.
Отговор в тема
Страница 1 от 14 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 341

Тема: Срам/Чест

Срам/Чест

Пускам темата от възмощение и защото се надявам, че някое момиче ще се изкаже и ще ми върне вярата в хората ..

Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път .. А тези, които не са се срамуват от това .. И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя, говоря и за момичетата, които се срамуват от това, че са девствени .. По дяволите, т`ва е нещо толкова съкровено .. Толкова е хубаво да си запазена, да пазиш детското в себе си .. А не на 20 да си минала половин България и да си като разпран чувал ..
    Не знам, не знам .. И не да казвате, че съм малка и, че съм с друг акъл ..
    Аз също мисля за секс, но няма да го направя на 14 .. Онзи ден една позната, която е 97 набор - на 13 години .. Ми каза, че като е била на село при баба си се е запознала с някой и 7 пъти за 1 месец са правили секс .. Направила си сефтето на 13 години .. Боже, т`ва е толковаа опасно .. Не знам, на къде отива тоя свят ..

Ако темата ви се струва глупава заключете я, но мнението ми няма да се промени ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София

Re: Срам/Чест

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя
    Мацка , ето тука много ме засегна не всички момчета са такива , незнам как го реши ,но не си права
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Мила, 14-годишна девственице,
    спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб. Това, че ти на 14 си с акъл на 8-годишна си е лично твой проблем и това, че ти си недорасла за интимни отношения не означава, че и другите не са. Запази си тъпите възмущения за майка ти и татко ти, които искрено ще ти се зарадват като те чуят.

пп: Аман от такива теми!!

Ще пиша в темата ти, въпреки че дълго се колебаех понеже ей сега ще заповтарят, че имало такива теми и всеки да си гледа в своята паница. (тука вече нищо не ни дават да обсъждаме )

Прекрасно е да запазиш детското в себе си, но в един момент вече не си дете. Хубаво е да си девствен, но докога?

Да кофти е за момичетата (та и момчетата) на по 13-14, които всеки ден го правят с различен/а. Но в един момент идва друг прекрасен миг - да се влюбиш и да изпиташ друго прекрасно чувство - да се отдадеш на любимия, да почувстваш любовта и с тялото, не само с душата.

Но аз подкрепям секса в ранна възраст само когато е обмислен и наистина с чувства. Иначе и аз не разбирам плющенето всеки ден с различни. Не смятам, че тези хора един ден ще могат да създадат здрава и пълноценна връзка. Мисля, че този безразборен секс ги проваля като личности, защото са в крехка възраст. Да правиш секс за една вечер на 30 не е страшно, но на 13 може да остави грешни впечатления у едно дете. Не мисля, че повечето момичета на тези години знаят как трябва да се държи едно момче с тях и как трябва да се държат самите те.

Естествено, че има вариант да си на 15 и да си що-годе здравомислещ, да си правиш кефа година-две и после да си намериш правилното място в обществото. Но това според мен са изключения.

Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб.

Ахаха .. Нека само да ти кажа, че съм модел. И съм в компания с хора по-големи от мен, които не ме възприемат само като предмет, за което съм много щастлива ..
    И как предцени как изглеждам, щом не си ме виждала ?
    Ето да те улесня ..

http://prikachi.com/images.php?images/497/2481497d.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/500/2481500P.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/511/2481511f.jpg

Значи, когато едно момиче е решило да не прави секс на 14 задължително е грозна, ужасна и нежелана ..

спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб. Това, че ти на 14 си с акъл на 8-годишна си е лично твой проблем и това, че ти си недорасла за интимни отношения не означава, че и другите не са. Запази си тъпите възмущения за майка ти и татко ти, които искрено ще ти се зарадват като те чуят.

Момичето е до голяма степен право Пък ти си се чукай кой ти пречи?

Голям фен Аватара на Gamedzilla
    Град
    Cape Canaveral...
    Цитирай Първоначално написано от sashow

Момичето е до голяма степен право Пък ти си се чукай кой ти пречи?
    болезнено си прав, мен. А и като ти е писнало от такива теми, не пиши в тях. Елементарно е!!!

We will strike without warning and
    without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
    We will shatter their dreams and haunt
    their nightmares, drenching our ancestors' graves with
    their blood.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб.

