Цитирай Първоначално написано от justonegirl123
Ооооххх,не могааа..Сега ми звъни и ми казва:,,Милоо,ама тва е едно момче от моя клас,ние се бъзикаме,еди кво сии\" и аз казвам,че не ме интересува,няма как да му повярвам..Той ми каза,че не ме е потърсил,защото сам направила това,за което му обещах да се променя..Когато стане нещо да му кажа,а не просто да избягам..Казах му,че и без това щом казва,че чуствата му не са същите като преди,няма смисъл да се izm14vam,и той ми вика,,Както си решиш\".. Не знамм,правих се на тв1рдаа,а не съм..Толковаа съм чуствителна,толкова мекушавааа,досега бях добре,сега му чух гласа и сърцето ми отново се разтупка като лудоо..Сега пак една безсанна вечер..Утре се уговорихме да му дам нещата..Знамм,че пак ще се размекнааа,знам сии,а ...Не знам..Искам сиии само него..Какво да правя,по дяволитеее ????

Бъди силнааааааааа.Това е което трябва да направиш.Времето ще излекува болката.Но все пак година и девет месеца не са си никак малко.Няма да е лесно, но утре ще трябва да се сдържиш не да се размекваш.Покажи му, че не ти пука.