- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирките- неуважение, унижение...?
Имам приятелка, чието гадже не й дава да му прави свирки, защото не искал да я унижава... Странно ли е, че аз не смятам правенето на свирки като унижение????? Нали за това са гаджета, да си доставяме взаимно удоволствие, не само де... ама все пак?
Еми различни хора ся....Както някои момичета смятат,че е унизително да лапат,сигурно така и някои момчета![]()
Ами да - сигурно има личен опит човека с правенето на свирки и знае колко е унизителноПървоначално написано от teicheto1
![]()
Не е странно,но нали все пак всеки
мисли различно..
Така,че....
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Утре и целувката ще стане унижение и само ще сетим и ши са гледаме, да не вземем да се унижим ако станем по-близки.
човека си има принципи, уважава момичето и не иска да я принуждава да прави неща, които според него са унизителни. какъв е проблема? не мисля, че тази твоя приятелка умира да му прави свирки.
Аз, смятам че няма нищо унизително да правиш това което му харесва на любимия човек, ако за теб не е унизително няма никакъв проблем. Явно момчето си има собствено разбиране и т.н. така че това си е тяхна работа ... не разбрах за какво беше изобщо тази тема
.
<3
Първоначално написано от lubomirky
+1 !!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Според мен това не е унижение,а по скоро мислене за собствения ти партньор и дотова колко държиш на него.Това не значи обаче ,че трябва да го правиш на всеки или с всеки , каму ли пък да го направиш , защото например щял да те зареже. Лично аз съм с моя приятел от почти година и ако го направя,това ще е защото знам ,че той би направил също нещо доставящо ми на мен удоволствие.Все пак всеки има своята различна гледна точка. :P
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
+1 и аз така мисляПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
" ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ИНТЕРНЕТ, ЗА ДА СИ К'ЪВТО ТИ СЕ ИСКА!
ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ В ЖИВОТА НЕ ТИ СТИСКА! "
И аз така мисля.Първоначално написано от FuriouS
Ивито!Моята секс френдка!
Ами тоз образ явно не живее в 21 век..........Унижение ще е ако примерно момичето го прави за пари или други материални интереси. Не смятам , че доставянето на удоволствие на патрньора е унижение.....дори точно обратното. Все едно аз като лижа трябва да се чувствам унижен ли ? Напротив......аз дори го правя с удоволствие и то само на хора които са достойни за това не на някви селски кифли дето ги чукам само за да спася чикията![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Никоя от партньорките ми не е споменала да се чувства унижена от тая дейност и само една ми я е отказвала.
Лошото е когато в някой момичета се превърне в навик !
Bitch
Момче съм, колкото и да ОБОЖАВАМ оралния секс, и аз донякъде го считам за унижение.
От кога да доставяш удоволствие на партньора си е унизително? Кое му е унизителното? Унизително е мъж да те изхвърли от вкъщи по тениска или да те обиди, защото вярва на всяка казана му дума, от "приятели".
Да обичаш значи да страдаш!
предполагам всики си има свои разбиранияедно е приятелката ти да ти прави свирка, защото иска да ти е хубаво, съвсем друго ако свирка ти прави кварталната к*рва, за да си почеше езика или за идеята...
то и да та гледат ще е унижениеПървоначално написано от JakesInsanity
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Според мен, обидно е, партньорът ти да изяви желание да ти достави удоволствие по този начин, а ти да му кажеш - не, по-добре не се унижавай![]()
Аз пък имам една приятелка, която не прави орална любов с приятеля си. И то точно в началото като тръгнаха той и каза, че няма нищо против да го прави, но един ден като щял да целува децата си с тази уста щяло да му бъде гадно..... и тя си е съласна с него и е доволна.... Аз не ги разбирам, ама то това все пак си е до човека, както всички казват.
то по тая логика не трябва и да ги пипа тия деца с тез ръце, де толкова е лъскал с тяхПървоначално написано от IamSoExcited
![]()
![]()