.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

ъп
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си!

Извинявам се за антирекламата, но съм имала преди такава коса и е повече от ужасна.. ! Незнам кой идиот вече би си купил такава, тя пурво че много блести като на барби и стои изкуствено..

мацка аз имам всякакви коси и естествени и изкуствени и мога да ти кажа че и от двата вида има боклуци попадала съм на всякакви и на различни цени .и преспокойно мога да ти кажа че тази не е. въпрос на качество!Има изкуствени коси по-добри от естествените даже одавна се занимавам с това и не бих трагнала да продавам боклуци все пак продавам много неща и не бих си позволила да продам не качествена стока и след това да не ми се продават останалите неща

хех шом казвам Ок , ама то по снимката си личи.. Както и да е ; ) Няма да споря с много разбиращите.. Айде успех с пордаването ; )

Благодаря подобно

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    е ти казваш , че си занимаваш отдавна с това... еми окей аз също
    и никога никога не бих си взела изкуствена коса.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

аз съм имала изкуствена коа и бях доволна от нея....
    интересувам се за тази сега
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си!

ахаххахха така с какво се занимаваш ?перукерство?знаеш ли разликите между двата вида коса или знаете само евтината на куклите ?еее sorry , но има други

Град
    Manhattan *
    мойто момиче ... коси имам вече от 5-6 години.
    и това , че си се излъгала да си вземеш тоя боклук показва колко самата ти разбираш от коса..

Oooo не не съм във никакъв случей
    това че имаш не значи нищо и аз имам от толкова време и какви ли не и от какви ли не складове и и естествени и изкуствени и лично рязани пред мене и мога да определя кутикула и структората на косама без проблем а при изкуствените няма и ако е от високо качество не блести не се заплита кадриш я изправяш и все си е ок .Да ако сте имали някакви боклуци където се заплитат и блестят и на първата термична обработка увехнат е вече друг вапрос !И още повече ,че този вид коса неможе да цъфти Това че в БГ масово са внесени боклуци не значи ,че всичко е такова .Поръчайте по една коса от Англия да видите разликата мили дами

П.С
    Не знам как можете да обсъждате нещо което не сте виждали?
    или смятате че всичко е под един знаменател?

Град
    Manhattan *
    нали се се сещаш , че като поръчаш косата от Англия това не е гаранция за произхода и...

Напълно си права ,но ако знаеш от къде да поръчаш е

:)

ПРОДАДЕНА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си