- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем
Аз съм момче на 13 години и досега не съм имал приятелка. Но всъщност като се замисля и да имам не знам къде можем да ходим от София съм и ако можете да дадете някакви идеи...
Проблема не е в това, че не мога да си намеря гадже а в това, че не знам къде да я водя![]()
Кафе боулинг караоке дискотека парк у вас(шега) бар и най-хубавото е оригиналното.Не съм от София и за това не знам точно .
в парк,на кафе,как не знаеш къде ?![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Намери си първо приятелка, после заедно решавайте.
And I'm waiting - waiting for the healer.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
егати глобалният проблем
дам дам .. в парка е суупер яко ! .. кафе,ама не някво забутано! ии .. попитай я нея къде иска да ходите първо,ако каже ,че не знае или,че си няма представа .. давай,предложи й нещо.кино също може
.. има сякви варианти
айде късмет!
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
ДА бе, в София нямал къде да я води.. А хората от селата кво да кажат. Ти първо си намери приятелка, после му мисли къаде ще ходите.
Първо си намери приятелка и после мисли къде ще ходите .Да ти имам и проблема ,батко !
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
хахахада ви имам и проблемите
да знаеш и парички трябват, синко![]()
>>лелеле,батка,и аз съм се замислял над тоя въпрос,и честно да ти кажа,ако имаш $ можеш да я заведеш където и да е,тва е софя да му *** майката,незнам ако там няма къде,какво да правя аз деот съм от малък град![]()
![]()
++Първоначално написано от Falllllacy
Ohne dich kann ich nicht sein...
не е задължително да си рокфелер за да имаш приятелка или да излизаш някъде с момичеПървоначално написано от JoeBanana
ма то зависи и от момичето де
ТЕМАТА Е ФТВ
madafaka