- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя ... ;\
Ами може би ,чака ти да му пишеш ;д Едва ли се е притеснил от прегръдката,защото е казал,че много рядко излиза с момичета,а само им пише по скайп(а е излязъл с теб и те е канил много пъти..) Така че мисля,че си по-специална,от тези с които само си пише разни глупости в скайп ;д![]()
Ако те харесва много и се държи така е супер яко ^^ Като във филма Кийт ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако не го изпревариш вероятно ще ти пише след седмица ил ище ти се обади по телефона за друга срещаА за прегръдката не се притеснявай на следващата среща очаквай целувка
![]()
За какво да ти пише в скайп след срещата? Ако му е харесало, ще ти се обади, няма да ползва скайп. Не се безпокой за прегръдката.
От тва което разбрах според мене ша си го отчакаш да ти се обади.... Земи ти му звънни ...
You believe but what you see
You receive but what you give
Може да изчакам няколко дена.... ако до тогава не ми пише, мисля да го питам направо какво е положението.
О, я стига..Не е сега момента да се правиш на недостъпна \: Пиши/звънни му ти първа, няма да загубиш нищо и не, не се натрапваш..Първоначално написано от bonbonche005
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
може да не те е харесъл или пък да го е срам или да си е имал работа или да не е бил на компа,пиши му ти,не го чакай
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да не се повтарям и аз,но е най-добре първа да го потърсиш, или да му пишеш,ако мисли,че няма да може да говориш с него по телефона.Един закачлив смс, може би ще ти помогне.Няма да се натрапиш,по-добре пропиляна възможност,отколкото пропуснат шанс..![]()
Мило момиче, излишно е да се притесняваш от това, че си прегърнала момчето. Той вече ти е бил намекнал, че си по-специална от всички други, с които си пише. Може да е имал работа и затова да не ти е писал - за мен това е по-възможния вариант. А дори да му беше писала, това не е натрапване, ти показваш, че се интересуваш от него. Ако до няколко дена не ти пише той, тогава му пиши ти първа, защото той също може да чака ти да пишеш първа. А когато започнете да си пишете пак може да питаш уж случайно какво мисли за прегръдката.![]()
И аз мисля като zlonamerena .Според мен му пиши някакъв закачлив смс ..как е на морето нещо там.. ;д измисли го,но няма нищо лошо ти да му пишеш първаУспех!
Е недей да чакаш.С чакане нищо хубаво не става..Първоначално написано от bonbonche005
Защо пък не му звъннеш и не го питаш как е на морето .. измисли нещо (:
харесал те е и се прави на недостъпен, случвало ми се е неведнъж.виж, друго щеше да е, ако се бяхте натискали на някоя пейка след ''здрасти''- то- тогава нямаше да ти пише, заради изгубен интерес, но в твоя случай няма за какво да се притесняваш. подкрепям идеята за закачливия смс и съм твърдо против да говориш с него неща от сорта ''аа.. такова... ми ние сега кво прайм, аз харесвам ли ти, хубаво ли си прекара, ще излезем ли пак и т.н. ''. не. поддържай неангажиращи разговори, нека му е приятно да си говори с теб, не го притискай и ще видиш, че като си дойде, първото, което ще направи, ще е да ти се обади за втора среща. ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Хмм.. няма лошо от 1кратък смс от твоя страна,само ще го заинтересуваш.А не да почнеш да му звъниш и пишеш,да не го оставяш на мира.Все пак той е този,който ти е "досаждал" дълго време с молби за басейни,излизане.. и ти си го отрязвала.Може би чака да види дали ти ще се сетиш 1път![]()
ЕвалаХаресва ми начина ти на мислене
Няма за какво да се притесняваш..ще се оправите![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от bonbonche005
Ако е пред лаптопа си и не ти отговори в скайп.. ще е пълен глупак, или явно е влюбен в теб,и го е исрам да говори с теб.. поне аз така си го обеснявам,но не се сдухвай,всичко ще се наредиТрябва да си сигурно във всичко което правиш, след като толкова време той ти се е натрапвал, време да му го върнеш
и ся сериозно.. според мен наистина е влюбен и явно незнае как да си го признае
![]()
АБЕ ЕЙ!! ТИ СИ НАПРАВОООО... !! НЕ МУ ЛИ ПИСА ВЕЧЕ???
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
хаха ти си луда ;д Много ме радваш.Ем той е на море може да те е позабравил,покрай алкохола,ако пиеИзчакай максимум 2дни и ако не ти пише му прати 1смс поне,молим те.
Едва ли ще си помисли,че си луда и вманиячена по него от 1смс
![]()