- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ..!!?!
Ходя с едно момче от 4 дена и след 3 дена има рожден ден. Всъщност точно тогава няма да съм в града и ми е малко гадно, но си мисля да му взема ли някакъв малък подарък или не и да му го дам на следващия ден. Нямам си и представа обаче какъв да е .. познаваме се от година някъде, но от къде да знам точно какво ще хареса. И си мисля да не му вземам нещо просто да му честитя. Вие какво мислите.. !!?!!
Мисля, че след като ходите от толкова малко време, една картичка или нещо съвсем малко са предостатъчни.
Това ми изглежда доста елементарно... не знам наистина ходим от малко време и точно заради това мисля да не му вземам нещо след като точно на рождения му ден няма да съм в града. И аз не знам какво да правя...
дай му 10лв да се почерпи![]()
То и един презерватив е достатъчен.
Хаха да това с презерватива ми харесва. Ще отида в някоя аптека и ще купя различни цветове Durex и ще му ги подаря...Уф сериозно незнам! :х
Ама като ги купуваш.. гледай и на теб да ти харесва бе авторке... Щото то ако е за чикия.. презерватив не трябва
Иначе и аз съм за презервативИ!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А ако е без нищо![]()
![]()
и без нищо може, позволявам !![]()
ЩЕ внимавате къде отиват малките бели работнициПървоначално написано от h0us3girl
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вие в книжарници стъпвали ли сте някога?
Първоначално написано от valdesbg
говоря за "подаръка"ако не му подаря нищо .. ?
Точно така подари му нещо малко, но от сърце! Нека види че си се сетила и че държиш на негоАко е умен ще го оцени и ще се зарадва! НЕ е нужно да подариш на някого нещо скъпо за да го направиш щастлив!
![]()
^_^
Добре де но кажете какво ... колкото вие знаете и аз толкова ... за нищо немога да се сетя ...ходим от толкова малко време че .. много тъпо се получаваа.. след като точно него ден няма да съм в града ... а на другия ден да му цъфна с някакво подаръче каквото и да е ... а колкото да е от сърце .. да важен е жестатова ми е ясно ...