- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- кошмари
Събуждам се и се радвам, че е било само сън, макар че от няколко месеца се "научих" как да не ми влиаят кошмарите психически, като се опитвам да ги контролирам и понякога се събуждам ядосан, че свърши баш на най-интересното. Интересното при кошмарите е, че участваш в един вид игра "да надлъжеш своето подсъзнание" и да се опиташ да докараш обратен ефект на това което се случва, в твоя полза.
Ммм аз всъщност сънувам предимно кошмари .. но като се събудя си викам "поредния .. "и пак заспивам ..
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
треперя цялата и не мога да осъзная дали още сънувам или е реалност и се разревавам![]()
И при мен е имало сънища,дето съм си умирал от яд,че не са реалностПървоначално написано от nerdrage
![]()
По някакъв начин разбирам,че е сън и се сабуждам.Лично аз много рядко сънувам кошмари,за което се радвам![]()
![]()
![]()
аз си се кефя на кошмарите и си ги санувам или ако са адски гадни просто превклиучвам и почвам да санувам др (нз как става) ама не съм санувала отдавна сега постоянно санувам сънища 18+![]()
![]()
Сънувала съм как баща ми и баба ми са умирали.. Събуждала съм се с леко разтуптяно сърце или пък при горните сънища съм се събуждала не разревана - ми сякаш всеки момент ще се разрева или съм ревала, абе усещам някакво странно чувство в гърлото.Може би защото в съня съм ревала. Иначе понякога съм се събуждала и в момента, в който осъзная, че това е било сън, усещам облекчение. : ))
Като малка пък сънувах, че баба ми ме гони с един нож и накрая ме наръгва в ръката. Умрях си от стрях и най-гадното беше, че бях осъзнала, че е сън, и понеже в съня си бях у нас обикалях и лягах по леглата и крещях, че искам да се събудя.
Сега колкото и смешно на пръв разказ да звучи, че баба ми ме е гонела с нож, като се сетя за съня по-подробно и ми става леко гадно.![]()
Сънувала съм и как крадци идват в нас..
Вие казвате, че можете да контролирате съня, но аз също съм се усещала, че сънувам и понякога съм си крещяла, че искам да се събудя, но като кошмара продължава и да речем нещото, от което ме е страх, продължава да си стои там, мен няма как да не ме е страх - как да си стоя на едно място и да чакам да се събудя като, например, срещу мен търчи някой да ме убива? Да чукам на дърво - не искам да сънувам това.![]()
н з, но се събуждам почти потен..после ми трябва време за да заспя пак..
6б3З10
Аз си се събуждам нормално, лошото е че после, както съм сънен и неадекватен, като си затворя очите пак продалжавам да го сънувам и ме е супер страх, и трябва да мине време за да заспя пак
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Понякога осъзнавам, че това е кошмар и не отварям очи, за да видя какво ще стане по-натам, но друг път, просто си отварям очите и ме е страх да заспя отново.
...и се събуждам спокоен, защото знам, че е сънПървоначално написано от ecstazy
![]()
Зависи...Като зомбясвах с часове по ЦС си гърмях терорите всяка нощ и кошмара почваше като умраСънувал съм и че ме гонят да ме трепят разни зверчета и тъкмо да се хвърля в някоя дупка или да ме обесят
се събуждам...ии съм се отвил студен съм и ми е разтуптяно сърцето.Един път успях и да умра де
тогава се почна с тунелите със светлините ама то се оказа влака на de_train
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тая шитня ми беше промила мозъка
![]()
И на мен ми се е случвалоПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
Иначе на няколко пъти съм сънувала толкова гадни неща, че после се събуждам като парализирана от страх и не мога да светна лампата. Трябва ми поне минута, за да се раздвижа. Дъъъълга минута.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Събуждам се и целия треперя тва ми става.![]()
ESL !!!
Да,и при мен беше нещо такова..Супер гадно ми беше след като се събудих.Първоначално написано от nymphadora
Иначе аз напоследък много кошмари сънувам,ама попринцип ги помня само сутринта,или през деня.На другия ден се опитвам да забравя кошмара,ако вече не съм го забравила ;д
Различно. Случвало ми се е да се събудя от раз и да дишам бързо. Баш кат по филмитеИначе веднъж сънувах, че падам от много високо и точно да падна и несъзнателно ритнах леглото и се събудих без да видя точно края
Не знам дали схванахте, де
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз попринцип не сънувам кошмари, но понякога ми се случва да сънувам, че бягам в някаква незнайна посока (то дори не е сън, защото не сънувам нищо, а просто се стряскам?) , запичвам да ритам и се събуждам.![]()
![]()
Странна му работа.
![]()
събуждам се с доста ускорен пулсно бързо се успокоявам,че е било само някъв кошмар и се тръшвам пак..
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Често кошмара свършва (а и винаги съня) малко преди да се събудя. Веднъж или 2 пъти ми се беше случило да се събуждам почти кат по филмитеОтварям очи изведнъж задъхан
Веднъж сънувах, че падам от скала и ритнах леглото и се събудих изведнъж
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."