- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изнасилена 2 пъти :(
душичка,вързах ти се признавам,ама с удоволствие ще те счупя главата![]()
От една страна е хубаво че такова нещо не и се е случвало на измислената Анжи ама от друга страна е тъпо да се пуска такава тема
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Тъп си, като ти порасне нивото на интелект, ела пак и се пробвай да ни преметнеш, идиот.![]()
Не ми се спи още
Хаха като ника ми лиПървоначално написано от smallbab
. Добре бебе, не се сърди много. Един коментарите ти, щеше да ме накара да си призная още в началото, че темата е фейк.. много убедителна беше.
Съфорумни човечета, ако вярно ви се падне някой ден да разговаряте с момиче като даркангела, едва ли ще успеете да го убедите какво е правилно и какво не. Надъхването е голяма работа.. ама дали е достатъчно голяма, че да повлияе и на робското мислене на Анжела? Аз продължавам да се ровя из психологията и логиката, и да се чудя как може да бъде убедена..![]()
Мхм
До сега поне 10 пъти съм ви метвал и то по различни начини.Първоначално написано от flyingmonkey
![]()
Мхм
виж хората се чудят дали е истина и първоначално се стряскат и се отбраняват със злони коментари....ако някой в бг чуе такова момиче 1-во ще я изпита дали е истина после като се увери че е ще почне да се чуди как да и помага.
В крайна сметка, никой от форума не може да помогне на едно такова момиче, дори да пусне 100 теми.Първоначално написано от smallbab
И аз съм писал е*авки едно време
Залагам 1 интернет, че всички, които са се вързали, са набор 92+
Защото вие сте ми едни като иконката (drunk) от скайп.
Междудругото доста си личи, че темата е фейк![]()
Първо, че историята е доста пресолена - едва ли има момиче, изпаднало в подобна ситуация и не искащо да си помогне по никакъв начин.
Второ, автора се издъни, когато написа, че няма да каже от кой град е, за да не го разпознаят, ама в същото време още в началото е дал име, години и описание на гаджето![]()
И трето - попринцип съм чувала, че изнасилвянията оставят много дълбоки травми в съзнанието и на жертвите им е почти непосилно да говорят за случилото се, камоли да разказват с подробности.
Иначе хубавото в цялата фейк тема е това, че поне е направена с някакъв замисл![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
То тва аз и аверите постоянно го праим на мойта ве![]()
Can It All Be So Simple ?
Това е нещото с което НЕ трябва да си правиш ебавка!!!
Ужас, тези хора заслужават куршум...
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Първоначално написано от smallbab
![]()
авторе,ти май си нямаш друга работа![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Айде ключ и предупреждение за младежа с развинтената фантазия.