Здравейте, момиче на 13 съм имам голям проблем.Проблемът ми е ,че съм висока едва 154 сантиметра... Почти всички момчета и момчета от класа ми са с глава над мен.Даже и връсниците ми.От първи клас постоянно са ми натяквали ,че съм ниска .Така е и до ден днешен. Писна ми от подвиквания на непознати "Ей малъка ,я мръдни ,бе" ,от убиди като "дребос" ,"джудже" ,"ситна" и куп подобни...Като чуя нещо подобно по мой адрес ми иде да потъна в земята ,приисква ми се да не съм се раждала ... Затворена съм в себе си постоянно се комплаксирам от това, че съм ниска.Когато илизаме навънка с приятелки момчетата ни заглеждат, но на мене не ми обращат внимание(не защото съм грозна поне аз така смятам а й така смятата мой близки), а защото съм по ниска откоето ми става страшо болно.Не съм имала гадже, та дори не съм се целувала с момче.....ХАресвам едно момче то е на 15.... никога няма да му призная.. че го харесвам защото той е доста по-висок от мене (1.80) просто ще е смешно да тръгне с момиче 30см по-ниско от него.Никой не ме взима на сериозно.....Братовчед ми който е на 7г е колокото мене... висок.... Просто се чуствам като едно нищожество.... 36кг съм не съм пълна просто искам да съм по висока..... искрено Ви моля ПОМОМОГНЕТЕ МИИИ !!! Ако знаете някакви движения който подпомагат разтежа кажете или някакви витамини.МОля Ви бъдте сериозни приемам всичко на серозно много съм отчаяна... даже преди бях пред самоубиство.... не искам да се повтаря пак.... HELP MEE!!!