.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

С момче, по-малко от мен?

Хахах... чувствам се много глупаво, защото си мислех, че съм приключила със всякаквите чудения относно връзки, свалки и прочее, а сега нещо ме гложди..
    На 18 съм и съм имала достатъчно сериозни и пълноценни връзки, но може би пълнолетието ми е отключило педофила в мен Напоследък все по-често се заглеждам по едно изключително хубаво, сладко 14 годишно момченце, което ми призна, че е девствено и което определено няма да откаже да съм му първата... Кажете, много ужасен човек ли ще съм, ако пристъпя към някакво действие? Ще бъда ли гнусен, мръсен педофил?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако момченцето беше на 16 - никакъв пробем.

Сега обаче - да ще бъдеш гнусен, мръсен педофил.

Ако това не те притеснява и си окей с тази ти титла.. отивай да му покажеш как се мачкат чаршафите :Р

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Град
    Мбабане
    прясното месце си е прясно, така е маа му стара

хаха.. Ще те ебе,,тоест ще се опита,ти няма и да го усетиш.
    Представяш ли си на центъра вървите хванати за ръчичка....всички твой приятели ще те спукат от ебавки .

Град
    В мислите на хората
    Джо... недей че малко ми трябва да се отключи педофила в мен и да залея 16 годишните с неприлични оферти

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от SharkBg
    хаха.. Ще те е**,,тоест ще се опита,ти няма и да го усетиш.
    Представяш ли си на центъра вървите хванати за ръчичка....всички твой приятели ще те спукат от ебавки .
    Чакай бе, аз да не съм раждала, че да не го усетя С кеф бих си го научила на всичко.. не съм толкова тъпа, че да си въобразявам, че знае кое как става кой знае колко добре.
    Относно другото, оооо, да! Ще ме разцепят от ебавки, сигурно до края на живота ми все това ще чувам Затова ако все пак реша да го направя, ще си трая, сякаш от това зависи живота ми

Град
    В мислите на хората
    Авторке - като го научиш момченцето.. и ти писне.. звънкай едно телефонче, аз да те науча на едни неща...

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Авторке - като го научиш момченцето.. и ти писне.. звънкай едно телефонче, аз да те науча на едни неща...
    Хахахаа, интересно звучи, но откъде си сигурен, че материалът, който преподаваш, ще ме заинтересува?

Град
    В мислите на хората
    Да кажем че краставите магарета се надушват

А и ти самичка се издаде че обичаш "научаването" на разни неща

Dr. Gregory House

пфф тия малките са...нямам думи :Х
    направо си те разбирам ,ама като ще си му първа поне някви чуства изпитвай с негго не само секса...пък приятелите ти...ми...ъ....цени си ги,1 истински приятел няма да ти се ебава а ще ти каже какво мисли,ако не си съгласна с мнението му,той няма да тръгне да ти се муси и да ти се прави на 2 и половина а ще те подкрепя къде ще ходи нали се приятели няма 2-3
    покажи ни момчето.похвали се...
    аз м/у минах покрай етажа на нашите зайци(14те) и тия душици говреха само за химия и фитнес и то толкова образовано че да се зачуди човек на колко са тия момчета,+ това някви 192см ,широк гръб и кво ли не абее мутация е тва поколение...пък и щом си го харесала,начи не е толкова зле до теб че да не можеш да излезеш на обществено място с него,вярно покажи го любопитно ми е твоито какво е. :P
    м/у 1 приятелка на 17 се зарибява с 1,който твърди е че на"четирНайсе и половина бе" ама иначе е доста умен

