- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо мълчат?
Защо според вас, момичета, които биват изнасилвани, не подават сигнал за това, защо си мълчат?![]()
Някои мълчат, защото ги е страх, други мълчат от глупост, а на трети им харесва. Има и четвърти, които ще търсят изнасилчава до последно и ще го съдят до дупка. Аз съм от тях.Освен, че ще го осъдя и ще се постарая да изяде един хубав, запомнящ се бой и едно добро чукане, за да види какво е.
Да обичаш значи да страдаш!
ladykeisy,мацка аз не ти го пожелавам,но иначе съм на твоето мнение...![]()
Това е мълчанието от глупост, мац.
ladykeisy, само да го осъдят стига. В затвора ще види и бой и ебане.
Освен,че няма да бъде наказан, ще продължава и още и още. И заради това мълчание ще страдат и други момичета.Първоначално написано от miminko
![]()
Не би ми било приятно, но няма да мълча. Ще се постарая да получи всичките видове наказания, които заслужава. Неприятно е да говориш и да си спомняш за такова ужасно нещо, но по-лошо е да не предприемеш нищо и да страдат и други хора от това.
Ако съм сигурна,че няма да ме хванат,тоя с чиста съвест отива и го гръмам.Или поне го осакатявам с изстрел на някое място.Отново,това е само ако знам,че няма да ме хванат.Иначе не с струва за боклук аз да лежа в затвора.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да допълня, че ако го гръмнеш, при изнасилване се счита за самозащита. Това вече са други теми, които не е хубаво да разискваме.
Аз говорих за след товаНо да,принцпно нещата със самозащитата са сложни.
Но доста жени мълчат от страх:
1.Страх да не ги намери насилникът.
2.Старх от това какво ще си помисли за тях обществото.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не и в България. Тук си имаме и закон за превишена самоотбрана, т.е ако той ти налети на бой, или в случая да те изнасилва и ти го простреляш с огнестрелно оръжие, значи си превишила правото си на неизбежна самоотбрана. Единственият вариант в който си напълно оправдана, е ако нападението е извършено в рамките на жилището ти.Първоначално написано от ladykeisy
НЕ СЕ НАДЯВАЙ .... То и това като гръмнаха рижата е при самозащита , но го осъдиха човека ! В БЪЛГАРИЯ ПРИ САМОЗАЩИТА НЕ СЕ ПРИЗНАВАПървоначално написано от ladykeisy
![]()
Йоо
Срам ги е да си признаят и не са достатъчно силни за това .Пък и съм сигурна,че е ужасно трудно да признаеш такова нещо,независимо на кой го признаваш.
На изнасилвачите да им се пусне по един циганин с чеп 20+см да им го сложи няколко пъти отзад, пък да видим друг път дали ще си го помислят.
Относно въпросът по темата - смятам, че някои момичета премълчават фактът от притеснение, заради реакцията на приятелите си, промяна в социалният статус, страх и т.н.
За жалост май е така .. въпреки че не виждам смисъл да нямаш право да се защитишПървоначално написано от Fitty
какво да направи момичето ? Да плясне 1 шамар на изнасилвача ? Или да скочи да се бие с него дори и да е 100 кг 2 метра ??? Няма логика ... и наистина жалко е, че това не е единственото, което е безсмислено в държавата ни ..
Първоначално написано от NeSumSuglasen