Ахаха .. Нека само да ти кажа, че съм модел.
    ама верно ли
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ахаха .. Нека само да ти кажа, че съм модел. И съм в компания с хора по-големи от мен, които не ме възприемат само като предмет, за което съм много щастлива ..
    И как ппедцени как изглеждам, щом не си ме виждала ?
    Ето да те улесня ..

http://prikachi.com/images.php?images/497/2481497d.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/500/2481500P.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/511/2481511f.jpg

Значи, когато едно момиче е решило да не прави секс на 14 задължително и гпозна, ужасна и нежелана ..
    Ок, варианта за грозна мутра е изключен, тогава остава варианта за детския акъл.
    От това, което пишеш разбирам, че през живота си не си имала сериозна връзка. Разбираемо е тогава, защо не искаш да правиш секс. Не искаш да си от онези 13-14 годишни, които се плющят с всеки срещнат и това е похвално за теб. Но определено нямаш право да виниш хората, които са преценили за добре да започнат половия си живот по-рано, отколкото ти смяташ за правилно. Темата ти е излишна. Всеки има право да живее живота си както пожелае. Ако искаш се пази до сватбата, ако искаш и монахиня стани, но не си позволявай да търсиш сметка на хората, за избора им.

Темата ти е излишна. Всеки има право да живее живота си както пожелае. Ако искаш се пази до сватбата, ако искаш и монахиня стани, но не си позволявай да търсиш сметка на хората, за избора им.
    Авторке, казах ти.

Град
    София
    Оставете авторката намира тя не е виновна за разврата в днешно време и си изказа недоволството ииииии и аз незнам вече какво пиша
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Хахаха.
    Подхванахте се на тема красота.Смешно!

Авторката, вероятно, е искала да обърне внимание на чисто психологическата страна на нещата, която за съжаление й убягва по ...обясними причини.
    Много е просто. Сексът сред тийнчетата на възраст 12-15 си е чисто и просто несъзнателен вик за помощ. Тъй като сексът е навсякъде, продава абсолютно всичко, което може да се продаде, в един момент се оказва, че и е най-елементарният избор. И тъй като мозъчната дейност не е достатъчно развита (в някои случаи откровено липсва), детето се обръща към сексуалните контакти като вик за помощ, абсурдно желание за признание от страна на някой (родители, приятели, който и да е), но също така е и болезнен израз за самота.
    Представете си едно общество, в което децата правят секс не от липса на друго занимание, а заради едничкото и простичко желание да не бъдат толкова самотни в ежедневието си. Всъщност, няма и нужда да си го представяте, защото живеем в него.
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Живеем в свободна държава и всеки може да казва, каквото мисли и чувства .. Аз не исках да съдя никой, животът си е ваш, просто исках да споделя моето мнение и да видя дали все още има хора, които мислят като мен .. Благодаря на тези, които ме защитиха и на тези, които НЕ особено.

И аз съм против разни пиклеши и пикли на по 13 години да правят секс... смешно ми става само като някоя мацка дето до вчера си е играла на криеница пред блока днеска да изказва мнения за секса а отностно момчетата които са готови да правят секс с първата срещната само и само за да си направят сефтака....Да има такива...Да много са.... Но също така и са много момчетата които чакат подходящото момиче за да го направят.......а относно онези малолетни курвички дето се дупят на всеки срещнат още от седми клас само и само за да са фешън, мога да кажа че това са хора с комплекси хора които се чувстват незабележими в очите на другите, хора които чисто и просто нямат други качества с които да изпъкнат пред света и си мислят че като се лупат от 7-ми клас ще се вдигнат в очите на хората но уви Мога да ви кажа че не сте нищо освен поредния парцал в ръцете на момчетата но това ще го осъзнаете малко по-нататаче !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Но също така и са много момчетата които чакат подходящото момиче за да го направят.......

\/\/\/\/\/\/\/\/\/

По-скоро си мисля, че завиждаш на хората, че имат смелостта (или глупостта, който както иска да си го разбира) да правят каквото пожелаят в живота си. Какво те интересува теб, коя с колко се на*бала ? Какво те бърка, че на 20 години ще е като "разпран чувал"? Като не ти харесва гледай си масата и си живей собствения живот както ти прецениш. Живеем един път, ако сега не си изживеем живота, никой няма да ти даде 2ри шанс...
    Съвет от мен - не се хвали, че си модел - те са едни от най-тъпите и продажни създания...
    Напиши книга и умри на 80 девствена - ще бъдеш запомнена !
    Само спри да се правиш на толкова важна и да гледаш сметка на другите, щото след 2-3 години като искаш да пробиеш в бизнеса и ще си даваш гъза на всеки дебел мустакат чичка !
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
    след 2-3 години като искаш да пробиеш в бизнеса и ще си даваш гъза на всеки дебел мустакат чичка !
    Но ще живее по-добър житов от нас , ще има сичко което иска и няма да и пука особенно Като гледам хубавите коли из София , или ги кара някой дядка , някоя манекенка или маминото синче с на тати паричките Кой как се ореди...

Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    след 2-3 години като искаш да пробиеш в бизнеса и ще си даваш гъза на всеки дебел мустакат чичка !
    Но ще живее по-добър житов от нас , ще има сичко което иска и няма да и пука особенно Като гледам хубавите коли из София , или ги кара някой дядка , някоя манекенка или маминото синче с на тати паричките Кой как се ореди...
    Добрият живот не се определя от парите и колите!

Ми давай си го и ти ! Все ще се намери някой богат чичка дето да си пада по млади момченца Ще караш скъпа кола, е малко ще ти тъпчат дупето, ама нали ще караш скъпа кола Имаш възможност и ти да се Оредиш
    ! Dumbass !

Град
    София
    Ми давай си го и ти ! Все ще се намери някой богат чичка дето да си пада по млади момченца Ще караш скъпа кола, е малко ще ти тъпчат дупето, ама нали ще караш скъпа кола Имаш възможност и ти да се Оредиш
    Имал съм предложения от ЧИЧКОВЦИ (от арабската част на света) предлагат ти какво ли не само за 1-то чукане.... Но за мене дупето си има една функция и тя не е определено вход... и не бих си го дал ако ще и живота ми да зависи от това принципи..

Ще видим ти как ще се Оредиш с този правопис. По-присъщо е на нас момичетата, да сме повърхностни, но явно съм с грешни убеждения. Това, че баща ти има парички и караш готина кола не те прави Ореден, според мен. И за да подкрепя тезата си, че всеки има право да си живее живота както пожелае, няма да изказвам негативното си мнение относно повърхностно-плитките ви представи за живота.

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Ти да си видяла щастлив клошар ? лол ! Нямаш ли пари хубав живот не можеш да живееш. Те тези момичета не случайно си продават тялото... Без пари в тоя живот НИКЪДЕ не можеш да стигнеш !
    ! Dumbass !

По-скоро си мисля, че завиждаш на хората, че имат смелостта (или глупостта, който както иска да си го разбира) да правят каквото пожелаят в живота си. Какво те интересува теб, коя с колко се на*бала ? Какво те бърка, че на 20 години ще е като "разпран чувал"? Като не ти харесва гледай си масата и си живей собствения живот както ти прецениш. Живеем един път, ако сега не си изживеем живота, никой няма да ти даде 2ри шанс...
    Хахаха и защо да завижда не ми е ясно...не е тайна за никой че всяко момиче (дали хубаво или грозно) може да се изчука на 5-тата минута само да реши....това че авторката на темата си има някакви морални ценности и не прави секс не означава че не живее....Да вярно е че живеем един живот но това не означава на 19 години вече да си кварталната курва и всеки да те сочи с пръст..има и много други хубави страни от живота но за всичко си има време и най важното правилния човек. Не ми е ясно какъв пример би дала ти на детето си един ден когато станеш майка само като гледам мисленето на по-голямата част от девойките тук и като се замисля че уте другия ден някоя такава може да ми влезне в къщата и ми идва да се обеся честно

Съвет от мен - не се хвали, че си модел - те са едни от най-тъпите и продажни създания...
    Напиши книга и умри на 80 девствена - ще бъдеш запомнена !
    Само спри да се правиш на толкова важна и да гледаш сметка на другите, щото след 2-3 години като искаш да пробиеш в бизнеса и ще си даваш гъза на всеки дебел мустакат чичка !
    НЕ се хваля, че съм модел .. Просто исках да й покажа, това че не във визията е причината за начина на мисъл. Да, животът е един, но само една грешка породена от удоволствие ти разваля всичко ..
    И се чувствам пряко засегната от " те са едни от най-тъпите и продажни създания... " защото уча в елитна езикова гимназия до сега успехът ми винаги е бил 6.00 .. Имам приятели и красиво и мило гадже, което не е с мен само за да ме чука .. Мисля, че в животът си не виждам нищо продажно и не се намирам за тъпа .. Пак казвам .. За мен не е правилно първият ти път да е на 13-14 дори 15, дори и да си влюбен, защото на тея години незнаеш дали си влюбен или те сърби ..

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Ти да си видяла щастлив клошар ? лол ! Нямаш ли пари хубав живот не можеш да живееш. Те тези момичета не случайно си продават тялото... Без пари в тоя живот НИКЪДЕ не можеш да стигнеш !
    Никога ама никога не мойш ме убеди, че парите правят щастието! На мене ми дай любов, пък ако ще и под моста ще живея.

(Отклонихме се от темата)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си