- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство в кафе(например)
Значи .... стана , питие,тел. номер, преводач ако трябва и едни очила за четене да и пратм?Първоначално написано от miminko
![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Отиваш при нея и казваш?
Здрасти!
Това слим ли е ?
Не че ти трябва, ма не е лошо да почнеш да мислиш по тази тема! Не бе, не че си дебела, просто не искам да напълнееш повече.
Както и да е, аз съм *******.
Искаш ли да пиеме по 1 кафе? Ма за тебе с по-малко захар.
![]()
усмихваш и се,мпжеш да я поканиш на твоята маса,ако ти допада
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ооо да,това е перфектната идея!Първоначално написано от Nakadah
Добре ли си,от мен ще получи брутален смях в лицето а и ще се обидя.Предполагам,че останалите момичета ще постъпят по същия начин..
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Флиртувала е с теб.А какво да направиш,зависи само от теб.
На мен са ми го правили тоя номер, но листчето не пристигна чрез сервитьорка, а самото момче на тръгване мина покрай нашата маса и го остави пред мен. Аз тогава бях с една приятелка и да не помисли тя, че е за нея в бележката изрично беше подчертано, че е "за момичето с червената коса" [как го беше забелязал и до сега не ми е ясно, цвета почти се сливаше с естественяПървоначално написано от mArMaLaDkA
]
Че и сърце имаше чак
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
+1 Но мисля че няма нищо страшно.Като е в кафе може да я почерпиш нешо така е още по- лесно!!!Първоначално написано от mArMaLaDkA
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир