- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам го,но нещо все ме спира..
Здравейте!Не знам,защо споделям с вас,но да кажем,че не спирам да мисля за един човек от доста дълго време.И така,той е хубав,забавен,добър,когато съм около него полудявам,просто той е единственното момче,при което я има тръпката.Единия проблем е че не знам дали ме харесва,пък даже да ме харесва,ще го крие,втория проблем е че е от моя клас.Третия проблем са неговите приятели,притеснява ме влиянието,което оказват в/у него.Преди няколко дни,той и неговите приятели бяха в класната ни стая.Там си говореха за момичетата от нашия клас.Аз случайно щях да вляза да си взема мп3-ката,както и да е..та чух,че говориха за мен,той им каза,че ме смята за красива и за естественна и тогава би звънеца,не знам дали са ме видяли или не.Той не говори с мен,наблюдава ме в час,но до там.Искам го,но нещо все ме спира.Объркана съм..
Просто опитай да се сближиш повечко с него и после му кажи, че си дочула случайно разговора имАко ти каже, че всичко е вярно и че те харесва,тогава вече и ти трябва да му кажеш какво чувстваш
..
D.R.O.P I.T O.N M.E
да,ама тва,че ме мисли за красива нищо неозначава,може да не си пада по мен,просто исках други мнения,мерси все пакПървоначално написано от cutexstar
![]()
имам някво усещане че ше станеш професор майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
в товя клас ... няма да стане![]()
Харесва те на външен вид - това добре. Сега трябва да се опознаете. Ходи при него и ти го заговаряй. Щом не идва първо той, сигурно е срамежлив или мисли че ти не проявяваш интерес. Както утре ще е понеделник, може да го питаш как са минали почивните дни или нещо подобно. Успех.
Най - тежките думи, които човек може да чуе са: "А можеше да бъде различно".
Да харесваш някого и да не знаеш дали и той се чувства по същия начин.. кофти ситуейшън... но не унивай! Мисли че си хубава това е плюс! Заглежда те, още един плюс! Но, наистина може да е от срамежливите (не го познавам ти знаеш най-добре що за човек е) и да чака да си покажеш интереса към него първа... ако го направиш по един или друг начин ще има раздвижване в нещата повярвай ми! Ние момчетата обичаме да ни се показва че има интерес към нас... Осъществявайте все по-често контакт с него, ако имате общи приятели можеш да поразпиташ но само тези които не биха те изпортили(каквито не знам дали вече съществуват...) Не знам според мен най-добрата връзка м/у 2ма човека които не се познават е общите им приятели.. и ако нямате такива... направи си няма да съжаляваш!![]()
^_^
+1Първоначално написано от silvana95
[мое мнение]: златната разлика е 2 години (и нагоре) по-голямо момче.![]()
Хора не плашете момичето, че като са в един клас и няма да се получиВсичко си зависи от хората все пак
Дори като сте от един клас още по-лесно да го заговориш и т.н. Би трябвало да имате някакви теми за разговор дори да са свързани със скорошен тест или каквото и да било, след което го молиш да ти напише скайпа си. Вечерта го намираш започвате да си говорите за най-общите неща, т.е. от какво се интересувате (музика,спорт..) Така ще ти бъде и по-лесно да общуваш с него в училище и когато почувстваш, че си готова му признай какво чувстваш, ама едно да знаеш, че повечето момчета от намеци не разбират, за това давай директно :P Успех!
![]()
Една патка мислила, мислила и умряла.
хЪх...