Оххххх като кажете не мога да живея без него.Той е единствен все едно светът е свършил.Аз не мисля, че той е имал същите чувства като в началото на връзката ви, но ти го обичаш определено.Личи си.Не мисля, че има смисъл връзката ви да продължава, но това си е мое мнение де.Вие си знаете най-добре.Може би ще намериш по-добър от него и човек който да те цени.Не е ЕДИНСТВЕН !
Хора много , Човеци малко !
Преживях абсолютно същото..![]()
По-различното беше, че след като си дадохме почивка продължавахме да се виждаме всеки ден и то само за да ме чука .. След това се взех в ръце и го оставих сам няколко дена.. Дадох си сметка, че колкото и да го обичам няма смисъл от всичко това. След нялко дена той ми звънна с предела, че иска да сме си заедно, но тови път бях корава и го оставих, виждах просто че не си заслужава..
Сега от 6 месеца ходя с друго момче.. Държи се с мен идеално, но аз още обичам бившият си, всеки път когато го видя се разтрепервам и постоянно гледам неговите профили и скайп.. Но животът продължава, ако е писано пак да сме заедно ще се случи, ако не не..Така е предполагам и при теб..
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
се едно аз съм го писала това..Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Доста време сте заедно и предполагам ,че наистина ти е доста трудно ,но щом нещата не вървят защо просто не си кажеш ,че можеш да го преживееш и не опиташ ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ами изглежда просто той си те приема за даденост. Иска - обажда ти се, извинява ти се - прощаваш му. Трябвало е още първия път, като ти е изневерил да го оставиш. Сега няма как да се върнат нещата, той ще си приема, че си само за него, не поглеждаш друг и той ще си те върти, няма оправия. Не мисля, че би могъл да се промени. Ок, 2 години сте заедно, но кво са 2 години пред 22, например? Какво, искаш заради тия година и 9 месеца да ти е шибано през целия живот, да го мислиш къде е, да му следиш профили и т.н.?
Да позная и веднага се заобичахте ? Всичко е временно ,не се подлъгвай че той камо ли е роден за теб ,както ти за него .. От там нататък всичко е лесноХаресахме се веднага и тръгнахме.
Bitch
Определено го обичаш, но може би момчето не си заслужава. Ние не можем със сигурност да ти кажем кво и що щото все пак не ви познаваме изобщо, но щом ти е изневерил 1 път бъди сигурна, че ще има и втори (ако вече не е имало). Сама казваш, че след това е продължил да си кани разни девойки по срещи и т.н. А замисляла ли си се, че преди да разбереш за този негов провил, той сигурно си е уреждал срещи с 1 куп момичета, с които най-вероятно пак ти е изневерил? Не можеш да си 100%, но все пак има вероятност...
Според мен трябва да го оставиш. 2 години не са малко за връзка, но в крайна сметка щом нещата между вас вече не вървят както трябва, просто няма смисъл да се измъчвате взаимно... Трябва да го пуснеш да си намери щастието другаде, както и ти твоето. Един път ти е загубил доверието и оттам насетне всичко е тръгнало надолу и това си е нормално - доверие се печели трудно, но се губи адски лесно и когато е изгубено после вече нищо не е същото... Това, че се влияе от мнението на останалите за връзката ви говори лошо за него. Приятелите са важен фактор и трябва да ни подкрепят, но не й да се мешат в личния ни живот и да ни казват какво да правим... Съветвам те да не се виждате известно време и ти да си помислиш много добре дали това е човека, който те прави щастлива, дали ще имаш сили да му прощаваш и занапред и да се справяш с проблемите... Но в крайна сметка мисля че трябва да се разделите и всеки да си поеме по своя път
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Няма смисъл недей така.Всичко е свършило остана да сложиш КРАЙ!!![]()
Първоначално написано от justonegirl123
Бъди силнааааааааа.Това е което трябва да направиш.Времето ще излекува болката.Но все пак година и девет месеца не са си никак малко.Няма да е лесно, но утре ще трябва да се сдържиш не да се размекваш.Покажи му, че не ти пука.
Хора много , Човеци малко !