.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

какво да правя ... ;\

0000

Ами може би ,чака ти да му пишеш ;д Едва ли се е притеснил от прегръдката,защото е казал,че много рядко излиза с момичета,а само им пише по скайп(а е излязъл с теб и те е канил много пъти..) Така че мисля,че си по-специална,от тези с които само си пише разни глупости в скайп ;д

Мега фен
    Град
    <3
    Ако те харесва много и се държи така е супер яко ^^ Като във филма Кийт ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Ако не го изпревариш вероятно ще ти пише след седмица ил ище ти се обади по телефона за друга среща А за прегръдката не се притеснявай на следващата среща очаквай целувка

За какво да ти пише в скайп след срещата? Ако му е харесало, ще ти се обади, няма да ползва скайп. Не се безпокой за прегръдката.

От тва което разбрах според мене ша си го отчакаш да ти се обади.... Земи ти му звънни ...
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Може да изчакам няколко дена.... ако до тогава не ми пише, мисля да го питам направо какво е положението.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    Не ми е проблем да му пиша...ама според мен е глупаво аз да му пиша първа... все едно се натрапвам.. поне така си мисля ;s
    О, я стига..Не е сега момента да се правиш на недостъпна \: Пиши/звънни му ти първа, няма да загубиш нищо и не, не се натрапваш..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може да не те е харесъл или пък да го е срам или да си е имал работа или да не е бил на компа,пиши му ти,не го чакай
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Да не се повтарям и аз,но е най-добре първа да го потърсиш, или да му пишеш,ако мисли,че няма да може да говориш с него по телефона.Един закачлив смс, може би ще ти помогне.Няма да се натрапиш,по-добре пропиляна възможност,отколкото пропуснат шанс..

Мило момиче, излишно е да се притесняваш от това, че си прегърнала момчето. Той вече ти е бил намекнал, че си по-специална от всички други, с които си пише. Може да е имал работа и затова да не ти е писал - за мен това е по-възможния вариант. А дори да му беше писала, това не е натрапване, ти показваш, че се интересуваш от него. Ако до няколко дена не ти пише той, тогава му пиши ти първа, защото той също може да чака ти да пишеш първа. А когато започнете да си пишете пак може да питаш уж случайно какво мисли за прегръдката.

И аз мисля като zlonamerena .Според мен му пиши някакъв закачлив смс ..как е на морето нещо там.. ;д измисли го,но няма нищо лошо ти да му пишеш първа Успех!

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    ами той тази сутрин пак замина на море ... не знам .. надали ще ми се обади.. очаквах поне вечерта след срещата да ми пише нещо от рода на : ''хареса ми .. искаш ли пак да излезем ''

Значи друго не ми остава освен да чакам да се обади .. ? ;\
    Е недей да чакаш.С чакане нищо хубаво не става..
    Защо пък не му звъннеш и не го питаш как е на морето .. измисли нещо (:

Мега фен
    харесал те е и се прави на недостъпен, случвало ми се е неведнъж. виж, друго щеше да е, ако се бяхте натискали на някоя пейка след ''здрасти''- то- тогава нямаше да ти пише, заради изгубен интерес, но в твоя случай няма за какво да се притесняваш. подкрепям идеята за закачливия смс и съм твърдо против да говориш с него неща от сорта ''аа.. такова... ми ние сега кво прайм, аз харесвам ли ти, хубаво ли си прекара, ще излезем ли пак и т.н. ''. не. поддържай неангажиращи разговори, нека му е приятно да си говори с теб, не го притискай и ще видиш, че като си дойде, първото, което ще направи, ще е да ти се обади за втора среща. ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Хмм.. няма лошо от 1кратък смс от твоя страна,само ще го заинтересуваш.А не да почнеш да му звъниш и пишеш,да не го оставяш на мира.Все пак той е този,който ти е "досаждал" дълго време с молби за басейни,излизане.. и ти си го отрязвала.Може би чака да види дали ти ще се сетиш 1път

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Евала Харесва ми начина ти на мислене
    Няма за какво да се притесняваш..ще се оправите
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

смс или скайп ... :Д защото както казах той след около 50 минути ще влезе в скайп :Д.. а аз много мразя когато харесвам едно момче , то е в скайп и не ми пише... не знам .. не съм особенно сигурна за действията си

Ако е пред лаптопа си и не ти отговори в скайп.. ще е пълен глупак, или явно е влюбен в теб,и го е исрам да говори с теб.. поне аз така си го обеснявам,но не се сдухвай,всичко ще се нареди Трябва да си сигурно във всичко което правиш, след като толкова време той ти се е натрапвал, време да му го върнеш и ся сериозно.. според мен наистина е влюбен и явно незнае как да си го признае

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    АБЕ ЕЙ!! ТИ СИ НАПРАВОООО... !! НЕ МУ ЛИ ПИСА ВЕЧЕ???
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

хаха ти си луда ;д Много ме радваш.Ем той е на море може да те е позабравил,покрай алкохола,ако пие Изчакай максимум 2дни и ако не ти пише му прати 1смс поне,молим те. Едва ли ще си помисли,че си луда и вманиячена по него от 1смс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си