.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    karlovo

кръв от носа

Напоследък започна да ми тече кръв от носа.Според вас на какво се дължи това? На вас случвало ли ви се е ?
    Ако не си част от решението, бъди част от проблема!

Причините за кървене от носа могат да бъдат много и разнообразни. Никой от тука не може да ти каже с точност на какво се дължи. Ако се повтаря често най-вероятно са ти слаби носните капиляри. Най-добре се консултирай с лекар...
    MINISTRY OF SOUND

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Главоболие имаш ли по време на кръвотечението? Кръвно налягане мерила ли си?
    На струя ли изтича или на капки? Цветът какъв е?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    karlovo
    Ами кръвта изтича на капки и е светло червена,нямам главоболие и не съм
    мерила кръвното
    Ако не си част от решението, бъди част от проблема!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Може да е от високо кръвно,може да е от слаби капиляри на носа.Ако продължава отиди на доктор.успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

еми ... прави ся хората ,че ние не можем да ти кажем кво е амаа ако не е редовно няма от кво да се притесняяш на всеки понякога му се случва ! ако обаче е често иди на лекар ..

На мен ми тече също,но по наследство.Слаби капиляри,аз също нямам главоболие като тече,понякога ми тече артериална(тази светлата,за която говориш),понякога венозна(тъмна).Ако искаш отиди на лекар,но щом не ти става нищо след това едвали има проблем.

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Аз съм така откакто се помня. Слаби капиляри са, и при мен е наследствено. Не го смятам за кой знае какъв проблем.
    ...

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Може да е от високо кръвно,може да е от слаби капиляри на носа.Ако продължава отиди на доктор.успех
    Съгласна съм !
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си