.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Анорексия- да бе!

Наще постоянно си въобразяват, че съм супер свръх кльощава. Повтарят ми, че съм била болна от анорексия... малко е смешно щото аз си тежа 62кг, верно, че съм 1.78 ама пак... със сигурност не съм хилава И по този повод ме тъпчат насила... карат ме да ям хляб (което много не обичам) абе зле са!!! Аре бе мамка му на 17 съм, мисля, че сама мога да преценя кво да ям или не!!!! Откачалки... аре малко тема да се посмеете

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поговори с тях..
    Кажи им,че само си въобразяват...
    Не знам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Хахаха няма смисъл, те са безнадежден случай... плюс отдавна съм свикнала да се надлъгваме за яденето.. вече подхождам с чувство за хумор

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Кг. ти са нормални за тази височина
    Шофирай разумно - стигни жив!

^ Съгласна ! Напълно нормално е..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Тука не ти е кофата
    • Обичай,за да те обичат! •

Мега фен Аватара на December
    дам
    и при мене същото
    но аз си имам стрии и няколко килограма за сваляне
    но понеже майка ми е доста пълна ме сравнява по себе си
    в сравнине с нея съм слаба разбира се,но в училище - почти всички момичета са по-слаби от мене ://
    сега дори ми е купела някакви хапчета,бирена мая ли не помня какво беше. Да надебелявам ОЩЕЕЕЕ ЛИИИ????
    Щото тя е дебела иска и мене да ме направи такава.
    Ужасна е!
    И много пъти съм се опитвала да разговарям с нея,но тя нищо :// И вика за съученичките ми "Тези деца майки нямат ли да ги нахранят" лол
    Просто тя е от "старата школа". И е убедена,че една жена трябва да е "пухкава".Ама нейното пухкаво не е по-нашият стандарт с който на "пухкаво" си представяме Скарлет Йохансон, а нещо като Бет Дито( http://profit.bg/uploads/tinymce/cage/beth.jpg )

Понякога съвсем не я понасям майка ми!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ъъъъ определено не бих си легнал с такава като тая от линка ти. Пухкава е Дженифър Анистън, тая е жива лоена топка.

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Тука не ти е кофата
    Хехеее..по-спокойно, няма нищо кофаджийско в темата.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Качи малко мускулна маса и се научи как да правиш германски суплекс и й го приложи

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Спокойно , и аз минах през тоя период ;д който беше 2 седмици ..
    Малко повече противоречие , държиш си на своето.. обесняваш им , че си достатъчно голяма да прецениш , кое е най-добре за тебе и така..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Ъъъъ определено не бих си легнал с такава като тая от линка ти. Пухкава е Дженифър Анистън, тая е жива лоена топка.
    Дженифър Анистън пухкава????? ти чуваш ли се?
    ДжейЛо да ,но Дженифър Анистън е кльощава

Риана е пухкава, Джей Ло и Бийонсе са си дебели.
    На мен пък баба ми си е втълпила, че човекът се храни основно с месо, и като дойде вкъщи и види как цялото семейство не яде месо (изобщо), я обзема паника. Веднъж като бях 3-4 клас нашите пътуваха в чужбина и баба ми ме гледаше и ми слагаше порции, каквито майка ми слага на баща ми, аз следователно не можех да ги изям целите (нито половината) и баба ми и дядо ми се оплакваха на нашите как съм правила гладна стачка.

Просто ядеш, колкото искаш, и ставаш от масата. Не им оставяй възможност за излишни приказки.

Супер фен Аватара на fuckme
    ядеш колкото и когато ти се яде, естествено не гладувай и ако майка ти продължава да ти опява, просто я игнорирай. ако не се търпи, просто можеш малко да я поизлъжеш, че си яла примерно и пица в училище и т.н. а December - просто кажи на майка си, че момичетата от училището ти са с нормално за възрастта си тегло и че си се харесваш такава и не искаш да надебеляваш. успех и на двете с майките ви
    п.с.: Риана не е пухкава;Джей Ло и Бионсе имат ФОРМИ и стегнати тела, тва че не са с анорексични задници не означава, че са дебели. Ако питате един мъж той ще ви каже
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Аз съм 1.76 и тежа 52 килограма и се мисля за дебела (признавам си)

Супер фен
    Град
    увас ;p
    накарай майка си да те носи на конче... след 10 мин. ще се озори и ще убеди и баща ти, че си си наред

Ами жената се притеснява за теб.
    Ти си яж здравословно и както трябва.
    И си си много добре с тези мерки.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    накарай майка си да те носи на конче... след 10 мин. ще се озори и ще убеди и баща ти, че си си наред

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Същата работа! Ама много мразя.. когато не ми се яде и нашата започва да ми нарява в чинията. Аз я бутна и стана от масата.
    Аз пък мисля че съм идеално за сметка на съученичките ми.
    Имам една от моя клас почти 80 килограма, не е никак приятна гледка. Аз съм 43 и съм метър и 65. Не особено височка.
    О, колко сладко е да бъдеш тъжна, а колко сладко е да пиеш тъмна бира и да мачкаш на тъжната жена плътта й; Любов между бедни - драматична любов, винаги следва убийство от страст.

И аз съм така.. Карат ме да ям.. а аз съм си доста пълничка.. на 13 години съм 50 кг и 180 см. Вече се плаша да не затлъстея..

Banned Мега фен
    ДРън дрън, Слушай вашите какво ти казват. ( но не и бабите :д)

Много зависи от телесложението, ако го казах правилно. ( Големината и дебелината на костите , при всеки е различно!! )
    Например. За някои 1.70 високи 55 кг е нормално. Но за други. Пак на същата височина. 55кг е вече анорексия.

Аз преди време бях по-пълничък , но сега съм си около 66 някъде кг. ( 1.80 но хич не съм сигурен колко съм висок ). И пак за мен - всички викат ,че съм доста слаб и трялало да напълнея . Както и да е. Познавам един дето е 60 кг , а е по-висок от мен. Но за него е нормално. Просто при всеки е различно.
    И пак казвам Слушайте родителите си. Те са 90% вас. Каквито родители - такива и децата стават.
    Но бабите.. те само за угояване мислят. Не им се оставяйте мн. да ва тъпчат.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    raence97,искрено се надявам яко да се ебаваш.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Цитирай Първоначално написано от FlowerPower
    Да се ебавам?? ми не се.. .. Зле ли е? ;Д

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    аз съм висока 165 и тежа 59 кг

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от raence97
    Цитирай Първоначално написано от FlowerPower
    Да се ебавам?? ми не се.. .. Зле ли е? ;Д
    мноооооооооооооого много зле
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си