- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- кошмари
Сигурно има такава тема, но признавам си - мързи ме да търся![]()
Стана ми интересно как се събуждате като имате кошмари?
На мен цялото ми тяло започва някак си да гори, точно преди края на кошмара и се събуждам. При вас как е?![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Ми различно.
Понякога се събуждам отвита,ледена и с разтуптяно сърце.
Друг път просто се сяпам и се усещам, че съм извикала от уплаха и отново с разтуптяно сърце.
После се оглеждам дали брат ми се е събудил.![]()
Big or small, lies are lies!
Не знам как, но в съня си си казвам, че сънувам и се събуждам.
точноПървоначално написано от AiiHafteee
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
рядко помня кво съм сънувал... ама от кошмари преди се будех като скоча от високов съня... интересно, че можех да си контролирам сънищата.. which is great... I guess..
Просто отварям очи, а и почти не сънувам кошмари.. само агънца.![]()
Вафла..
Прочти винаги съм разреванаНо не знам кво точно е ставало щото докът се осъзная съм го забравила...само някви спомени ми остават... Иначе просто отварям очи с доста разтуптяно сърце.
Обикновено разбирам, че е кошмар и се опитвам да си отворя очите. И след няколко секунди съм буден.
Не сънувам кошмари свързани с мене, обаче съм имала сънища, в които някой от родителите ми умира...Събуждам се в рев и отивам да ги проверя как са![]()
Най-големият кошмар,който съм сънувала е,че мама умира.Ревях на сън и като се събудих пак се разплаках.После й звъннах,за да и кажа,че я обичам
![]()
Като санувам кошмари,почти винаги накрая точно ще ме убият и се събуждам.Обаче съм в съвсем нормално състояние като се събудяТука като слушам как се потите,сърцебиене получавате и направо се оказа,че съм ебаси хладнокръвното ко*еле
![]()
Еми сън като сън - не се будя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
рядко сънувам.. (още повече пък кошмари). Ако сънувам нещо, то е пълна безмислица и като се събудя и си го припомня ми става смешно![]()
Не сънувам чак такива кошмари, че да се събудя изведнъж, сънувам някакви пародии на кошмари![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Мале и моя най-голям кошмар беше, че брат ми е умрял.В съня си плача, плача, а на всички други им беше минало.Само аз продължавах да плача и в съня си сънувам, че говоря с него.Първоначално написано от nymphadora
Страшно объркано беше и като се събудих имах една сълзичка.
На другия ден казах на тати за съня си и той каза, че всичко лошо за брат ми, вече го няма.Някви е такива.Обаче беше голям страх за мен.
Big or small, lies are lies!
Eми просто малко се разсънвам без напълно да се събуждам и започвам нов сън![]()
просто променям съня към нещо хубаво или в краен случай въртя въображаеми очи като магьосника от оз и се събуждам ^^
Често се събуждам с крясъци - ама викам така,
че всички ме чуват..
Веднъж всички дойдоха в моята стая,уплаши ли са се хората..
Веднъж се бях събудила със сълзи на очи..
Ама зависи и какво съм сънувала..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз по принцип всяка нощ сънувам кошмари... но ми харесват например миналата нощ сънувах подобно на Предизвестена смърт и вместо да се уплаша и събудя аз се вживях в героиня която трябва да спре тази(нали тази лошата) Сигурно не се плаша защото обужавам страшните филми :P Единствения път когато се събудих директно с плач, бях сънувала че някав идва в нас и хварля кучето ми през бълкона около 2 дена се чудех дали е истина (понеже живея в Рим и бях на ваканция в Бг) ии така![]()
Моя беше, че тати умира и като се събутих се разревах и мама вика кво сънува и аз тати и тя да не сънува, че е умрял и аз да и отивам да го видя и той вика кво да не е станало нещо с майка тиПървоначално написано от vagarious
и после викат, че всика лошо му го няма и такива
![]()
Ами събуждам се и пак заспивам. Понякога пия вода.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Събуждам се и си заспивам отново.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от AiiHafteee
Брях,брях