- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Килограми и ръст
183см/75кг занимавам се с кикбокс
160 - 51 кг
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Баааах големи жиУотни сте всички Уе, сякаш темата беше друга ама всички гледат да изпъкнат с "аполонските" си мерки![]()
^И какво стана като си го представи ?? Аз съм г/д същия ( +/- 2-3 кг/см ) И съм доволенПървоначално написано от shinkyokushin
Не съм мега релефен, имам корем и малко мазнини по вътрешната част на краката, но на пролет, като започна бягането, се надявам и те да се изчистят.Но пък за сега си ми харесва така - по-внушително е аз 100кг другите по 70
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Направо ми стана жал за колената ти като си представих как бягаш на пролет![]()
![]()
^Ти не се притеснявай за моите коленаМоже и да ми е по-трудно бягането, но пък за това по-рядко ми се налага да бягам отколкото моите набори по 60 кг, ако ме разбираш
![]()
и как ше чистиш![]()
С воляНамаляването на въглехидратите и наблягане на бягането върши доста работа.А пък и не държа да съм мега изчистен, просто искам малко да стегна корема
Като цяло повече държа на силата и издържливостта. Предпочитам да съм по-масивен и без преса, от колкото да съм слаб, доста релефен и с преса.Просто не ми трябва![]()
Е да де то е ясно, и аз не държа на пресата щото ко тръгна да я вадя сигурно ще тряа 10 кила да сваля![]()
![]()
Ама с бягане ше си прецакаш колената на тези килограми, по-добре прави велоаргометър
пп: 15-25 минути интензивен ХИЙТ на велоаргометър до колкото знам върши най-добра работа
173 съм висок и тежа 53 кила, добре ли е?
Не не е добре ако си момче
Момче съм и тренирам футбол![]()
ами в БГ футболистчетата на твоята възраст (не знам на колко си) са по 50-60кг щеки, ама виж в англия кви са здрави, там яко са блъскат![]()
Е добре, дай някое съветче да заякнеме![]()
яж по много![]()
Ще опитам![]()
Зависи на колко год си. На 13-15 може да е добре, а на 16 и повече е слабо.Първоначално написано от tarlyo
8ми клас съм![]()
търррррррррррррррррррлио ти мой набор ли беше е![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да ве![]()
Първоначално написано от tarlyo
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Засега е добре.Първоначално написано от tarlyo
Ти и представа си нямаш на какво натоварване са свикнали моите колена .. цяло лято да тичаш след трактора на 40 градуса температура с касетка праскови (20кг+) и да товариш нон-стоп е къде къде по-натоварващо от бяганетоПървоначално написано от TheManTheLegend
А пък и ако следвам логиката ти не трябва да играя нито волейбол нито футбол нито нищо ? Аз ако спра да се движа едно че сигурно ще кача още 15 кила и друго, че психически няма да съм наред
Та така мога и колело във фитнеса да правя, но само когато е лошо времето.При хубаво време и стадион наблизо какъв ще да го държа в нея зала .. няма смисъл
![]()
Браво браво и аз тъй мислех за моите колена, тренирах си карате а там бая се натоварват а уж нямах проблеми, ама ходех на стадиона 11 дена подред да бягам и то по много и след това 2 седмици ходех кат разгонена котка![]()
познавам един дето е 164 и 58...адската свиня е..земи тренирай нещо всеки ден..бягай...