- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нищо не става .....
Нищо не става .... попринцип няма проблем със "свалянето" на момичета, но напоследък нищо не става.Просто незнам какво да кажа... Не мога да повдигна интересна тема с която да развия разговора.Никога преди не ми се е случвало ... Изглъбил съм самоувереността си... Надявам се да ми дадете някакви съвети,какво да направя , как да бъда уверен в себе си и да не говоря пред момичето като някой тревоман с дрезгав глас на тираджия... Как да се отпусана и да потдържам разговора... (най-добре ще е да ми дадете и някакви идей какво да кажа когато разговора забие .... ) Мерси много .....
[img][/img]
Толкова ли си загорял?![]()
Абе като се замислиш,не всичко зависи от момчето.Момичето също има няква роля...От нея зависят доста неща както ти да я предразположиш към разговори,така и тя -теб.Просто ...не очаквай винаги ти да правиш всичко,ти да си този,който винаги да говори,да действа, да мисли,да прави комплименти...и т.н. Отпусни се и когато излизаш с някое момиче обърни внимание какво е то-разговорливо или стеснително.Не е нужно да се прикриваш какъв си,защото ако нещата се получат тя рано или късно ще разбере как се държиш попринцип.По-добре отначало да не се харесате и да си кажете "еми..не стана между нас,но ти си готин/а и айде със здраве и никви лоши чувства" от колкото да стигнете някъде по-навътре и да се разделите със "мислех че си различна/различен и т.н. "
Та...бъди си нормален,бъди си себе си ,какво повече?
Не знам как е при вас момчета, но това което написа автора на мен много ми зависи от настроението. Ако ми е малко лигаво винаги стават нещата защото само говоря някви глупости и базици, обаче ако не съм в такова настроение просто нямам представа к'во да кажа или по точно казвам неща и по някое време просто забивам
тъпичък съм си
@PinkBubleSsS под моя пост също има право много зависи от момичето :P
" ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ИНТЕРНЕТ, ЗА ДА СИ К'ЪВТО ТИ СЕ ИСКА!
ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ В ЖИВОТА НЕ ТИ СТИСКА! "
Ами едва ли ти си виновния в случая.Все пак разговора зависи от двама човека,не от един.Явно те не могат да те предразположат към разговор,явно не са достатъчно интересни и просто няма какво толкова да си кажеш с тях.Не се сдухвайНе в теб е проблема според мен
![]()
Виж от какво се интересува ,и най-важното изслушвай ,защото има един друг типаж които постоянно говорят и ми идва да хвърля пепелника по тях.
Bitch
Аз съм същия ! Без разлика....Първоначално написано от FuriouS
[img][/img]