- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩЩЩ
Оле, хора отчаяно търся помощ... Утре ще излизам с гаджето и тя ми писа по скайпа, че мн иска да се натискаме, но в моя малък опит не ми се е случвало и затова моля ви, обяснете ми в какво точно се състои натискането и каква точно е целта мукакто и някои техники хаха
така де, винаги има 1ви път..
15..
Как да се натискате?? Буташ я в ъгъла и я притискаш силно към стената, ма толкоз силно, че да не може да диша .![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
ами ако бях избрал да съм от типа хора, които няма да поставят тази запетайка, от типа хора, които пушат, пият и вършат пълни тъпотии, сигурно бих имал опит и бих знаел, но уви.. Осъзнал съм, че даскалото е най-важно и напоследък заподозрях, че малко съм се поовлекал. Е, ето и промянатаедното не може без другото.. то си е природа.. Та все още чакам съвети
![]()
..пръстче,две,три и...Първоначално написано от miminko
![]()
Не,сериозно...отивате някъде на по-усамотено място да не ви гледат хората,гушкате се,целувате се,опипвате се,само да не правите секс![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
опипваме се викаш.. Ерекцията ми би била доста нежелателна от моя страна![]()
повдига ми се от темата![]()
![]()
![]()
амии не знам -мисълта ,че две деца на 15 се натискат в някое кръчме
ти да не би да не си бил детедо колкото може да се каже дете..
![]()
![]()
![]()
![]()
кака съм все още-хм да била съм и на 15 не мислех къде да се натискам![]()
хубавичко-аз ще си лягам ,айде![]()
Еми как така ше се натискате-натис натис,после муш-муш и така![]()
айде лека нощ но не спирайте да коментирате.... ще стана рано сутрин да видя какво сте измъдрили!чака ме тежък ден...
"натискане" адски просташки израз..от кое село си![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
начи земаш една възглавница и почваш :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: бива ли да има толкова много тъпи хора да се оговарям за натискане :razz: :razz:
Упражняваш сила върху единица площ, учен си ще ме разбереш.
madafaka