.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Хах.. друга работа нямаш ли си,та пускаш измишльотини тука?
    Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !

Цитирай Първоначално написано от repi4ka92
    аз искам мнение за едно вие всички ми се месите съвсем в друго нещо. я да не обиждате много много като не знаете нищо. а и още нещо - к***а ша викаш на майка си нещасницо.
    Аре по-леко с обидите ! И да наистина първо си оправи правописа ! И ако може да говориш на български а не на селски !

На мен правописа си ми е добре. Ама ти си оправи пунктуацията - преди "а" се пише запетая . А аз ще си обиждам, когото си искам защото вие обърнахте моя проблем в метод за забавлвние и подигравка. Намерих вече решение на моя проблем и без ваша помощ. А за всички тесногръди ОЛИГОФРЕНИ мога да кажа - гледайте си работата!!! :P

Лапай пишки и мълчи!

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

аз в това съм най - добра ти за мене не се тревожи нали съм курва и това го умея. Може в бъдеще това да ми е прехраната така че ще се радвам на живота. Каквото искате правете бъдете "Света вода не на пита", но живеете един път - нарадвайте му се! И като ме мислите за такава курва просто ме оставете и не си хабете коментарите като обиждате или просто малко вече завиждате??! И не искам да влизам в безсмислени спорове. Сега трябваше да отговоря като този предходния сигурно - да го напсувам хупаво и той после пак мен, и за какво?! Който иска скандали да ги търси другаде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си