- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- кръв от носа
Напоследък започна да ми тече кръв от носа.Според вас на какво се дължи това? На вас случвало ли ви се е ?
Ако не си част от решението, бъди част от проблема!
Причините за кървене от носа могат да бъдат много и разнообразни. Никой от тука не може да ти каже с точност на какво се дължи. Ако се повтаря често най-вероятно са ти слаби носните капиляри. Най-добре се консултирай с лекар...
MINISTRY OF SOUND
Главоболие имаш ли по време на кръвотечението? Кръвно налягане мерила ли си?
На струя ли изтича или на капки? Цветът какъв е?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами кръвта изтича на капки и е светло червена,нямам главоболие и не съм
мерила кръвното
Ако не си част от решението, бъди част от проблема!
Може да е от високо кръвно,може да е от слаби капиляри на носа.Ако продължава отиди на доктор.успех
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
еми ... прави ся хората ,че ние не можем да ти кажем кво е амаа ако не е редовно няма от кво да се притесняяш на всеки понякога му се случва ! ако обаче е често иди на лекар ..![]()
Аз съм така откакто се помня. Слаби капиляри са, и при мен е наследствено. Не го смятам за кой знае какъв проблем.![]()
...
Съгласна съм !Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()