.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
    за височините сте си добре, супер даже.. моят проблем е както във височината, така и в тлъстинките.. висока съм едва 1.63 а тежа 48 килограма. Ограничавам се от повечето вредни храни като хляб, пържотийки, сладко ноо просто не се харесвам не се чувствам на място не ям много но след ядене изпитвам огромно чувство на вина и срам. Моета майка както и вс. други майки, казва, че съм си добре и ме кара да ям.. преди известно време бях смъкнала доста килца и просто се чувствах перфектно (някаде към 40 - 42) но сега .. срам ме е дори когато съм сама си свивам корема.. мисля да започна някоя по-строга диета но незнам колко ще издаржа поставя ли си за цел някоя диета и хоп веднага апетита ми се изостя и айде към хладилника и после цял ден чувство за вина. А само ако бях по-висока.. вече съм на 17 и не мисля, че ще порасна още кой знае колко и наистина в тва отношение ви завиждам, вие можете да постигнете желаното от вас тяло, което е супер а аз .. абе женса ни работа успех на всички

Нали знаеш ,че имаш анорексия/....
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Нали знаеш ,че имаш анорексия/....
    Определено има.

Град
    Разград
    Не мисля, че имам .. просто наистина не харесвам тялото си. Бих се чувствала добре ако сваля поне 4 5 кг. Повечето ми приятелки имат такива тела, чеее как да не ме е срам да ям. Гадно се чувствам.. нзм просто от доста време мисля предимно за това иии преди около час бях готова да се разрева глезайки се в огледалото..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не мисля, че имам .. просто наистина не харесвам тялото си. Бих се чувствала добре ако сваля поне 4 5 кг. Повечето ми приятелки имат такива тела, чеее как да не ме е срам да ям. Гадно се чувствам.. нзм просто от доста време мисля предимно за това иии преди около час бях готова да се разрева глезайки се в огледалото..
    То това е анорексията, мила. Съвсем добронамерено ти казвам да се откажеш от отслабването, да изхвърлиш всички кантари и да спреш да се гледаш критично в огледалото, да се сравняваш с другите.
    Спри да свързваш външния ти вид с яденето и килограмите - тялото ти е красиво, когато си здрава. Това се постига със спорт и с балансирана диета, чрез която получаваш всичко, не с лишения и глад. Защо не си потърсиш упражнения, които да правиш, или не започнеш да се занимаваш с някакъв спорт?

Град
    Разград
    Благодаря за загриженоста и съветите мила Иначе упражнения си правя редовно, но такива в домашна обстановка - коремни преси, клякане, разтягане, когато съм по-свободна бягам на стадиона, избягвам асансьорите (когато съм с удобни обувки) и такива неща. Много ми се иска да ходя на танци но имам кофти проблем с десния крак и няма как.
    И още веднаж благодаря за съветите

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Уф .. и на мене това почнаха да ми го казват някой хора..
    аз съм 1.73 и съм 53-54кг..
    ноо
    аз си се харесвам..
    а и не съм се лишавала от нищо.. ям си.. по доста абе не ми се лепи, за щастие
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Повече от фен Аватара на fanpire
    Лол като ви гледам колко сте слаби ами аз какво да кажа на 14 съм,висока съм 1.60 и съм 42кг.Лятото майка ми и баща ми казваха,че съм слаба но колкото и да ги обеждавах,че не съм единствена и,че има и по-слаби от мене те се ми повтаряха,че трябва да надебелея и да не се сравнявам с другите...

Голям фен Аватара на mey_si
    Aма аз това лято надебелях с 5 кг. и вече спрях да раста на височина, което означава, че се почва със широчината.. Ноо все пак.. мерси.. ще го имам впредвид казаното от теб.
    Ти на 13 ако мислиш,че си спряла с растежа на височина до 20 не знам какво ще правиш ...моля те провери в гугал до кога се развиват момичетата ....че ще пораснеш още е ясно ;]]

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Цитирай Първоначално написано от mey_si
    Aма аз това лято надебелях с 5 кг. и вече спрях да раста на височина, което означава, че се почва със широчината.. Ноо все пак.. мерси.. ще го имам впредвид казаното от теб.
    Ти на 13 ако мислиш,че си спряла с растежа на височина до 20 не знам какво ще правиш ...моля те провери в гугал до кога се развиват момичетата ....че ще пораснеш още е ясно ;]]
    A като е 180 см. колко още??? Всеки организъм е индивидоален..!!

