- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изнасилена 2 пъти :(
Здравейте! Името ми е Анжела, на 16 съм. Гаджето ми е на 19. Ето я и моята история, ще бъда кратка:
Запознах се с едно много сладко момче. Влюбихме се един в друг явно и си станахме гаджета. Всичко беше много прекрасно, той беше уникален и много мил с мен. Бяха минали месеци и той почна да се отчуждава. Почна да се държи много студено. на 19-тия му рожден ден, той беше поканил някакви свои нови приятели и се запознахме. Той ми каза, че сега ще играем на шише на тъмно. Аз стоях в недоумение как ще стана.. Набута ме мен и 2-ма от приятелите си в банята и докато се усетя заключи. Стреснах се малко, но понеже му имах доверие запазих спокойствие. След 1 мин някой ми хвана ръката и ми каза да се хвана някъде. Там където се хванах беше някак странно, извадих си гсма, светнах а това било пишката му. Тогава той ме хвана, хвърли ми гсма който се изключи явно защото спря светлината, а другото момче почна да ме съблича. Аз се блъсках, крещях а гаджето ми викаше от другата страна - да се отпусна. Вече бях чисто гола. Щях да припадна от шок, аз бях девствена!! Едно от момчетата ме хвана за бюста.. и тогава проникна в мен
. Заболя МНОГО силно. Правиха всякакви неща с мен. Ще прескоча до края.. в края ме извадиха и гаджето ми ме откара до нас, като постоянно ми повтаряше, че не е голяма работа
. Някои дрехи ми бяха скъсани, но казах на наще, че съм паднала. Беше ме много срам.. Та аз му простих, той ми каза, че са го дрогирали или нещо си там и му се вързах. След около 2-3 седмици, се случи АБСОЛЮТНО същото нещо.
Той ми каза, че ме е снимал докато ме изнасилват и, че или ще продължа да задоволявам приятелите му, или ще разпространи материалите в интернет. Мисля в момента как да се самоубия.. от мечта в кошмар, не мога да поема толкова много напрежение. А и отгоре на всичкото.. все още го обичам
Не знам какво да сторя!
П.С. Забравих да добавя, че като се дърпам ме бие с каквото намери.![]()
кажи на ваще
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не мога. Няма никога да ме гледат по същия начин. Пред тях сигурно съм ангел.. няма начин някога да им кажа. Дори и да искам пак няма да мога..Първоначално написано от soul1199
![]()
земи 1 бухалка другия път и като извади пишка го гръмни по главите !!
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
не ми е останало чувство за хумор след всичко това..Първоначално написано от Everytime
ъъ те са единственните,който могат да ти помогнат,тая тема малко ме съмняваПървоначално написано от darkangela
можеш само да споделиш с вашите и евентуално да подадеш сигнал/жалба в полицията.. все пак са ти родители..: )Първоначално написано от darkangela
skype - adrenalincho__
И ако разбере? Може да ме видите в интернет скоро...
абе ти сериозно ли??
ако е -сериозно:
ти луда ли си? Ще се даваш????????? Обичаш боклук! И ако не му разкатаеш фамилията просто няма да мирясаш (аз съм агресивен човек) Я се стегни,отиди у тях и го счупи от бой,след това виктни твои приятели да го изнасилят.Той ти е отнел девственоста!!!!! Той е нищожество,надъхай се малко,как само те използва и не те обича и как само те прави на смешна и си у говърни тъпкано,след това му остави някъв белег доживот (може с ножица,нокторезачка,пинсет а,трион или поне кухненски нож-бъди оригинална) после си тръгни и продължи живота си наново.
ако е базик-браво много оригинално![]()
нали знаеш че за разпространяването на такъв материял е подсъдимо,след като е пълнолетел ще се яви в съда ?Първоначално написано от darkangela
skype - adrenalincho__
Най-много да ме набие и да ме запрати да си ходя.. Няма да коментирам, момиче съм, не мога да се бия. Мисля, че ще полудея вече..., мисля че тук бях постнала преди време една тема за това дали едно 16 годишно момиче е нормално да е обвързано с 18 годишно момче.. Сега разбирам, че не..
абе как ще позволиш това да се случва все по-често,ти нормална ли си?казах ти вече,ако ти го качи в нета,ще го осъдиш
от кво се боиш? от него ли? кажи на вашите.нека качи тва дет е снимал и като викнеш полицията нека отрича !! : )
skype - adrenalincho__
Потресаващо..![]()
Трябвало е още първия път да се махнеш от него.. и от приятелчетата му.![]()
And I'm waiting - waiting for the healer.
ей съкровище,аз съм на 16,приятеля ми е на 19-имаме страхотни отношения и мислим еднакво.
Сритвала съм му хуавото дупе не веднъж,и квото съм дребна,така се бия като 3фазен ток.Стегни сееееееееееееееееееее.
http://vbox7.com/play:c904ab9f&al=1&vid=319093 приятеля ми ме учеше на това преди ии с времето и без него ззадобрях...пробваай!
малко ме е страх от момичета които могат да се бият(на няколко пъти съм удрян на едно място с ритник) но тоя удар им върши доста работа :X
skype - adrenalincho__
Не мога. Няма начин. Той ходи на бокс.. набит е и всява страх в фртата си виждал съм, че ги прави на 2 стотинки. Освен това и е заможен. Мислех, че съм попаднала на перфектния.. но гледай ти.
не не,аз целя предимно главата ,врата и отстрани на коленете.
М/у Анджелика можеш да го сриташ встрани от качачката-остава инвалид до края на живота си.
Или с юмруг в слепоочитето(само зашеметяване,но....)
може с кокалчетата на ръцете си да ги забиеш в адамовата ябълка-гръкляна отива навътре и...ъм ще пострада
С длъната си може отдолу да му отстреляш носа(само отдолу) за да забиеш коста в мозъка,делят ги не много тъкани и лесно ще стане
(е може да го убиеш,не е за предпочитане)
Или да си нагласиш предварително ключовете като м/у всеки твой пръст има по 1 ключ -никава материя не издържа това!
ДЕйствай,ако нямаш смелост-мен не ме бърка![]()
еми явно си се прецакала,но по-добре с ваще да говориш,то колкото да ходиш при тия да се възползват от теб
беееееееееееееееееееееее перфектното леке!
Направи така че това леке да реве! Луда ли си на мъж ще се даваш! Стягай се!
![]()
Кажи на ваще, защото ако не го направиш, просто нещата ще стават зле и по зле, ако се оставиш можеш да украсяваш някоя витрина на червения квартал в Амстердам ...
Все едно не е истина. Ако не говори с родителите си или подаде жалба в полицията, точно това я очаква 100%.Първоначално написано от smallbab
П.С. Все пак си мисля, че темата е ташак.
Аз съм само момиче. няма какво да направя.. безсилна съм. Подчертах, че темата до някъде беше само изповедание, защото няма какъв отговор да се даде. Замислили са го идеално, така че не мога нито на наще да кажа нито да се оплача някъде.. надявам се да успея да го изкарам някак си още 2 години и да замина на някъде.