.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Свирките- неуважение, унижение...?

Имам приятелка, чието гадже не й дава да му прави свирки, защото не искал да я унижава... Странно ли е, че аз не смятам правенето на свирки като унижение????? Нали за това са гаджета, да си доставяме взаимно удоволствие, не само де... ама все пак?

Град
    София
    Еми различни хора ся....Както някои момичета смятат,че е унизително да лапат,сигурно така и някои момчета

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Свирките- неуважение, унижение...?

Цитирай Първоначално написано от teicheto1
    Имам приятелка, чието гадже не й дава да му прави свирки, защото не искал да я унижава... Странно ли е, че аз не смятам правенето на свирки като унижение????? Нали за това са гаджета, да си доставяме взаимно удоволствие, не само де... ама все пак?
    Ами да - сигурно има личен опит човека с правенето на свирки и знае колко е унизително

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не е странно,но нали все пак всеки
    мисли различно..
    Така,че....
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не, не е странно, въпрос на гледна точка.

Утре и целувката ще стане унижение и само ще сетим и ши са гледаме, да не вземем да се унижим ако станем по-близки.

човека си има принципи, уважава момичето и не иска да я принуждава да прави неща, които според него са унизителни. какъв е проблема? не мисля, че тази твоя приятелка умира да му прави свирки.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не е странно,но нали все пак всеки
    мисли различно..
    Така,че....
    мхмм

Аз, смятам че няма нищо унизително да правиш това което му харесва на любимия човек, ако за теб не е унизително няма никакъв проблем . Явно момчето си има собствено разбиране и т.н. така че това си е тяхна работа ... не разбрах за какво беше изобщо тази тема .
    <3

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    човека си има принципи, уважава момичето и не иска да я принуждава да прави неща, които според него са унизителни. какъв е проблема? не мисля, че тази твоя приятелка умира да му прави свирки.

+1 !!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Според мен това не е унижение,а по скоро мислене за собствения ти партньор и дотова колко държиш на него.Това не значи обаче ,че трябва да го правиш на всеки или с всеки , каму ли пък да го направиш , защото например щял да те зареже. Лично аз съм с моя приятел от почти година и ако го направя,това ще е защото знам ,че той би направил също нещо доставящо ми на мен удоволствие.Все пак всеки има своята различна гледна точка. :P

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Правете 69 за да сте квит.

Re: Свирките- неуважение, унижение...?

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от teicheto1
    Ами да - сигурно има личен опит човека с правенето на свирки и знае колко е унизително

Град
    Slatina, Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Не мисля,че да правиш свирки е унизително,поне за мен.Но мисля,че гаджето на твоя френдка има друг проблем.Проблема му е ,че след свирка ще го е гнус да целуне приятелката ти и за да не и го казва по такъв начин и за да и се издигне в очите постъпва много хитро като и казва ,че не иска да я унижава със свирка!
    +1 и аз така мисля
    " ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ИНТЕРНЕТ, ЗА ДА СИ К'ЪВТО ТИ СЕ ИСКА!
    ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ В ЖИВОТА НЕ ТИ СТИСКА! "

Град
    Филибелиец
    Цитирай Първоначално написано от FuriouS
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Не мисля,че да правиш свирки е унизително,поне за мен.Но мисля,че гаджето на твоя френдка има друг проблем.Проблема му е ,че след свирка ще го е гнус да целуне приятелката ти и за да не и го казва по такъв начин и за да и се издигне в очите постъпва много хитро като и казва ,че не иска да я унижава със свирка!
    +1 и аз така мисля
    И аз така мисля.
    Ивито!Моята секс френдка!

Фен
    Град
    Дряново
    Ами тоз образ явно не живее в 21 век..........Унижение ще е ако примерно момичето го прави за пари или други материални интереси. Не смятам , че доставянето на удоволствие на патрньора е унижение.....дори точно обратното. Все едно аз като лижа трябва да се чувствам унижен ли ? Напротив......аз дори го правя с удоволствие и то само на хора които са достойни за това не на някви селски кифли дето ги чукам само за да спася чикията
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Никоя от партньорките ми не е споменала да се чувства унижена от тая дейност и само една ми я е отказвала.

Град
    В ироничните мисли..
    Лошото е когато в някой момичета се превърне в навик !
    Bitch

Момче съм, колкото и да ОБОЖАВАМ оралния секс, и аз донякъде го считам за унижение.

От кога да доставяш удоволствие на партньора си е унизително? Кое му е унизителното? Унизително е мъж да те изхвърли от вкъщи по тениска или да те обиди, защото вярва на всяка казана му дума, от "приятели".
    Да обичаш значи да страдаш!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    предполагам всики си има свои разбирания едно е приятелката ти да ти прави свирка, защото иска да ти е хубаво, съвсем друго ако свирка ти прави кварталната к*рва, за да си почеше езика или за идеята...

Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    Утре и целувката ще стане унижение и само ще сетим и ши са гледаме, да не вземем да се унижим ако станем по-близки.
    то и да та гледат ще е унижение
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Според мен, обидно е, партньорът ти да изяви желание да ти достави удоволствие по този начин, а ти да му кажеш - не, по-добре не се унижавай

Аз пък имам една приятелка, която не прави орална любов с приятеля си. И то точно в началото като тръгнаха той и каза, че няма нищо против да го прави, но един ден като щял да целува децата си с тази уста щяло да му бъде гадно..... и тя си е съласна с него и е доволна.... Аз не ги разбирам, ама то това все пак си е до човека, както всички казват.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от IamSoExcited
    но един ден като щял да целува децата си с тази уста щяло да му бъде гадно.....
    то по тая логика не трябва и да ги пипа тия деца с тез ръце, де толкова е лъскал с тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си