.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от FuriouS
    Големи разбирачи сте бе. Няма да споря с вас. Химия не съм взимал. на 17 съм ако взема химия трябва да сам психично болен Аз си знам к'ви резултати си имам и как съм ги постигнал,а на теб @AiiHafteee мога да ти кажа да си направиш по хубава програма и да си тренираш с нея мен ми е все тая аз с тая поне постигнах нещо за разлика от теб

П.П. Аз съм до тук. Няма да споря с разбирачи като вас. Щото съм "noob"

EDIT: мазно не съм качил, за вода съм по съгласен, че може да има как и да е аз спирам както ви казах
    дефинирай химия!!!
    и това показва колко си неук в тази материя! Като гледам тези хранения имаш едни 2 часа после цели 4 после пак 2х2 часа общо взето много неравномерно ядене! +тоа ядеш предимно белтъци което предразполага към естествен диуритичен (не съм сигурен ,че така се пише) ефект! 5кг един приятел качи за 4,5-5 часа.След състезание беше много дехидратиран и изпи към 5-6 литра вода!

тей и тей има тема немисля да отварям нова...
    аве да питам и аз съм на диета - без тестено,сладко,безалкохолн о
    та проблем ли е ако ям за закуска примерно по един сандвич от онез двойните по 1.40 дето са едни опаковани с салам,кашкавал,маргарин дето ги има по магазините ?

а ето и въпрос за тренировките:
    тренирам през ден в вкъщи с 40кг щанга

за повдигане от лежанка вече тия 40кг не ги усещам
    праех по 10-12-15-20 качих по 5 повторения (почивка по 1 мин) но вече почти неусещам тежеста предложете нещо?да кача ли на 30 или да увелича повторенията?

това е само за лежанката , а инаече за бицепсово сгъване и раменна преса примерно килограмите са идеални , даже ми натежават... ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си