.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

много бързо

значи сега аз съм момиче на 18 и много обичам да правя секс ама мого. в началото ми беше страшно яко - секс до скъсване. постоянно ми се прави веднага кат го видя моя и където да сме не се въздържах. случвало се е в гора, в кола, в къщи докато нашите са в другата стая, на една пейка в парка дори. мн беше яко обаче в последно време изключително бързо взех да свършвам. помислих си нали че вече съм се наситила на едно и също момче и започнах яко да се чукам с други момчета и разбрах че не е било това. направо докато го извади съответното момче нали и аз съм готова свършила. ама разбираш ли на всякъде по всяко време като се възбудя малко вповечко и пуффф пргазъм. даже не мога като хората да се чукам вече.. нз как да го контролирам. моля за помощ

Ку*вата си е ку*ва за цял живот, това не се лекува

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Супер фен Аватара на radeberger
    Ебафффффффффка ?

Град
    София
    Ако си от София може да си полафиме някой път на кафе !
    Ето ти fbck - Стилиан Иванов !
    Междудругото и аз бях така с желанието, но с времето се поуспокоих!
    Няма какво да се притесняваш, това че обичаш секса не те прави курва
    Това си си ти и трябва да си се харесваш!!
    "Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам-
    ще те целуна и ще си отида."

абе вас хора ко ва интересува аз с кого са чукам и с кого не. аз просто помомолих за помощ с това че вече не мога да изпитам удоволствието. и дали това с оргаазама е нещо естествено или имам проблем. това е просто и за да сте обективни изясних ситуацията малко в повечко.
    пс: стилиянчо не съм от София за съжаление но може да те потърся у face-a да си поовщуваме

Стиляне, действай, ще топнеш чушката

Град
    София
    Ще е добре, няма лошо тамън ще видиш какъв сам Пич (ких ких)!
    "Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам-
    ще те целуна и ще си отида."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    А кой е казал, че е един оргазъм е достатъчен?

а то че един не е достатъчен няма спор. ама много бързо бе човек разбираш ли прекалено е. колкото и да са на брой - е не че е лошо колкото повече толкова по добре но не в това е въпроса. прекалено са бързи и от нищото

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нямам думи направо.... и си само на 18......

Ейй разгонено не са нааргасваш,по цял ден са плющиш...гъза ти пълен със сперма от 3 години не можи са изпразни пък ти са притесняваш,че бързо си свършвала...туй е най-малкия проблем който може да има извратен болен мозък като твоя

що не се опраиш ти ма. не съм чувала нормален човек да са оплаква от много ибане. туй че на тебе никой не са нарежда тряя да си направиш изводите сама. болен мозък ха ха друг път. ти тряя да влезеш в ритъм. и ако си толкоз изпаднала пък ти са ибе обади ми са с удовослтвие ще ти помогна и ще ти намеря компанийка

никой ли няма да помогне с истинския ми проблем. все пак благодаря

Re: много бързо

Цитирай Първоначално написано от repi4ka92
    значи сега аз съм момиче на 18 и много обичам да правя секс ама мого. в началото ми беше страшно яко - секс до скъсване. постоянно ми се прави веднага кат го видя моя и където да сме не се въздържах. случвало се е в гора, в кола, в къщи докато нашите са в другата стая, на една пейка в парка дори. мн беше яко обаче в последно време изключително бързо взех да свършвам. помислих си нали че вече съм се наситила на едно и също момче и започнах яко да се чукам с други момчета и разбрах че не е било това. направо докато го извади съответното момче нали и аз съм готова свършила. ама разбираш ли на всякъде по всяко време като се възбудя малко вповечко и пуффф пргазъм. даже не мога като хората да се чукам вече.. нз как да го контролирам. моля за помощ

Justin Drew Bieber

виж respect032 не е проблем да кажеш дирекно че ме мислиш за нимфоманка не е нужно да прашташ линкове. не смятам че хората са толкова тъпи да не знаят какво е. ии изобшто не се смятам за такава понеже не съм нито първата нито последната която обича секса. аз си го признавам но не съм чесно казано пристарсена. и да вярно е не ми пука с кого е но това ще е до едно време. а сега мога да мусе наскаждавам напълно. а пък който каквото иска да си мисли. чесно казано няма да ме промените с няколко коментара

виж respect032 не е проблем да кажеш дирекно че ме мислиш за нимфоманка не е нужно да прашташ линкове. не смятам че хората са толкова тъпи да не знаят какво е. ии изобшто не се смятам за такава понеже не съм нито първата нито последната която обича секса. аз си го признавам но не съм чесно казано пристарсена. и да вярно е не ми пука с кого е но това ще е до едно време. а сега мога да мусе наскаждавам напълно. а пък който каквото иска да си мисли. чесно казано няма да ме промените с няколко коментара
    Нимфоманията не съществува!
    Както го казах преди време, ти си к*рва. Обичай си секса, няма лошо в това. Помисли обаче, че един ден ще имаш деца, ще имаш съпруг, как ли би се чувствал той ако знае за миналото ти? Едва ли ще му е приятно това, че жена му е спала с половината квартал и може би продължава да го прави. Не си малка, помисли за бъдещето си.

Град
    Кубрат-Атина
    Радвай се че ти се ебе толкова като за световно Лошо няма все пак трябва да те чеши някой

Заглавието на темата ми напомня на това :

Много бързо, много!

Марихуаната ли ти е крастата? ? ?

Ейй тва хората са на опъки с всичкоо бее :Д:Д ! Ти го питаш къде живее,той ти обяснява че гъза ти е дебел Репичке,за твоя проблем веднъж бях гледала в "Секса и града" Пробвай в всевъзможни пози,и пробвай също така да разиграваш нещата бавно,така че да може да усетиш и липсата и да удържиш удуволствието! Пък до това колко секс правиш,си е лично твоя работа
    Има ли смисъл,когато няма значение ? Има ли значение,когато няма смисъл ?

благодаря ти бошко най после някой да даде истински съвет и да споделя моето мнение. и това мога да го използвам. а за всичко отанали мога да кажа че ми е жал за вас. не си гледате ваште ти животи а се бъркате в моя я си намерете с кой да са чукате и ме оставете намира особено оня с нимфоманията дет не съществувала я са опръй научно доказано е !!!

;x ...

Lips that felt just like the inside of a rose

So,how come when I reach out my finger

It feels like more than distance between us!♥

Цитирай Първоначално написано от rns92
    Ку*вата си е ку*ва за цял живот, това не се лекува
    Така си е ! Айде освести се малко луда секс манячке и после казвай кой да ти се бърка и кой не А и плюс тва като не ни искаш мнението що пишеш к**ва

аз искам мнение за едно вие всички ми се месите съвсем в друго нещо. я да не обиждате много много като не знаете нищо. а и още нещо - курва ша викаш на майка си нещасницо.

аз искам мнение за едно вие всички ми се месите съвсем в друго нещо. я да не обиждате много много като не знаете нищо. а и още нещо - к***а ша викаш на майка си нещасницо.
    Пише се "нещасТница".
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си