- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- проблем!!!!!!!
нашите не ме разбират даржат се кам мене като бебе.Колкото пати да ип повтарям че сам на 15 вечепросто не ме разбират![]()
![]()
И ние какво? Да дойдем у вас да им кажем да те разбират?
Явно не си спечелила доверието им.Покажи им че вече си възрастен, със отговорности, и че можеш да спазваш обещания и тнт.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Благодаря за информацията,нямаше да мога да заспа иначе!
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Дам, определено е "ПРОБЛЕМ!!!!"
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
И кво като си на 15 ? Да не си много голям/а ?
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
1во те съветвам да отвориш едно голямо нещо,на което му се вика Граматика и Правопис в Българския език.
2ро-не се прави на много голям.И аз като бях на твоята възраст се правих на тарикат и си мислех,че ми е позволено всичко.
3то-темата е за ключ.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
++Първоначално написано от DieselBlood
Малеее вземете го изяще,като ви дразни непишете просто подминете тема и толкоз...човек да не пусне тема,ебаси!!![]()
Кога ще разберете, че дори и на 15, още не сте толкоав големи да правите квото си искате?![]()
и бебетата пишат по - грамотноПървоначално написано от Moderatorius
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
А ти спри само да спамиш,okay?Първоначално написано от r1a1d1o1s1t
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Дори и на 15 да си,пак не си достатъчно голям\а да се правиш на много самостоятелен и т.н.И по-добре като пускаш нова тема,хората първо твойто мнение виждат-вземи да пишеш малко по-разбираемо и грамотно,че ставаш за срам-15 годишен и не може да пише...![]()
ауууу, ужас!
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Първоначално написано от NailGunAssasin
Човечее .. ама ти верно ли си на 15 и ВЕРНО ЛИ СИ МОМЧЕ ?! Говориш като разглезена госпожичка, к`во ти става ?
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.