Искам да попитам вярвате ли на зодиитена глупостите из нета коя с коя зодия какви отношения има и тн
![]()
Аз лично невярвам ,въпреки че има нщо вярно.
Отношения-не.Дневни,седмични и месечни хороскопи също.Но във нещата които са ммм...характерни за зодиите,вярвам.Даже ми се е случвало направо да се стресна от това което пише в цялостните хороскопи.Говоря за черти на характера.![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Не бих повярвала лично на тези неща за отношенията между зодиите, ако не знаех,че при мен са познали и то напълно..![]()
Вече за характерите, дневните, седмичните .. не чета много често,но вярвам и на тях.
не
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не вярвам, но ми е интересно да ги чета.![]()
And I'm waiting - waiting for the healer.
The same!Първоначално написано от Falllllacy
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не ! Даже не ги поглеждам.....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
За взаймоотношенията не вярвам, но за чертите на характера и за дневен хороскоп доста пъти познават,то пак зависи де..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Същото е и при мен.Първоначално написано от Wwwooow
Имаше период, в който сутрин си четях хороскопа и по-късно през деня осъзнавам, че наистина е било така.
Понякога нещата се улучват попринцип.
Но иначе коя с коя зодия си съвпада, не вярвам.
Big or small, lies are lies!
има нещо вярно във всеки случай
Can It All Be So Simple ?
Има някаква истина,но аз ги чета по-скоро за забавление,не им вярвам много много..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Зодиите са ми доста интересни попринцип.Дневни хороскопи рядко чета,но характеристиките са доста точни.
Ами хора съдба или не с приятеля ми сме на една дата и сме една зодия просто толкова общи неща имаме аа да не говоря за сексатааа има мн вярни неща в зодиите за дневните понякога познават понякога не ,а характеристиките са много верни според мене.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Попринцип не вярвам.Не може да кажеш за еди коя си зодия какъв е характера и какво е отношението на отделните зодии.Това си зависи от човека.Аз като съм лъв к`во?Не обичам да командвам,не обичам да съм забелязвана,а да стоя по-настрани.Или пък да съм номер едно във всичко.Всичко си зависи от характера на човека.Е може да има малка истина,но просто всичко е до характер-е поне според мен![]()
![]()
по принцип не вярвам, но съм забелязала, че има някои зодии, с които въобще не се разбирам. иначе най-добре си пасвам с хората от моята зодия![]()
Забавлявам се много на характеристиките. Чета доста такива материали .
Характеристиките са много общо. Друго е да ти погледнат наталната карта и да ти изготвят личен хороскоп.
Макар, че на мен 5 планети са ми в Скорпион, особено Венерата (чела съм, че е определящо) , тъй че и общия скорпионски хороскоп сигурно ми важи![]()
Докато пък приятелят ми , Скорпион пак - аз не виждам нищо скорпионско в него. Той е в началото на зодията, аз пък в края.
И все пак - имам проблем с девите. Имала съм много добри приятелки деви, ама има нещо което много ме дразни в тях. Абсолютни педанти . И това довежда до една разглезеност, ако нещо не е като им харесва.
Много харесвам лъвовете, имах един приятел, когото го замерях с разни неща през прозореца една вечер. Абсолютни самовлюбени говеда. Повече от мен. И пак ми харесват .
Близнаците се правят на много големи умници, иначе са развей прах..
Раците са чудни хора, стига да не задълбочавате нещо с тях.
Поне според характеристиките така излиза. Да не се засегне някой за нещо.![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
вярвам,но все пак всичко си е до човека![]()
I can't stop myself from loving you <3
хаха, не говорете за нещо, което не разбирате. смешни сте. астрологията е наука, това не е като да ти говорят за духове, че да се чудите да вярвате или не. и не само зодията е определяща. важни са асцендента, часа, точната дата, месецът... и тогава идват и разбира се факторите на самата среда, в която е израснал човек.
и ми е чудно как казвате ''вярвам на характеристиката за зодиите, но не и в съвместимостта''. та те се правят на един и същи принцип, не може да зачитате едното, а да отричате другото. пак казвам- не говорете наизуст.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мне не вярвам какво ще ти се случи през дена и т.н. но например чарти на характера и слабости според зодията вярвам и за почти всичко познават за това..![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Има нещо вярно,но колко е не знам...Аз някои черти от тва дето ми пише ги имам,други не....Пише,че с баща ми и брат ми тряя да се разбираме там по хороскопа,а всъщност идва понякога да се избием![]()
Чета ги, да.
Вярвам на това, което ми отърва.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Значи....
само едно ще кажа...
Според няма значение каква зодия си, щото от всяка зодия си има готини хора и боклуци.sladur4etyYy има право като позовава околната среда, в която е израсъл човек, като важен фактор
П.С.:
Везните сме 50/50 и често "Не съм сигурен" ама в взаимоотошенията и връзките сме едни от най-великите(и най-нежните) .
И ако някои потребител(от женската аудитория на форума) не е на същото мнение може да доиде и да се убеди
![]()
![]()
![]()