- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ?Моля ви за помощ хора !!! мн сам отчаяна
Има едно момче даскало ,което с два класа по-голямо. Той е най-готиния в цялото даскало. Един ден Аз и една моя приятелка бяхме в едно барче и тоя седеше на съседната маса и не прекъснато гледаше към нас и накрая като си тръгваше очите му не мръднах от тетрадка в която пишех.После в училище като мине покрай мен ме закача и като се обърна се прай че не е той . Приятелките ми викат че бе бил харесвал пак аз си викам че не е възможно . Тая мисал направо не ме оставя а аз изобщо не вярвям да ме харесва .
Моляви аз наистина съм много обаркана наистина искам да ми помогнете плс !!!!
ами вземи повярвай, че да не стане късно.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
може да има симпатии към теб
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да,вероятно е.Първоначално написано от soul1199
Ама авторке - земи си оправи грешките в темата
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
ти си в 4 клас пък той в 6 нали![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Харесваш го и казваш "тоя" ?
нищо лично ама щом е най готиния в даскалото само се бъзика с теб не те харесва![]()
Първоначално написано от silvana95
не мисля то маи само аз го смятам за най-готиния. И като ме закача не е грубо а нежно и мило.Пр : Леко ми дърпа косата ли ме докосва по рамото.
И не съм 4 клас а 6, а той е 8 !!!
не разбрах много дали го харесваш,но ако само ти го мислиш за "най-готиния" значи е така.Ама нещо не си много убедена май или само аз така си мисля.
Но ако го харесваш върви и направи нещо и не слагай такива етикети-най-готиния,най-грозния,най-смешния, и т н.Няма грозни хора-има капризни,а твоят каприз явно е той-върви и си го вземи!![]()
ебе му се
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
6ти клас викаш, а?Първоначално написано от gabinceto19
Между думите се оставя по един интервал
![]()
Вземи повярвай и действай.
Първоначално написано от gabinceto19
![]()
Мъници сладки!
Не ти трябва. След седмица ще е хвърлил око на най-добрата ти приятелка,на втората ти BFF,на гаджето на момчето,което си харесваше миналата година,на братовчедка ти,на другата ти братовчедка и на едно момиче,с което са се запознали по скайп. Та,мисълта ми беше - не си усложнявай живота. (:
Здрасти gabinceto19,
и аз съм 6клас и много добре те разбирам. Не можеш да повярваш, че той изобщо те е забелязъл. Според мен трябва да разбереш дали наистина го харесваш. След това (понеже е по-голям) не прави нищо. Ако той те харесва ще ти го покаже. Сигурна съм , че не трябва да прибързваш. Иначе ако не те харесва....ще се изложиш супер яко. И не говори с него пред приятелите му. Все пак си по-малка от него.
+1Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
![]()
![]()
вЕрно ли си 6-ти клас![]()
![]()
Досега във всяка тема, в която си изсипваш глупостите казваш, че си на различна възраст - според ника на 19, според самата теб ту на 17, ту на 15, а сега се оказа, че си 12-13 годишна неграмотна пикла. И тва недорасло същество да говори за секс...
Бягай да си играеш с куклите и не ни занимавай с твоите "проблеми" малка некадърна лъжло. Никва помощ не ти трябва, а шамари от вашите.
той е 8ми клас а ти 6 :Д тук ако напиша ОМГ ти зле ли си ще е меко казано такаче ето какво мисля,аз:
Колкото повече си недостъпна за едно момче имам предвид да не му обръщаш внимание какво прави и какво прави с теб... та колкото си повече недостъпна толкова повече той ще те гони по този начин ще разбереш дали те харесва или си поредната бройка