.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Защо мълчат?

Защо според вас, момичета, които биват изнасилвани, не подават сигнал за това, защо си мълчат?

Някои мълчат, защото ги е страх, други мълчат от глупост, а на трети им харесва. Има и четвърти, които ще търсят изнасилчава до последно и ще го съдят до дупка. Аз съм от тях. Освен, че ще го осъдя и ще се постарая да изяде един хубав, запомнящ се бой и едно добро чукане, за да види какво е.
    Да обичаш значи да страдаш!

Супер фен
    ladykeisy,мацка аз не ти го пожелавам,но иначе съм на твоето мнение...

Това е мълчанието от глупост, мац.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    ladykeisy, само да го осъдят стига. В затвора ще види и бой и ебане.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Това е мълчанието от глупост, мац.
    Добре де,на теб ако ти се случи нещо толкова ужасно,би ли искала да говориш за това.. Изобщо не е приятно дори да си спомняш. Всеки човек реагира различно и някои избират просто да го държат в себе си.
    Иначе да- глупост е,защото насилникът няма да бъде наказан.
    Освен,че няма да бъде наказан, ще продължава и още и още. И заради това мълчание ще страдат и други момичета.

Не би ми било приятно, но няма да мълча. Ще се постарая да получи всичките видове наказания, които заслужава. Неприятно е да говориш и да си спомняш за такова ужасно нещо, но по-лошо е да не предприемеш нищо и да страдат и други хора от това.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    дори и да кажа не мисля,че съда ще стигне до решението затвор...

за по-сигурно както каза ladykeisy един хубав бой и едно хубаво чукане...след това съда..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ако съм сигурна,че няма да ме хванат,тоя с чиста съвест отива и го гръмам.Или поне го осакатявам с изстрел на някое място.Отново,това е само ако знам,че няма да ме хванат.Иначе не с струва за боклук аз да лежа в затвора.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Да допълня, че ако го гръмнеш, при изнасилване се счита за самозащита. Това вече са други теми, които не е хубаво да разискваме.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз говорих за след това Но да,принцпно нещата със самозащитата са сложни.
    Но доста жени мълчат от страх:
    1.Страх да не ги намери насилникът.
    2.Старх от това какво ще си помисли за тях обществото.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Да допълня, че ако го гръмнеш, при изнасилване се счита за самозащита. Това вече са други теми, които не е хубаво да разискваме.
    Не и в България. Тук си имаме и закон за превишена самоотбрана, т.е ако той ти налети на бой, или в случая да те изнасилва и ти го простреляш с огнестрелно оръжие, значи си превишила правото си на неизбежна самоотбрана. Единственият вариант в който си напълно оправдана, е ако нападението е извършено в рамките на жилището ти.

Град
    Бургас
    НЕ СЕ НАДЯВАЙ .... То и това като гръмнаха рижата е при самозащита , но го осъдиха човека ! В БЪЛГАРИЯ ПРИ САМОЗАЩИТА НЕ СЕ ПРИЗНАВА
    Йоо

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Срам ги е да си признаят и не са достатъчно силни за това .Пък и съм сигурна,че е ужасно трудно да признаеш такова нещо,независимо на кой го признаваш.

На изнасилвачите да им се пусне по един циганин с чеп 20+см да им го сложи няколко пъти отзад, пък да видим друг път дали ще си го помислят.
    Относно въпросът по темата - смятам, че някои момичета премълчават фактът от притеснение, заради реакцията на приятелите си, промяна в социалният статус, страх и т.н.

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от Fitty
    НЕ СЕ НАДЯВАЙ .... То и това като гръмнаха рижата е при самозащита , но го осъдиха човека ! В БЪЛГАРИЯ ПРИ САМОЗАЩИТА НЕ СЕ ПРИЗНАВА
    За жалост май е така .. въпреки че не виждам смисъл да нямаш право да се защитиш какво да направи момичето ? Да плясне 1 шамар на изнасилвача ? Или да скочи да се бие с него дори и да е 100 кг 2 метра ??? Няма логика ... и наистина жалко е, че това не е единственото, което е безсмислено в държавата ни ..
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си