.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на Slynchiicee

отказва секс ..

.. здравейте.. значи имам няколко въпроса , но първо да кажа за какво става въпрос.. приятеля ми преди много обичаше да ме лиже отделяше супер много време само за мен .. аз естествено си му доставях удоволствие.. връщах си му го .но.. с времето някакси почна да му омръзва. преди първо той започваше да ми доставя удоволствие. а сега .. само като го докосна . ii почна ли да му правя свирки .. просто полудява и забравя за всичко казва че толкова много му правело кеф че просто незнае къде се намира.. дори си стене тихичко.. ноо проблема е че от както почнаха да му харесва толкова много как му духам предпочита да свърши със свирка и да му духам само отколкото и секс .. защото от секса се изморявал .. и сега от няколко дни сме така.. докосва ме отдолу .. лиже ме . но започва 2 мин усилено.. и в момента в които ми става най-яко и вика давай давай моля те не спирай . и общо взето докосваме за малко и пак продължавам .. и секс не правим ..

според мен причината е че му харесва може би повече удоволствие изпитва от свирка.. а и той ми е първи .. тясна съм си отдолу.. не е там проблема... незнам кажете какво да направя.. че да иска да правим секс .. :Д освен да му откажа да му духамм :д или . незнам дайте съвет какво да правя.. определеноо искам да си останем заедно без отговори от сорта зарежи го
    чакам ..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Град
    София
    Ми може да иска малко разнообразия.Сигурно след 1 седмица пак ше му се доебе

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Ми може да иска малко разнообразия.Сигурно след 1 седмица пак ше му се доебе

ее.. бах му майката аз една седмица.. кво ще правя.. знаеш ли кво е да му духаш и едва ли не да не ти даде да му седнеш на трона

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Казваш му същото което и той ти казва, че на тебе ти харесва той да те задоволява, но не намеквай, че ти няма да му доставяш удоволствие. Просто се опитай да издокараш така нещата, че той да получи, това което иска, когато и той е свършил някъква работа. То това трябва да ти идва от вътре...

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Ами замисли се...Явно си дърво в секса и затова предпочита свирки.Постарай се да промениш нещо само ти знаеш какво и какво ще му хареса на френда ти.Не казах,че си дърво за те обидя,а за да те накарам да се замислиш над това,което каза.Отговора е в теб!

просто свършва прекалено бързо при секс

е грешиш ама окей както искаш мисли

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Ами пробвайте нещо ново..на някое нестандартно място..и ще стане работата

еми дръж го 1-2 седмици на сухо и ще видиш че сам ще дойде при теб

Голям фен Аватара на sifon4o
    на мене лично просто понякога ми омръзва.. 1 седмица забравям за оная си работа и след тва всичко си е като преди
    the game

Цитирай Първоначално написано от akrobatkata
    еми дръж го 1-2 седмици на сухо и ще видиш че сам ще дойде при теб
    Или при някоя друга

Фен
    Град
    Дряново
    Абе дръж се малко на положение....Казваш му да те чука иначе нема свирчоци и тва е. Разговаряй с него по тая тема.....и тка
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    Абе дръж се малко на положение....Казваш му да те чука иначе нема свирчоци и тва е. Разговаряй с него по тая тема.....и тка
    ми тва е отговора,да.
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Както обичаше да казва една приятелка "аз без секс свирки не правя". Повечето съвети са ти дадени от предишните писали - правете 2ри, ако трябва и 3ти тек (само старите хора правят по 1), въобще стимулирай го да не е мързеливец в секса. Все пак главната цел е взаимно удоволствие. Седнете и поговорете, обясни му кво мислиш и чувстваш и така.

За свирката донякъде го разбирам - и на мен като ми го лапнат и ми се иска да ме докарат докрай. После обаче задължително връщам жеста и си минаваме към секса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си