- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Килограми и ръст
За ръст 163-164 добре ли са 57-58 килограма.
На тренировки по джудо съм 3 пъти в седмицата по 2 часа.
Ако не си омазанен е ок.По принцип едната формула е ръста в см минус 110,но е допустимо и да си малко повече.
Тва е за хора над 40 години-ръста минус 100.При лицата до 17-18 годишна възраст нормалните кила са -105,110 за момчета и -115,-120 за момичета,питал съм лекарПървоначално написано от EightEdgeCircle
![]()
Не,може просто да имаш прекалено много мускули,или пък да ти е едър кокала...Да,точно аз ти говоря без да ходиш на фитнес и да пазиш специални диети за да правиш мускули.Говоря за обикновеният тийнеиджър.
Щото ти виждал ли си неспортуващ тийнейджър висок 1.70 и тежащ 70 кила ? Тва ако е нормално тегло....Начи сме ебаси свините![]()
Здр Всички
Аз съм 1.78 Висок
66 килограма съм и съм спортувашт човек ходя си на успоредки футбол![]()
1.80,72 килограма - фитнес : )
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Е аз спортувам и никой не ми дава 57 килограма , а 50.![]()
Еми темата е горе/долу с такъв смисъл.Момчето пита дали тоя ръст и килграми са добре,и ние като опитни фитнесманяци си даваме мерките![]()
![]()
аз пък дигам килатада се надяваме че е за добро
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
170-80kg
фиданка сиПървоначално написано от babyy123
мисля че ти са нормални килограмите освен ако не си много дебел иначе са добре (към автора) е кво всички се хвалите с ръст и килограми
нека да не оставам по-назад 1.80см 73кг от 4 години се занимавам с киокушин
![]()
![]()
![]()
![]()
Мишо не бяха ли 3 бе кво лъжеш![]()
И с тея добавки дет ги взимаш май хич не си качил![]()
Я влез в скайп че отдавна не сме си писали![]()
186 см. 76 кг- тренирам гребане с лъжица - печеля състезания HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
То е трибой-3 литра супа топчета-гребане с лъжица.5 метра вита баница и 8 чийзбургера от МцдоналдсПървоначално написано от fcukz
![]()
McDonalds a.k.a. Макданос xDПървоначално написано от Greennight
ми бяха сега не са нямам много време по скайп иначе записах и боксПървоначално написано от TheManTheLegend
трябва да има съчетаване
![]()
![]()
аз съм 185см 100 кг - фитнес (2 год)
да бе да току що си те представих......Първоначално написано от LastFN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тц тц ставаш машина, зобаш са, боксьорче си станал, чукаш приятелката по цял ден а за общия ни чат забравиПървоначално написано от shinkyokushin
![]()
![]()
![]()
![]()
така е ама не сам забравил за Слънчев бряг лятото с брадчедките миПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
![]()
![]()
Ще дойдем до Варна 100% :P
Питай ги дали искат 1 по 1 или всички наведнъж![]()
![]()