.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

Абе...лошо е да не знаеш какво чустваш...

Дам и аз като повечето тук четях на хората историите и понякога ми ставаше смешно "как може да не знаеш какво искаш или да харесваш няколко човека едновременно "...и сега съм в същото положение..Ще ви разкажа моите случки в последната седмица и от преди това даже.Ако можете да кажете нещо в помощ действайте,иначе моля ви не е нужно да превръщате темата в кошче...Да започна с това че съм на 17 и изпаднах в една интересна ситуация.

Нямам късмет със момичетата това е няма какво да го овъртам или няма никакви около мен или идват на тълпа и в крайна сметка изпускам всички...Е явно идва пак второто...Имам няколко приятелки който в различни моменти харесвах много,но нищо не се получаваше и станахме просто приятели.Преди около 2 години и половина бях влюбен в едно момиче и 1 година го крих и просто не можех да и го кажа...притеснителен съм...в крайна сметка когато събрах сили тя ми каза че е влюбена в друг и не й го казах.Малко по късно тръгна с 3ти и ходеха доста време.Много проблеми но това няма значение.Преди около половин година те се скараха и скъсаха и старите чуства се обадиха...за жалост тя се върна и бях толкова близо да й кажа...преди месец пак скъсаха но окончателно вече...е логично че вмомента пак се обаждат чуства който не искам...Тук мога много лесно да я накарам да ме заобича тъй като в труден момент съм винаги с нея и ако искам мога да се възползвам...но не съм такъв човек.

Това за едната,сега другата.Тя е страхотно момиче,никога до сега не е имала сериозна връзка,даже е девствена,а страшна красавица,наистина един път момиче.Пред нея откачам...буквално...просто незнам какво ми става,но винаги щом съм с нея съм весел Но тя ми е казвала че ме приема само като приятел.Попринцип немога да кажа от кога са тези чуства но винаги се опитвам да ги скрия защото обикновенно нищо не става и...Та наскоро и бях на гости.Покани ме защото и беше скучно и аз отидох.Беше сама облечена в една рокличка влязох в тях и отидохме в стаята и.Занимавахме се с простутии,говорехме, гледахме нейни стари снимки,и през цялото време на леглото й.Едвам се страйвах да не я целуна знаех че ще изям шамари ще стане лошо ноооооо.......баща и се прибра и бях спасен защото незнам какво щях да направя...никога не съм чуствал чак толкова силно привличане...Тя щяха да вечерят така че се прибрах.

И накрая след като първото момиче(преди година някъде значи) си хвана гадже аз се влюбих и в едно друго момиче което след половин година си хвана гадже.Там използвах лъжа,казах и че има едно момиче което харесвам и я питах за съвет.Тя ми повтаряше да не и казвам и така.Наскоро тя скъса с гаджето си и вмомента вече ме е страх да не се обади нещо старо че вече незнам.
    Еми това е от мен ако имате съвет слушам ви
    А да и всичките са на 17 колкото мен демек и са от моя клас
    Мерси че ми изчетохте обърквациите

(леле в главата ми звучеше по кратко )
    >>DjBelev<<

Копеле.

Всички са от твоя клас 'земи.

Правиш ли разлика между чувства и привличане, бтв? Защото както описваш просто си привлечен в даден момент от <момиче 1/2/3/>. И докато не се фокусираш на едно място, няма как другояче да се получава, честно казано. Ако човек ще се отдава за във връзка, да се отдава само на една.

Тук мога много лесно да я накарам да ме заобича тъй като в труден момент съм винаги с нея и ако искам мога да се възползвам...но не съм такъв човек.
    А тук много грешиш с логиката.

Мега фен Аватара на babity
    Не се спичай за глупости. И аз съм на моменти. Ту никой не ме поглежда, ту на тълпи се изсипват. И в момента са тълпите... и правя мастийски номера, 'ма кеф ми е пък. В началото супер много спичах, че си престъпвам принципи и а у, ама сега... просто си бича айляка. Та и ти така... не се замисляй толкова, остави се на течението. Не си обвързан, което значи, че каквото и да ти се случи, винаги ще си готов за него.

Град
    Варна
    SolemnityOfDeath

Ами как да се фокусирам върху една щом веднага нещо ме дърпа към друга Знам че там е проблема но не мога просто не знам защо,все едно съм между магнити,доближаваш се до един и друг обаче те дърпа

А за това дето ми викаш че е грешно,познавам я и го пробвах,е не точно но знам че ако реша ще стане,но не искам!
    >>DjBelev<<

'Ако реша да стане'...не означава, че реално е така. Все едно аз да ти кажа, че ако поискам повечето ми приятелки могат да ми бъдат в краката като съм до тях и им помагам в трудно моменти.

А не мисля, че ще имаш някакъв успех, докато продължаваш да не можеш да се фокусираш върху една. Да не говорим, че дори да стане нещо с някоя, ще ти липсва от другите.

А.к.а. нЕма угодия квото и да направиш.

Батенце ти си някъв безнадежден случай..2 или там незнам си колко години харесваш там някакво момиче и всеки път когато тя скъса с гаджето си, се не ти стига кураж ли де да те знам и тебе да и кажеш че я харесваш ли или пък даже че я обичаш(шото и тва е възможно ако си постоянно с нея след като ти е от класа) ддз..

съвета ми е да избираш нещата които ще ти провалят в по-малка частност живота..демек остани си приятел с тях и до тука

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Град
    Варна
    Успокойх се просто SolemnityOfDeath Не може , няма за пореден път да тоя и да гледам как всичко ми се изплъзва,трая го всеки път писнало ми е всеки път стоя и гледам как любовта ме подминава най-нагло и нищо не мога да направя
    >>DjBelev<<

Еми то няма к'во да те успокои реално, ахах.

Но пък мога да ти кажа, че и аз съм в такова положение като цяло. Нищо, другаде ще имаме късмет, ай гес!

Град
    Варна
    А значи не съм единствения прецакан от съдбата
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    леле,по-добре никоя
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Толкова ли си задръстен че да не можеш да си намериш приятелка извън класа и даскалото
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Варна
    Еми явно...все не случвам бе човек
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си