Град
    Разград
    Здравейте мацкии Искам да ви се похваля благодариние на вешите съвети и малко усилия от моя страна вечее съм 45 килограма НО най-важното е че съм го постигнала до поголяма степен благодарение на повечкото разходки, бягане, повече упражниня и здравословна храна. Хапвам си плодове, зеленчуци, обезмаслево мляко и пилешко, общо взето не гладувам като преди но ето че резултат има от 48 вече съм 45 още 2 3 килограма и вкичко ще е ОК
    Хайдее успех на всички
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Здравейте мацкии Искам да ви се похваля благодариние на вешите съвети и малко усилия от моя страна вечее съм 45 килограма НО най-важното е че съм го постигнала до поголяма степен благодарение на повечкото разходки, бягане, повече упражниня и здравословна храна. Хапвам си плодове, зеленчуци, обезмаслево мляко и пилешко, общо взето не гладувам като преди но ето че резултат има от 48 вече съм 45 още 2 3 килограма и вкичко ще е ОК
    Хайдее успех на всички
    Ако под ОК разбираш скелетоподобна фигура значи... ОК. За 1.63м, 17г 45кг са далеч под нормата. Внимавай след тези "още 2-3 килограма" да не ти се приискат "още 2-3". По-добре се посъветвай с психолог.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Разград
    За теб може да е така но аз не мисля, че си прав/а. Може кг. да не са ми толкова много и да не съм дебела но аз си познавам тялото най-добре. Неискам като седна шкембенцето ми, сри за израза, да стърчи пред колана.. явно съм с по-леки кости свикнала съм винаги да бъда слаба и сега не се чувствам добре. Както казаx познавам си тялото сега като бях 48 всички ми викаха /ааа миме да не си бременна/ еми да ти кажа гадно се чувствах не ми беше никак приятно. вапрос на структура е. Хайде мерси все пак за загриженоста Чаоче

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    За теб може да е така но аз не мисля, че си прав/а. Може кг. да не са ми толкова много и да не съм дебела но аз си познавам тялото най-добре. Неискам като седна шкембенцето ми, сри за израза, да стърчи пред колана.. явно съм с по-леки кости свикнала съм винаги да бъда слаба и сега не се чувствам добре. Както казаx познавам си тялото сега като бях 48 всички ми викаха /ааа миме да не си бременна/ еми да ти кажа гадно се чувствах не ми беше никак приятно. вапрос на структура е. Хайде мерси все пак за загриженоста Чаоче
    на всички им стърчат коремите.. добре де, на повечето
    за да не ти стърчи пробвай коремни преси аз сега започвам с тях, че нещо се бях поотпуснала..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Разград
    иии аззз правяяя сестра ми докато се върне от даскло веднага я карам да ми сяда на краката и почваме с коремните преди правех по стотина ама вече немога заболава ме гръбчето надвам се да скрия коремчето и да го стегна. И тъй като темата е такава сестра ми е втори клас и тежи 21 КИЛОГРАМА ето това е малко наистина когато порасне ще е супер сиг. ама за ся наистина тр. да понапълнее ама нестава и да хапва се слабичко си седи и такам

Супер фен
    Леле какви работи чета тука...
    Момичета по 40 кила се определят като дебели, Дженифър Анистън била пухкава, Джей Ло пък дебела. тцтц. Така е като сме в ерата на Барби и чалгарщината...
    Надявам се повече от вас да осъзнаят, че всичко е в главите.

Град
    Разград
    абееееееее сички сме хубави беее добре сме си

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Леле какви работи чета тука...
    Момичета по 40 кила се определят като дебели, Дженифър Анистън била пухкава, Джей Ло пък дебела. тцтц. Така е като сме в ерата на Барби и чалгарщината...
    Надявам се повече от вас да осъзнаят, че всичко е в главите.
    много вярно

Град
    NяkuDЭэЭ
    Родителите ти здравата са се уплашили на тема Ана. Успокой ги и ги увери,че си добре.
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си