Цитирай Първоначално написано от smallbab
    пфф тия малките са...нямам думи :Х
    направо си те разбирам ,ама като ще си му първа поне някви чуства изпитвай с негго не само секса...пък приятелите ти...ми...ъ....цени си ги,1 истински приятел няма да ти се ебава а ще ти каже какво мисли,ако не си съгласна с мнението му,той няма да тръгне да ти се муси и да ти се прави на 2 и половина а ще те подкрепя къде ще ходи нали се приятели няма 2-3
    покажи ни момчето.похвали се...
    аз м/у минах покрай етажа на нашите зайци(14те) и тия душици говреха само за химия и фитнес и то толкова образовано че да се зачуди човек на колко са тия момчета,+ това някви 192см ,широк гръб и кво ли не абее мутация е тва поколение...пък и щом си го харесала,начи не е толкова зле до теб че да не можеш да излезеш на обществено място с него,вярно покажи го любопитно ми е твоито какво е. :P
    м/у 1 приятелка на 17 се зарибява с 1,който твърди е че на"четирНайсе и половина бе" ама иначе е доста умен
    Хахахаа, добре, че не ме заклеймявате Сега ще ти го пратя на лична. Аз принципно нямам навика да правя секс без чувства, но към него какво мога да имам освен умиление ии някаква тръпка?

Е дай и ние да го видиме де ...

Град
    В мислите на хората
    Ти си имаш задачка да мислиш как да разкараш приятелката за да останете само двамата.

А всички други не се интересуваме от малки сладки момченца :Р

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ти си имаш задачка да мислиш как да разкараш приятелката за да останете само двамата.

А всички други не се интересуваме от малки сладки момченца :Р
    Аз на тоя пич му предлагам да прасне и нея и приятелката й Просто ми напря отвътре да го кажа

аз ако го видя това момче на живо никога няма да кажа че е на 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! :

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Pigeon
    Аз на тоя пич му предлагам да прасне и нея и приятелката й Просто ми напря отвътре да го кажа
    МА нали за тая цел трябва да не те е срам да я заговориш?

Иначе и аз съм за. Ама не му стиска.

Dr. Gregory House

Не е чесно дикриминация ,трябваше и ние да го видиме ,както и да е ,щопм те кефи давай

Цитирай Първоначално написано от zority7
    Не е чесно дикриминация ,трябваше и ние да го видиме ,както и да е ,щопм те кефи давай
    АБЕЕ представи си, че някой познат влиза и чете темата и вижда снимката на момченцето, което също му е познато! По-добре да си спестя възможни проблеми. Сигурността преди всичко!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз пък съм на 17 и съм хвърлила око на 15-годишен заек Наистина са сладурчета
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Аз пък съм на 17 и съм хвърлила око на 15-годишен заек Наистина са сладурчета
    Тцтцт..... толкова се радвам, че не съм единствената извратенячка

Голям фен
    Хах една приятелка беше в същото положение.Само, че той я харесваше и тя него, обаче заради разликата в тва, че той е на 14 тя на 18 го скъса, а той горкия я харесваше 2 години .Иначе ако го видите никога няма да кажете, че е на 14.Изглежда поне на 16 17.
    Хора много , Човеци малко !

еее...това е гадно ,кво като е по-малък,всеки човек е различен.Има хора на по 60 години,които не знаят как да говорят и да се държат,и има такива на по 13-14 ,които могът да ги разбият по маниери,възпитание стил и начин на живот......
    Според мен годините не трябва да са проблем,всеки е различен!

Re: С момче, по-малко от мен?

Ако е с негово съгласие - Не.
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от smallbab
    еее...това е гадно ,кво като е по-малък,всеки човек е различен.Има хора на по 60 години,които не знаят как да говорят и да се държат,и има такива на по 13-14 ,които могът да ги разбият по маниери,възпитание стил и начин на живот......
    Според мен годините не трябва да са проблем,всеки е различен!

Така е.Обаче тя му каза, че ако е с него дълго време (понеже си допадаха) ако и се прийскало секс той нямало как да и го даде, защото не искала да прилича на педофил и тем подобни.
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен Аватара на Wednesday666
    И аз съм хвърлила око на един заек Амаааааа само му се кефя, въобще нямам намерение да ставам педофил заради 14 годишно хлапе Колкото до авторката - годините са абсолютно най-малкия проблем, ако ти е кеф и имаш желание - давай, може пък да ти е кеф след това. А приятелите - ако са ти истински няма да те подиграват, а ще те подкрепят

П.П. Искам и аз да видя момчето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си