.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: трева

трева

ЗДР пуших трева преди около седмица и от тогава ми е лошо на гърдите
    Дали е от нея?

SK0RP10N
    Guest
    Надали, по-скоро съвпадение.
    А какво да разбираме под "лошо на гърдите" ?

ами гади ми се и имам чувство че ще повърна

SK0RP10N
    Guest
    Пий бира или червено вино - най-вероятно ти е паднало кръвното, а именно тези 2 алкохолни напитки го покачват.
    Само концентриран алкохол не пий, защото той сваля кръвното.

Кока-колата също вдига кръвното.
    Ако ти се пие разбира се безалкохолно.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    И за кво тряяше да я пушиш тая трева? За да си по-интересна ? И после да ти е 'лошо на гърдите'..
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

абе добре за кръвното но имам и силно сърцебиене пуших преди 5 дни дали е от тревата или са просто нерви от страх наште да не разберат

Град
    във филма ..
    какъв е пък този странен ефект след 5 дена...

Who's next!

Съветвам те да не пушиш повече трева

SK0RP10N
    Guest
    Тъй като си пафкам от време на време, мога да ти кажа, че това не е от тревата, а от твоята психика - панирал(а) си се, да не би вашите да разберат за марихуаната и от там идва целият цирк.Принципно до 4-5 часа след пушене са изчезнали абсолютно всички ефекти (включително такива като разширяване на зениците, падане на кръвното и т.н.).

не ти е паднало кръвното от тоова,друга е била причината.отделен въпрос е за колко и от кого си си зел коза,може да е бил друсан,както често се случва,но ако е бил нормален или малко друсан,не е от тва бъди сигурен.плюс тва коза прочиства белите дробове и уврежда мозъка,така че е по-вероятно да те боли глава
    RedRum Against Racism!/afa/

Цитирай Първоначално написано от killa5
    Тя тая, ако пуши пак ще пуска теми "Здр, преди седмица пуших трева за 2ри път.От тогава имам припадъци и гърчове." ...

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не е от тревата. Тези 'ефекти' може да ги имаш 1-2 часа след като си пушил/а, но не и 5 дена. Нещо друго е, или просто си въобразяваш. Давай го по-спокойно И не си мисли, че ти има нещо..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

зависи ко си си представял ве ако си се мислил за супермен няма как ше те болят не а ми...

Град
    Долината На Идиотщината
    Вкарал си си тежък филм

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Цитирай Първоначално написано от killa5
    Тя тая, ако пуши пак ще пуска теми "Здр, преди седмица пуших трева за 2ри път.От тогава имам припадъци и гърчове." ...

Град
    Кубрат-Атина
    Изпуши още една заради мене

Град
    Страната на коза
    То ако беше от тревата, 70% от населението щеше редовно да се оплаква от такива проблеми.
    Нали не си падала или удряла нещо докато си била напушена?

П.П.
    Аз един ден докато гоних едни ходещи хамбургери как се нацепих в един стълб, мале, мале...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си