.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ..

Голям фен
    Оххххх като кажете не мога да живея без него.Той е единствен все едно светът е свършил.Аз не мисля, че той е имал същите чувства като в началото на връзката ви, но ти го обичаш определено.Личи си.Не мисля, че има смисъл връзката ви да продължава, но това си е мое мнение де.Вие си знаете най-добре.Може би ще намериш по-добър от него и човек който да те цени.Не е ЕДИНСТВЕН !
    Хора много , Човеци малко !

Преживях абсолютно същото..
    По-различното беше, че след като си дадохме почивка продължавахме да се виждаме всеки ден и то само за да ме чука .. След това се взех в ръце и го оставих сам няколко дена.. Дадох си сметка, че колкото и да го обичам няма смисъл от всичко това. След нялко дена той ми звънна с предела, че иска да сме си заедно, но тови път бях корава и го оставих, виждах просто че не си заслужава..
    Сега от 6 месеца ходя с друго момче.. Държи се с мен идеално, но аз още обичам бившият си, всеки път когато го видя се разтрепервам и постоянно гледам неговите профили и скайп.. Но животът продължава, ако е писано пак да сме заедно ще се случи, ако не не.. Така е предполагам и при теб..
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
    Преживях абсолютно същото..
    По-различното беше, че след като си дадохме почивка продължавахме да се виждаме всеки ден и то само за да ме чука .. След това се взех в ръце и го оставих сам няколко дена.. Дадох си сметка, че колкото и да го обичам няма смисъл от всичко това. След нялко дена той ми звънна с предела, че иска да сме си заедно, но тови път бях корава и го оставих, виждах просто че не си заслужава..
    Сега от 6 месеца ходя с друго момче.. Държи се с мен идеално, но аз още обичам бившият си, всеки път когато го видя се разтрепервам и постоянно гледам неговите профили и скайп.. Но животът продължава, ако е писано пак да сме заедно ще се случи, ако не не.. Така е предполагам и при теб..
    се едно аз съм го писала това..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Доста време сте заедно и предполагам ,че наистина ти е доста трудно ,но щом нещата не вървят защо просто не си кажеш ,че можеш да го преживееш и не опиташ ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Ами изглежда просто той си те приема за даденост. Иска - обажда ти се, извинява ти се - прощаваш му. Трябвало е още първия път, като ти е изневерил да го оставиш. Сега няма как да се върнат нещата, той ще си приема, че си само за него, не поглеждаш друг и той ще си те върти, няма оправия. Не мисля, че би могъл да се промени. Ок, 2 години сте заедно, но кво са 2 години пред 22, например? Какво, искаш заради тия година и 9 месеца да ти е шибано през целия живот, да го мислиш къде е, да му следиш профили и т.н.?

Град
    В ироничните мисли..
    Харесахме се веднага и тръгнахме.
    Да позная и веднага се заобичахте ? Всичко е временно ,не се подлъгвай че той камо ли е роден за теб ,както ти за него .. От там нататък всичко е лесно
    Bitch

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Определено го обичаш, но може би момчето не си заслужава. Ние не можем със сигурност да ти кажем кво и що щото все пак не ви познаваме изобщо, но щом ти е изневерил 1 път бъди сигурна, че ще има и втори (ако вече не е имало). Сама казваш, че след това е продължил да си кани разни девойки по срещи и т.н. А замисляла ли си се, че преди да разбереш за този негов провил, той сигурно си е уреждал срещи с 1 куп момичета, с които най-вероятно пак ти е изневерил? Не можеш да си 100%, но все пак има вероятност...
    Според мен трябва да го оставиш. 2 години не са малко за връзка, но в крайна сметка щом нещата между вас вече не вървят както трябва, просто няма смисъл да се измъчвате взаимно... Трябва да го пуснеш да си намери щастието другаде, както и ти твоето. Един път ти е загубил доверието и оттам насетне всичко е тръгнало надолу и това си е нормално - доверие се печели трудно, но се губи адски лесно и когато е изгубено после вече нищо не е същото... Това, че се влияе от мнението на останалите за връзката ви говори лошо за него. Приятелите са важен фактор и трябва да ни подкрепят, но не й да се мешат в личния ни живот и да ни казват какво да правим... Съветвам те да не се виждате известно време и ти да си помислиш много добре дали това е човека, който те прави щастлива, дали ще имаш сили да му прощаваш и занапред и да се справяш с проблемите... Но в крайна сметка мисля че трябва да се разделите и всеки да си поеме по своя път
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на spopi
    Няма смисъл недей така.Всичко е свършило остана да сложиш КРАЙ!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от justonegirl123
    Ооооххх,не могааа..Сега ми звъни и ми казва:,,Милоо,ама тва е едно момче от моя клас,ние се бъзикаме,еди кво сии\" и аз казвам,че не ме интересува,няма как да му повярвам..Той ми каза,че не ме е потърсил,защото сам направила това,за което му обещах да се променя..Когато стане нещо да му кажа,а не просто да избягам..Казах му,че и без това щом казва,че чуствата му не са същите като преди,няма смисъл да се izm14vam,и той ми вика,,Както си решиш\".. Не знамм,правих се на тв1рдаа,а не съм..Толковаа съм чуствителна,толкова мекушавааа,досега бях добре,сега му чух гласа и сърцето ми отново се разтупка като лудоо..Сега пак една безсанна вечер..Утре се уговорихме да му дам нещата..Знамм,че пак ще се размекнааа,знам сии,а ...Не знам..Искам сиии само него..Какво да правя,по дяволитеее ????

Бъди силнааааааааа.Това е което трябва да направиш.Времето ще излекува болката.Но все пак година и девет месеца не са си никак малко.Няма да е лесно, но утре ще трябва да се сдържиш не да се размекваш.Покажи му, че не ти пука.
    Хора много , Човеци малко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си