- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- кошмари
Не си разказвам сънищата.
Сънувам често . не се събуждам.. повечето са неприятни но имам мн хубави..
...
Сънувам предимно осъзнати сънища,в които знам че сънувам.
Събуждам се по нормален начин.
Ем, аз като сънувам кошмари просто не се будя. Или вече е време за ставане и ставам така, че все едно съм спал като къпан, или просто започва друг сън, като филм
![]()
![]()
Сепвам се и просто отварям очи. Никога до сега не ми се е случвало да подскоча или нещо такова, колкото и ужасен да е кошмарът.![]()
Различно - понякога посреднощ, понякога чак на сутринта . .
Но отдавна не съм имала кошмари. Аз и попринцип много рядко ги сънувам.![]()
Аз попринцип се стряскамхахах ии се сабуждам се едно съм видяла нещоо плашещо до смърт (то може и така да е )
![]()
![]()
Никога не съм сънувала кошмари ..![]()
4Първоначално написано от Tempest
точно![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Първоначално написано от nymphadora
![]()
И аз така...Първоначално написано от _InSaNe_
Аз от 5 дни вече сънувам всяка нощ кошмариСъбуждам се няква уплашена или пък ми текът сълзи
Сепвам се, направо си отварям очите и вече се успокоявам, че всичко е било само сън
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Кошмари-комари?Интересно.![]()
Карай,всеки прави грешки... ;д
Иначе аз,слава богу,май от няколко месеца не съм сънувала кой знае какви кошмари.Иначе най-често ще е смърт на някой близък(което уж било хубаво,ама не ми се вярва) или че бягам от някой.Доста изплашена съм,когато се събудя,но някак си си казвам,че е сън и се опитвам да заспя отново.
Но като малка имах ужасен проблем.Сънувах кошмари почти всяка вечер в продължение на доста време.Събуждах се със силен плач и нашите дълго време не можеха да ме спрат.Ужасно беше.
Еми събуждам се на най-страшното и съм студен, пребледнял, изпотен, задъхан, и после трудно заспивам ;дд
Просто скачам с разтуптяно сърце, отивам да пия вода и пак си лягам, но рядко заспивам пак![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
Събуждам се цялата в пот и съм в ужас и паника, защото попринцп кошмарите ми са много тежки. Сърцето ми бие, ама ще изкочи. И така.
You'll never make me leave, I wear this on my sleeve. Give me a reason to believe.
So give me all your poison and give me all your pills, and give me all your hopeless hearts and make me ill. You're running after something that you'll never kill. If this is what you want, then fire at will!
Събуждайки се, се успокоявам, че преживяното е било сън и пак заспивам : D
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Само веднъж съм сънувал кошмар - как ме ядат стадо зайци![]()
Бях потен и сърцето ми биеше бързо, дишах учестено - 'бе се едно съм правил крос![]()
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
Винаги все едно подскачам на място. Както съм отпусната и изведнъж цялото ми тяло се стягя. И понеже е супер рязко преминаването от сън в будно състояние, първите няколко секунди все едно някой ме е ударил с лопата по главата. Супер съм дезореантирана и сякаш нещо ми стяга черепа. Много е странно.![]()
![]()
Само веднъж съм се събуждала като по филмите. Всмисъл както си лежах и изведнъж седнах в леглото от стряскане. Помня само че се събудих по време на самото сядане.![]()
и аз съм така , само че вместо "поредния" си викам "е**си мамата" и така .... не ми правят особено голямо впечатление кошмаритеПървоначално написано от FernandoTorresIkerCasilla
Обикновено се насилвам да се събудя като сънувам кошмар, ама пак съм изпотена и супер стресната де![]()
Първоначално написано от ImSoInLove
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
копелетата сме двеПървоначално написано от Greennight
и аз нямам такива трагични последствия..
![]()
само веднъж като бях на 5-6 се разревах и си легнах при батето![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Сепвам се изведнъж и се изправям рязко от леглото,или като се събудя на сутринта през ноща на сън съм ревал и целия съм в сълзи и сополи.
![]()
![]()