- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Анорексия- да бе!
Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
Нали знаеш ,че имаш анорексия/....
Не мисля, че имам .. просто наистина не харесвам тялото си. Бих се чувствала добре ако сваля поне 4 5 кг. Повечето ми приятелки имат такива тела, чеее как да не ме е срам да ям. Гадно се чувствам.. нзм просто от доста време мисля предимно за това иии преди около час бях готова да се разрева глезайки се в огледалото..
То това е анорексията, мила. Съвсем добронамерено ти казвам да се откажеш от отслабването, да изхвърлиш всички кантари и да спреш да се гледаш критично в огледалото, да се сравняваш с другите.Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
Спри да свързваш външния ти вид с яденето и килограмите - тялото ти е красиво, когато си здрава. Това се постига със спорт и с балансирана диета, чрез която получаваш всичко, не с лишения и глад.Защо не си потърсиш упражнения, които да правиш, или не започнеш да се занимаваш с някакъв спорт?
Благодаря за загриженоста и съветите милаИначе упражнения си правя редовно, но такива в домашна обстановка - коремни преси, клякане, разтягане, когато съм по-свободна бягам на стадиона, избягвам асансьорите (когато съм с удобни обувки) и такива неща. Много ми се иска да ходя на танци но имам кофти проблем с десния крак
и няма как.
И още веднаж благодаря за съветите![]()
Уф .. и на мене това почнаха да ми го казват някой хора..
аз съм 1.73 и съм 53-54кг..
ноо
аз си се харесвам..
а и не съм се лишавала от нищо.. ям си.. по достаабе не ми се лепи, за щастие
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Лол като ви гледам колко сте слаби ами аз какво да кажа на 14 съм,висока съм 1.60 и съм 42кг.Лятото майка ми и баща ми казваха,че съм слаба но колкото и да ги обеждавах,че не съм единствена и,че има и по-слаби от мене те се ми повтаряха,че трябва да надебелея и да не се сравнявам с другите...
Ти на 13 ако мислиш,че си спряла с растежа на височина до 20 не знам какво ще правиш ...моля те провери в гугал до кога се развиват момичетата ....че ще пораснеш още е ясно ;]]Aма аз това лято надебелях с 5 кг. и вече спрях да раста на височина, което означава, че се почва със широчината.. Ноо все пак.. мерси.. ще го имам впредвид казаното от теб.
A като е 180 см. колко още??? Всеки организъм е индивидоален..!!Първоначално написано от mey_si
Здравейте мацкииИскам да ви се похваля благодариние на вешите съвети и малко усилия от моя страна вечее съм 45 килограма НО най-важното е че съм го постигнала до поголяма степен благодарение на повечкото разходки, бягане, повече упражниня и здравословна храна. Хапвам си плодове, зеленчуци, обезмаслево мляко и пилешко, общо взето не гладувам като преди но ето че резултат има от 48 вече съм 45 още 2 3 килограма и вкичко ще е ОК
Хайдее успех на всички![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Ако под ОК разбираш скелетоподобна фигура значи... ОК. За 1.63м, 17г 45кг са далеч под нормата. Внимавай след тези "още 2-3 килограма" да не ти се приискат "още 2-3". По-добре се посъветвай с психолог.Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За теб може да е така но аз не мисля, че си прав/а. Може кг. да не са ми толкова много и да не съм дебела но аз си познавам тялото най-добре. Неискам като седна шкембенцето ми,сри за израза, да стърчи пред колана.. явно съм с по-леки кости свикнала съм винаги да бъда слаба и сега не се чувствам добре. Както казаx познавам си тялото
сега като бях 48 всички ми викаха /ааа миме да не си бременна/ еми да ти кажа гадно се чувствах не ми беше никак приятно. вапрос на структура е. Хайде мерси все пак за загриженоста
Чаоче
![]()
![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
на всички им стърчат коремите.. добре де, на повечетоПървоначално написано от sh0c0ladch3ee
![]()
за да не ти стърчи пробвай коремни пресиаз сега започвам с тях, че нещо се бях поотпуснала..
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
иии аззз правяяясестра ми докато се върне от даскло веднага я карам да ми сяда на краката и почваме с коремните
преди правех по стотина ама вече немога заболава ме гръбчето
надвам се да скрия коремчето и да го стегна. И тъй като темата е такава
сестра ми е втори клас и тежи 21 КИЛОГРАМА ето това е малко наистина
когато порасне ще е супер сиг. ама за ся наистина тр. да понапълнее ама нестава и да хапва се слабичко си седи
и такам
![]()
Леле какви работи чета тука...
Момичета по 40 кила се определят като дебели, Дженифър Анистън била пухкава, Джей Ло пък дебела. тцтц. Така е като сме в ерата на Барби и чалгарщината...
Надявам се повече от вас да осъзнаят, че всичко е в главите.
абееееееее сички сме хубави беее![]()
![]()
![]()
добре сме си
Родителите ти здравата са се уплашили на тема Ана.Успокой ги и ги увери,че си добре.
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.