.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Срамежливото момче

Аз съм на 14. Преместих се в ново училище и още в началото си харесах едно момче. Мисля, че и то ме харесва, защото в часовете, през цялото време ме гледа, а когато веднъж му се усмихнах, той ми отвърна с усмивка, но се веднага се изчерви "до уши" и се обърна напред. Аз съм единственото момиче, с което не говори и винаги като ме види, че го гледам- се изчервява.
    Ясно е, че скоро няма нищо да направи, затова си мислих да му кажа, че го харесвам (насаме естествено) и след това да видя какво ще стане. Но се притеснявам как ще рейгира.
    Аз ли да действам първа или да го изчакам да събере кураж?
    Моля Ви, помогнете.

Действай... изобщо няма да го чакаш, ако той те харесва няма за се замисли !!!

Еми мерси за съвета hateuinside и още в понеделник ще говоря с него. ДАНО ДА СТАААНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Всичко ще бъде ОК ... ох как ти завиждааам

Мега фен
    Град
    София
    Тоя много срамежлив бе .. на колко е?
    Искам да дам "Refresh" на ума си ..
    Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
    Да използвам "Undo" за всички мои грешки
    и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Cassidy
    Тоя много срамежлив бе .. на колко е?
    Тя е на 14 и са от един клас.На колко ли е той?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от PIMP88
    той е някъв мега късметлия сводник , а работничките сами да идват тва си е нереално просто
    Ох, че забавноо !!

По темата: миналата (учебна) година и аз бях в подобно положение, така че от опит знам: след като е срамежлив, колкото и да те харесва, няма да събере смелост да направи първата крачка, така че ти действай първа.
    Успех !
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Да, на 14 е. И според мен е нормално да е толкова срамежлив.

А и ние сме от един клас (както вече знаете). Какво да правя ако не ме харесва, за да не е неудобно, защото ние още 5 години трябва да сме заедно, освен ако някой от нас не отиде в друга гимназия

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от smilegirl1
    А и ние сме от един клас (както вече знаете). Какво да правя ако не ме харесва, за да не е неудобно, защото ние още 5 години трябва да сме заедно, освен ако някой от нас не отиде в друга гимназия
    акоо акоо стиига даваай смелоо пъкк майнатаа му квотоо станее нямаа 5 годиини да го харесваш спокойноо няма да съжаляваш ;пп
    Силвето

Супер фен Аватара на Di
    давай,после кажи какво стана
    не се изказвай неподготвен,прасе

Ако ти откаже ,ще е от срам.Ама в този случай - не го приемай присърце.

Ти как мислиш да му кажеш, че го харесваш ? "Ей, харесвам те!" На мен този начин винаги ми се е струвал страшно нереален и прибързан. Покани го да излезете, говори с него, опознайте се.. Чак тогава вече може да му кажеш какво чувстваш, защото момчето може и да се изплаши от толкова директни действия.
    Така можеш и да разбереш дали и той има чувства към теб. Защото, ако няма, за какво ще му е да излиза с теб примерно.
    Не бързай да мислиш вече за края на историята. Да, 5 години ще сте в един клас, но това не означава, че някой трябва да се мести, ако се разделите. Запазете добрите чувства помежду си, не си правете гадни номера и ако ще се разделяте, разделете се като приятели.
    Познавам много хора от един клас, които са ходили, а после и скъсали, но това не им пречи в училище!
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    покани го да излезете,после го целуни,няма смисъл да се обясняваш,че го харесваш и т.н.,целувката също може да свърши работата
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бургас
    Еми ко да ви кажа , аз съм момче бях в същото положение с едно момиче но след 1-2 седмици се престраших и й признах , незавърши с успех но поне опитах няма нищо срамно , сега си хванах приятелка и ми се струва че нещо ревнува но тя си изтърва шанса :P . Или действай или се допитай до негови приятели или подходи тактично (примерно в фейсбук или скайп) и разбери ( момичетата са по умни и успяват) ) УСПЕХ !

Олее не е възможно. и аз имам този проблем в момента Нали тази година сам 8-ми клас и в ново даскало.Някакси мисля, че има симпатии към мен и една причтелка ми вика :,, Ани , ако знаеш как те гледаше " Аз някакси се опитвам нали там с погледчета да стане нещо,но той... винаги си отклонява погледа. Въпросното момче той е егати пича , когато говори с другите момчета и е много отпуснат. Ние вече сигурно 3-та седмица сме в един клас, а още не сме си говорили . Оф.. не знам, не знам. Господи защо си му дал толкова хубави трапчинки

Повече от фен Аватара на w0lf
    обърни му внимание за да го подтикнеш той да ти се разкрие - питай го дали иска да си тръгнете заедно от училище или дали му се ходи да пиете по едно капучино ПРИМЕРНО
    щом говори с другите момичета значи не е някъв дървар дето не знае къде се намира, ако види че имаш симпатии към него ще се поотвори
    madafaka

Вече съм много объркана, но мисля утре да остана насаме с него и просто да го целуна, а след това да говорим.
    какво ще кажете???????

Град
    аda,pri teb...
    Вече съм много объркана, но мисля утре да остана насаме с него и просто да го целуна, а след това да говорим.
    какво ще кажете???????
    казах ти вече

Звучи смешно, но досега не съм се целувала и не знам какво ще стане, но мисля, че целувката ще помогне

Град
    аda,pri teb...
    Звучи смешно, но досега не съм се целувала и не знам какво ще стане, но мисля, че целувката ще помогне
    няма нищо смешно в това,това са нормални неща и все пак не е нужно да го целуваш с език и т.н.,просто виж,как ще реагира на целувката

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Да,харесва те гарантирам ти на 100%,всички знаци са налице-срамежлив е ,изчервява се и гледа на другата страна щом погледите ви се засекат и щом не говори само с теб,това значи,че го е срам,за да не изтърси някоя глупост...Така че действай,нищо няма да загубиш
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Обещах Ви да пиша какво стана и ето ме, за да ви разкажа вчерашния ден.
    От начало той не спираше да ме гледа (както винаги). През голямото междучасие останахме сами в стаята и аз реших, че по-удобен момент няма. Отидох при него и го попитах ПОЧТИ направо дали ме харесва, а той се изчерви като домат и след 5 минутна пауза ми отвърна: "Ми, не." И тичешком излезе от стаята.
    До края на деня е стоял поне на 2 метра от мен, но продължаваше да ме гледа. КАКВО ДА ПРАВЯ СЕГАА?????

Е харесва те момчето , но защо не почнете да си говорите маааалко повечко преди да му разясниш , че го харесваш

Град
    аda,pri teb...
    Обещах Ви да пиша какво стана и ето ме, за да ви разкажа вчерашния ден.
    От начало той не спираше да ме гледа (както винаги). През голямото междучасие останахме сами в стаята и аз реших, че по-удобен момент няма. Отидох при него и го попитах ПОЧТИ направо дали ме харесва, а той се изчерви като домат и след 5 минутна пауза ми отвърна: "Ми, не." И тичешком излезе от стаята.
    До края на деня е стоял поне на 2 метра от мен, но продължаваше да ме гледа. КАКВО ДА ПРАВЯ СЕГАА?????
    харесва те,ама не иска да си го признае,реагирал е така,защото си го изненадала и той не е знаел,кво друго може да направи,шашнала си човека,ти направи първата крачка,за това сега изчакай да видиш,какво ще предпиеме той

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си