- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- тези боти
здравейтееее :P
искам да Ви попитам някои има ли тези боти
http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=102379
как са на живо, удобни ли са
мерсиии
never never let you go you are the one i'm surching for....
Попринцип имам много такива модели,удобни са,но са за сухо време.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
че са за сухо време ясно не тези дето съм ги посочила нямат цип, и ми е интересно дали се обуват по трудно
never never let you go you are the one i'm surching for....
а някой да е поръчвал от сайта, за да изкаже по-компетентно мнение?![]()
За обуването ще ти кажа, имах едни мнооого къси ботички, без цип и първите 2-3 пъти с трисат зора си вкарах крака вътре, нопосле вече е супер лесно. Сигурон обувката се разширява нещо, не знам.
По-добре си вземи някои , които няма да се разлепят , ако завали![]()
Амии,да! Трудно е,щом няма цип,но с времето се разширяват.......и късат![]()
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Аз имам подобни и първите пъти наистина беше малко по трудно,но после се разширяват и са удобни.
Моите още са си здрави, пъ ксъм ги носила дори и в сняг, и даже не пропускаха. Но не бяха от този сайт, от някакъв магазин ги взех, и моделът им е супер различен дее.Първоначално написано от xSANYAx
Имам подобни ии м/у миналата година ги носих абсолютно цяла зима (знам побъркана съм) ииоще са живи ! Супер здрави са просто..
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Според мен, ботите които са без цип се обуват по-бързо и лесно от тези с цип. Е може би не всички са такива де.Аз имам сега едни, ще си купувам и едни с токче, и за зимата се чудя дали да си купя боти или ботуши. :P
Такива модели лесно се обуват след 2-3 носения , хубави са за сухо време , но много бързо се цепват отзад..![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Нямам, ама са готини!И изглеждат удобни. :P
Life is full of beauty... Notice it!
Аз имах подобни, също без цип, не се обуват трудно.Но са супер тънки и умирах от студ с тях.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.