Та любопитно ми стана какви мнения може да има по въпроса как хората могат да са съвършени. Дайте своите виждания и идеи!

Аз ще започна пръв:

Според мен перфектните хора (доста футуристично но все пак) трябва да имат генетична памет, за да могат да използват времето на живота си пълноценно и ефективно, без да си губят времето в акумилиране на мъдрост и умения, които техните предци вече са усвоили. Това би променило и светогледа им и най-вероятно би ги направило по-загрижени, отговорни и критични. Пък и би им дало идея за това колко ценен е живота им за наследниците им и че биха могли да живеят за винаги и да получат признания за приносът си към човечеството.

Освен това биха били и много различни физически - няма да имат безсмислените вторични полови белези(зърна при мъжете, мустаци при жените), няма да имат рудиментарни органи (мускули за мърдане на ушите, косми по гърба) и ще могат да се размножават по някакъв друг начин (а не с гаден, космат пакет дето ти се мъндурка между краката).
Освем това биха могли и да еволюират по Макиавелския модел - ако някой си направи много здрави кости/много силни мускули/много гъвкаво тяло/много хубава кожа/много силна имунна система и тн и тн наследниците му ще имат този бонус от раждане. Така ще станем по-"нечупливи" и дълголетни.

И последно - да са способни да си регенерират крайниците и да имат някакъв начин да асимилират генетична информация от други видове и да обогатяват своя собствен геном.

Какви са вашите мнения?