- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко съм притеснена....
Здравейте!
Зная, че вероятно има хиляди други такива теми, но не намерих отговор, който да разсее поне малко съмненията ми. Ще помоля да не ме съдите за това което правя или да ми казвате да наблегна на уроците си повече. На 15 съм. В последните 2 седмици започнах да пуша... Да, зная, че е вредно и смятам да прекратя това, към което ще се пристрастя след време още сега, докато не е късно. Загубих девствеността си преди 2 дни. Нямаше кръв, не ме болеше, използвахме презерватив. И ето го това, което ме кара да се притеснявам в момента: снощи забелязах, че ми се е появило слабо светло-кафеникаво течение. Днес видях, че дори се е усилило леко. Цикъла ми е неособено редовен, не го следя стриктно, но по моите изчисления трябва да ми дойде към края на седмицата, която започва утре... Моля ви, не ме пращайте на генеколог... знам, че това е най-правилно, но не искам да ми предписвате лекарства, а просто да ми кажете дали това е нормално... Предполагам, че по някакъв начин организма ми изхвърля миниатюрна част от отровата на цигарите по този начин, някъде прочетох, че дори въпросното течение е нормално след първия път, но ... Все пак искам да чуя още мнения... Благодаря!![]()
Щом има презерватив - няма бебе![]()
Аз нямах подобно течение след първия път, може би наистина е от цигарите![]()
Бебето е ... не чак най-последното за което помислих ...... но също така се замислих, че тези дни съм и малко настинала... много кихане и нос
![]()
Това за цигарите според мене е простотия.
Отностно:
Напълно нормално е цикъла да ти подрани с седмица, както и да ти закъснее с толкова, поне при мен се е случвало, а и може да е оказало влияние първият ти път. Не се плаши, ще отминеЦикъла ми е неособено редовен, не го следя стриктно, но по моите изчисления трябва да ми дойде към края на седмицата, която започва утре...![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Първоначално написано от a11052
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХ АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА
NAPRAWO NE!!![]()
![]()
![]()
Can It All Be So Simple ?
Що за глупост?Първоначално написано от a11052
Аз не пуша от както съм се родила, но ми се е случвало кафеникаво течение преди цикъл. Нормално е. Най-вероятно цикъла ти подранява или от настинката.
Спокойно,нищо ти няма
Моята менструация се променя всеки път,когато правя секс след някоя по-голяма почивка (месец-два поне).
Винаги ми подранява с близо седмица.Винаги е по-обилна или по тъмна/светла ... А след време всичко се нормализира
А и все пак това ти е бил първия път.Може да си получила някое леко разкъсване и сега да се е раздразнило и да кърви ... При моя първи път също нямаше кръв по време на самия акт,но след около 3 дена имах по бельото.
ако си пушила с вагината си - даПървоначално написано от a11052
![]()
Според мен ти е подранил цикъла просто... все пак при първия път се отделят мноогооо хормони, които е възможно да ти оскорят цикъла.... Съвсем нормално е... Плюс тва на наще години е абсолютно нормално да си имаме най-различни течения по никое си време, без никаква причина... Хормоните просто си казват думата, споко! А относно цигарите е по-вероятно да отделяш отровните вещества през устата, от колкото през другия отвор![]()
![]()