Здравейте! Името ми е Анжела, на 16 съм. Гаджето ми е на 19. Ето я и моята история, ще бъда кратка:
Запознах се с едно много сладко момче. Влюбихме се един в друг явно и си станахме гаджета. Всичко беше много прекрасно, той беше уникален и много мил с мен. Бяха минали месеци и той почна да се отчуждава. Почна да се държи много студено. на 19-тия му рожден ден, той беше поканил някакви свои нови приятели и се запознахме. Той ми каза, че сега ще играем на шише на тъмно. Аз стоях в недоумение как ще стана.. Набута ме мен и 2-ма от приятелите си в банята и докато се усетя заключи. Стреснах се малко, но понеже му имах доверие запазих спокойствие. След 1 мин някой ми хвана ръката и ми каза да се хвана някъде. Там където се хванах беше някак странно, извадих си гсма, светнах а това било пишката му. Тогава той ме хвана, хвърли ми гсма който се изключи явно защото спря светлината, а другото момче почна да ме съблича. Аз се блъсках, крещях а гаджето ми викаше от другата страна - да се отпусна . Вече бях чисто гола. Щях да припадна от шок, аз бях девствена!! Едно от момчетата ме хвана за бюста.. и тогава проникна в мен . Заболя МНОГО силно. Правиха всякакви неща с мен. Ще прескоча до края.. в края ме извадиха и гаджето ми ме откара до нас, като постоянно ми повтаряше, че не е голяма работа . Някои дрехи ми бяха скъсани, но казах на наще, че съм паднала. Беше ме много срам.. Та аз му простих, той ми каза, че са го дрогирали или нещо си там и му се вързах. След около 2-3 седмици, се случи АБСОЛЮТНО същото нещо. Той ми каза, че ме е снимал докато ме изнасилват и, че или ще продължа да задоволявам приятелите му, или ще разпространи материалите в интернет. Мисля в момента как да се самоубия.. от мечта в кошмар, не мога да поема толкова много напрежение. А и отгоре на всичкото.. все още го обичам Не знам какво да сторя!
П.С. Забравих да добавя, че като се дърпам ме бие с каквото намери.