.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

на рожден ден

Една приятелка днес има рожден ден и аз и казах,че ще ида,но мислих че ще спа у тях тъй като съм на 30 мин с влак от нейния град.Днес се обадих да й честитя и тя каза че за колкото мога за толкова да ида,зашото й казах че ще ида за 1 час.После ще си хвана последния влак,но после размислих и реших че няма да ходя,не си струва за 1 час.Не ми се дават толкова пари за влакове отиване и връщане,подарък и така нататък и само за един час

Град
    София
    И ние кво ??? Не бих постъпил така с добър приятел.

а защо не ми каза да остана у тях

Re: на рожден ден

Цитирай Първоначално написано от teodora87
    Една приятелка днес има рожден ден и аз и казах,че ще ида,но мислих че ще спа у тях тъй като съм на 30 мин с влак от нейния град.Днес се обадих да й честитя и тя каза че за колкото мога за толкова да ида,зашото й казах че ще ида за 1 час.После ще си хвана последния влак,но после размислих и реших че няма да ходя,не си струва за 1 час.Не ми се дават толкова пари за влакове отиване и връщане,подарък и така нататък и само за един час

отиди а и не е нужно да взимаш скъп подарък...Важното е подаръка да е от сърце тва с подаръка колкото и банално да звучи е вярно..

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Напримеер.. можеше да я питаш до колко часа е рд-то и дали ще можеш да спиш у тях, не мисля, че е проблем, като се има предвид, че си от друг град
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си