- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от помощ
Значи аз съм момче от Пловдив на 15. С 1 момиче се запознахме по скайп и беше като лубов от пръв поглед. Тя е на 14 и е от София.Много се обичаме - постоянно си пишем, звъним и т.н. Та в някои от смс-ите става дума за лубов. Аз и казах, че е по-добре да изчакаме като стане на 16 поне и тя се съгласи. Обаче вчера, поради сметката на телефона й,баща и е взел тел-а и ама аз и смс от типа на обичам те слънце. От тогава той знае, че тя ходи с някой, но не знам дали е чел смс-ите, в които става дума за секс... На същия ден я видях в скайп и я питах дали е там. Баща й ми писа, че съм "jestoko zagazil". Мен това не ме притеснява, а това, че не можем да се чуем или пишем с нея. Та идеята ми е да поговоря с баща и и да го попитам защо да съм загазил като не съм направил нищо нередно. Много се обичаме с нев, а не сме се чували от 1 ден, което е рекод за нас. Според вас така ли да направя или... Дайте някой друг съвет моля ви.
LadyDi: Модерирано заглавие.
Да! Трябва ти кирилица!
е вие много време не сте се чували цял ден излагате се![]()
Просто звънкаш на телефона и говориш с който ти вдигне толкова ли е трдуно?![]()
" ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ИНТЕРНЕТ, ЗА ДА СИ К'ЪВТО ТИ СЕ ИСКА!
ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ В ЖИВОТА НЕ ТИ СТИСКА! "
Добре аз мога да звънна, но ако той почне да ме заплашва пак?
Не ти пречи да опиташ брато давайОбаче сега стана малко късно за обаждане
просто ако дигне той обясни му на 2 на 3 нормално той ако е човек ще те разбере
![]()
Стига бе ,мъж на години ще плаши момченце на 14 че е "загазил" , смс-те ти ги пише тя сигурна съм
Bitch
Всякакви ги има повярвай ми дори аз съм попадал на такиваПървоначално написано от MsIrony
![]()
![]()
![]()
![]()
И баща ми много ме пази ,ама чак да плаши така е странно ! На какви си попадал?Първоначално написано от FuriouS
Bitch
Аз пък се чудя наистина ли съществуват още толкова консервативни хораПък и какво ви пречи да се чувате по скайп, не разбрах. Компютри ли нямате, микрофони ли, интернет ли, що ли? Едва ли баща й седи денонощно до нея на компютъра, с палка в ръка, да я охранява с кой какво си пише. Давай го по-мъжката, щом си толкова влюбен.
Като малки се закачахме с едно дете колкото нас моита компаниика тогава ама ние сме били палета и по ено време идва баща му и няма да ти казвамЕдиния беше го хвърил в кофата за боклук ( за щастие не бях аз
) , другия го беше свалил на земята и му биеше ритници другите побягнахм щото ни беше страх
Ние сме били малки сигурно да съм бил на не повече от 12 години даже са много... Смятай за к'во става дума
![]()
![]()
![]()
Еми днес ще звънна и ще пиша какво е станало.. Надявам се да е някой по - разбран, но дори и да не, няма да се откажа толкова лесно![]()
Първоначално написано от c4r3fyl
Любов по скайп от пръв поглед ?!![]()
.Или аз не съм разбрала нещо или тва не може да е вярно
.Смисъл виждали ли сте се ?
Хора много , Човеци малко !
Да бе... семеен мъж с дете ще се занимава с теб. Нали ако баща и имаше нещо против отдавна да е сложил парола на интернета... да го е спрял и куп други ДИРЕКТНИ мерки.
Нещо те пускат по пързалката.
А и кво ти пречи да си пишете по скайп?
"Любов по скайп" не съществува като термин. Поне не и в реалния свят.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Това е любов от първо Hi![]()
даже не сте се виждали,иначе се обичате?!горкия,съвет:излез навън
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!