.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

търся някой, който рисува хубаво

Така, значи търся си някой който рисува добре, прави го за удоволствие и има свободно време. Работата е че ми трябва една картинка с нещо от моята фантази и да е илюстрирано. Просто ако има някой който му се занимава да пише

Град
    somewhere over the rainbow
    Дай си картинката и си кажи фантазията. Че то и можене си трябва малко.

Град
    у нас...
    Ами главно искам съпоставка между:
    калинка,водно конче,пеперуда,птичка,зайч ,катеричка,куче / гущер,паяк,змия,скорпион,жа ба,рак,стоножка

Картинката да е на истински животни, а не анимирани и просто в половината на листа да са едните, а в другата другите. И някак си преплетени да са ако може...

И мерси много, ако не друго, поне ми обърна внимание

Град
    у нас...
    Ами съпоставка между гадинки и хубави и не ми спами в темата, ако не можеш да помогнеш...

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Ами съпоставка между гадинки и хубави и не ми спами в темата, ако не можеш да помогнеш...
    горката ти тема...
    ква съпоставка между гадинки и хубави... изключително слабо си описала задачата.

и научете кво е спам, лаици такива!

Спам (spam) е използване на среда за електронни комуникации за масово изпращане на нежелани съобщения. Най-известната форма на спам е под формата на съобщения с рекламно съдържание по електронната поща. Спамът е използван и с други цели и използвайки други медии, като Usenet, търсачки, уеблогове, ICQ, IRC и SMS.
    Спамът разпространяван чрез услугите за моментни съобщения е по известен като spim.

източник: Уикипедия

Град
    у нас...
    Ако можеше да вникнеш в нещата, щеше да разбереш, че това е най - разпространеното. Друго е обаче когато в дадена тема се пише не по въпроса... опа, не не е друго, това пак си е спамене...

За сетен път не ми пиши не свързани неща в темата... ако има да кажеш нещо по въпроса пиши

И ако може да не се обиждаме... не, не съм лаик.

Ай със здраве и култура малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си