.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

?Моля ви за помощ хора !!! мн сам отчаяна

Има едно момче даскало ,което с два класа по-голямо. Той е най-готиния в цялото даскало. Един ден Аз и една моя приятелка бяхме в едно барче и тоя седеше на съседната маса и не прекъснато гледаше към нас и накрая като си тръгваше очите му не мръднах от тетрадка в която пишех.После в училище като мине покрай мен ме закача и като се обърна се прай че не е той . Приятелките ми викат че бе бил харесвал пак аз си викам че не е възможно . Тая мисал направо не ме оставя а аз изобщо не вярвям да ме харесва .

Моляви аз наистина съм много обаркана наистина искам да ми помогнете плс !!!!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ами вземи повярвай, че да не стане късно.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може да има симпатии към теб
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ха, метнал ти е око
    And I'm waiting - waiting for the healer.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    може да има симпатии към теб
    Да,вероятно е.
    Ама авторке - земи си оправи грешките в темата
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ти си в 4 клас пък той в 6 нали
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Харесваш го и казваш "тоя" ?

нищо лично ама щом е най готиния в даскалото само се бъзика с теб не те харесва

Обичам те !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Хора много , Човеци малко !

Цитирай Първоначално написано от silvana95
    нищо лично ама щом е най готиния в даскалото само се бъзика с теб не те харесва

не мисля то маи само аз го смятам за най-готиния. И като ме закача не е грубо а нежно и мило.Пр : Леко ми дърпа косата ли ме докосва по рамото.
    И не съм 4 клас а 6, а той е 8 !!!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Мда ..

НЕ СЪМ 4 А 6 , А ТОЙ Е 8 СТИГА С ТВА ВЕЧЕ

не разбрах много дали го харесваш,но ако само ти го мислиш за "най-готиния" значи е така.Ама нещо не си много убедена май или само аз така си мисля.
    Но ако го харесваш върви и направи нещо и не слагай такива етикети-най-готиния,най-грозния,най-смешния, и т н.Няма грозни хора-има капризни,а твоят каприз явно е той-върви и си го вземи!

Фен
    Град
    Дряново
    ебе му се
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Re: ?Моля ви за помощ хора !!! мн сам отчаяна

Цитирай Първоначално написано от gabinceto19
    Има едно момче в даскало, което е с два класа по-голямо. Той е най-готиният в цялото даскало. Един ден аз и една моя приятелка бяхме в едно барче и тоя седеше на съседната маса и непрекъснато гледаше към нас и накрая като си тръгваше очите му не мръднаха от тетрадката, в която пишех.После в училище като мине покрай мен, ме закача и като се обърна се прави, че не е той . Приятелките ми викат че ме бил харесвал, пък аз си викам, че не е възможно . Тая мисъл направо не ме оставя, а аз изобщо не вярвям да ме харесва .

Моля ви, аз наистина съм много объркана, наистина искам да ми помогнете плс !!!!
    6ти клас викаш, а? Между думите се оставя по един интервал

Вземи повярвай и действай.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от gabinceto19
    НЕ СЪМ 4 А 6 , А ТОЙ Е 8 СТИГА С ТВА ВЕЧЕ

Мъници сладки!

Не ти трябва. След седмица ще е хвърлил око на най-добрата ти приятелка,на втората ти BFF,на гаджето на момчето,което си харесваше миналата година,на братовчедка ти,на другата ти братовчедка и на едно момиче,с което са се запознали по скайп. Та,мисълта ми беше - не си усложнявай живота. (:

Здрасти gabinceto19,
    и аз съм 6клас и много добре те разбирам. Не можеш да повярваш, че той изобщо те е забелязъл. Според мен трябва да разбереш дали наистина го харесваш. След това (понеже е по-голям) не прави нищо. Ако той те харесва ще ти го покаже. Сигурна съм , че не трябва да прибързваш. Иначе ако не те харесва....ще се изложиш супер яко. И не говори с него пред приятелите му. Все пак си по-малка от него.

Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    е** му се
    +1

вЕрно ли си 6-ти клас

Цитирай Първоначално написано от XheroineX
    Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    е** му се
    +1

вЕрно ли си 6-ти клас
    да и ко му е смешното

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Досега във всяка тема, в която си изсипваш глупостите казваш, че си на различна възраст - според ника на 19, според самата теб ту на 17, ту на 15, а сега се оказа, че си 12-13 годишна неграмотна пикла. И тва недорасло същество да говори за секс...

Бягай да си играеш с куклите и не ни занимавай с твоите "проблеми" малка некадърна лъжло. Никва помощ не ти трябва, а шамари от вашите.

g

той е 8ми клас а ти 6 :Д тук ако напиша ОМГ ти зле ли си ще е меко казано такаче ето какво мисля,аз:

Колкото повече си недостъпна за едно момче имам предвид да не му обръщаш внимание какво прави и какво прави с теб... та колкото си повече недостъпна толкова повече той ще те гони по този начин ще разбереш дали те харесва или си поредната бройка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си