Цитирай Първоначално написано от smallbab
пфф тия малките са...нямам думи :Х
направо си те разбирам ,ама като ще си му първа поне някви чуства изпитвай с негго не само секса...пък приятелите ти...ми...ъ....цени си ги,1 истински приятел няма да ти се ебава а ще ти каже какво мисли,ако не си съгласна с мнението му,той няма да тръгне да ти се муси и да ти се прави на 2 и половина а ще те подкрепя къде ще ходи нали се приятели няма 2-3
покажи ни момчето.похвали се...
аз м/у минах покрай етажа на нашите зайци(14те) и тия душици говреха само за химия и фитнес и то толкова образовано че да се зачуди човек на колко са тия момчета,+ това някви 192см ,широк гръб и кво ли не абее мутация е тва поколение...пък и щом си го харесала,начи не е толкова зле до теб че да не можеш да излезеш на обществено място с него,вярно покажи го любопитно ми е твоито какво е. :P
м/у 1 приятелка на 17 се зарибява с 1,който твърди е че на"четирНайсе и половина бе" ама иначе е доста умен
Хахахаа, добре, че не ме заклеймявате Сега ще ти го пратя на лична. Аз принципно нямам навика да правя секс без чувства, но към него какво мога да имам освен умиление ии някаква тръпка?