- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тъжна, объркана.. какво да правя?
Здравейте. Просто искам да ви споделя моите мъки , които продължават вече 3та година. Всичко започна в 8 клас, сега съм 10ти. Още от първия ден харесах едно момче от класа ми ... С всеки ден се влюбвах все повече и повече в него.. Не му казах.. А и не виждах причина да го правя.. Той е от момчетата, които се интересуват от игри , футбол.. едва ли не това им е живота... Не мога да си помисля, че му е до гадже.. Повечето момчета на тази възраст са едни дечковци... нищо лично не искам да обидя никого.. И такааа... колко сълзи съм проляла за него и аз самата се чудя.. Казвам ви ужасно е да харесваш някой от класа си .. виждаш го всеки ден, а това е мъчително, когато съответният човек не показва и най-малка заинтересованост. Безброй много пъти приятелките ми са ми казвали да му кажа са чувствата си.. но страхът, че той няма да ме разбере, притеснението и това, че ще ми разбие сърцето ме заслепяват.. какво да правя.. опитах да го забравя, но няма резултат... това направо ме убива..
Мерси за отделеното вниманиеНадявам се да ми помогнете...
Вече сте 10 клас крайно време е да се опиташ да привлечеш вниманието му.. Ще ти дам пример с едни познати които също са 10 клас и са най-добри приятели и двамата са лудо влюбени един в друг ... но го крият от всички.. макар че всички знаятте въпреки това се крият
Опитай да привлечеш вниманието му разказвай за други момчета пред него и той или ще се върже или не... а ако това не стане освен да го забравиш друго няма![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Ми кажи му че много го харесваш и ше му изпълняваш всички сексуални желания ако станете гаджета и тогава няма начин да не ти откаже![]()
Ти неможеш ли да проумееш че хора - всякакви..Красив ли е какъв е че го харесваш..щом си харесва игрите и футбола не го закачай и го занимава с глупости..като ти дойде до гуша му кажи че го харесваш/обичаш и ше видиш как той ше ти каже .. "ма верно ли муцка аз кво да направЪъ" и ше се обърне на другата страна..
Влюбен във всека една красива жена !<- me