.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мене ми е интересно едно нещо... един единствен човек ти отговаря стойностно и смислено и единствено неговите коментари пропускаш да коментираш.... Вероятно ги четеш де.. ама кел файда като не им обръщаш внимание.

Айде обясни ми къде е логиката?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Когато ходех на училище, се чудех защо момчетата ме наобикаляха непрекъснато и всеки се чудеше как да ме заговори. Сега вече разбирам какви са били терзанията. Детска радост, шарени бонбонки...
    Да обичаш значи да страдаш!

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Мене ми е интересно едно нещо... един единствен човек ти отговаря стойностно и смислено и единствено неговите коментари пропускаш да коментираш.... Вероятно ги четеш де.. ама кел файда като не им обръщаш внимание.

Айде обясни ми къде е логиката?
    На този човек няма какво да коментирам мненията .... Той обяснява всичко за което му Благодаря

Стегни се момче, няма нищо лошо да я целунеш още на първата среща, ако и тя те харесва нещата ще се получат.. няма какво да те притеснява - казвала съм го много пъти, че вие момчетата трябва да направите първата крачка, нямате право да се срамувате
    Отпусни се и не му мисли - това е решението

А ако тя си ма гадже ко става?

Не трябва ли първо да разбереш дали си има гадже или не?

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Физическият контакт и закачливите намеци и базикания трябва да ги има. В противен случай си супер сдуханият бастун. Щом се е съгласила на 3 среща за 4 дена, значи е почти сигурно, че чака нещо от теб, ама ти си.... Когато започнеш с едно момиче като бастун, просто много трудно е да се промениш пред нея. Тя вече те знае като такъв. От личен опит ти казвам... Може да си най-готиния пич и мастиоблъскач от класа, но тръгнеш ли зле с някоя.... Има голямо значение как си се държал на тия срещи, но почти сигурна е вероятността да си бил като бастун.

Трябва да ги докосваш почти постоянно, за да свикнат с това и да не им се струва странно.

Няколко правила, за да знаеш занапред... не й звъни всеки ден... губиш тръпката, харчиш много пари, не я държиш в напрежение, писвате си.... избери си едно. Чакаш поне 2-3-4 дена преди да и звъннеш, за да не показваш отчаяност или прекалена заинтересованост. Знай, че всяка жена ОБИЧА да не е сред приоритетите на мъжа... иначе за какво й е ? Другото правило е след всяка среща да чакаш по 2-3 дена поне..., а не всеки ден.
    Един човек да каже нещо умно ве!
    Направо ви се чудя като почнете да пускате такива теми! Чесно, нямате ли си глави? Ние от каде да знаем какво мисли тя и каква е самата ситуация и т.н. можем само да гадаем, ти не можеш ли да гадаеш сам!?
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ivan_realmadrid

Предполагам, че ако си имаше гадже едва ли щеше да излиза 3 пъти подред с автора Но все пак всякакви ги има... всичко е възможно.

Авторе, ти не си отчайвай! Това, че ти е казала, че ще излиза с някой далеч не значи нищо. Първо, изобщо не може да си сигурен дали наистина се вижда с някой или си го е измислила, за да ти види реакцията - предполагам за тия 3 срещи е усетила, че проявяваш интерес към нея и може да е решила да те пробва. И второ, дори и да е излязла с друго момче това пак не означава, че между тях има нещо - може да се е видяла с някой приятел.

Следващия път като се видите бъди малко по-нахален и настойчив. Както вече те посъветваха, дръж на физическия контакт и докосванията. Накрая на срещата задължително я прегърни и дори може да се опиташ да я целунеш - ако приеме всичко е ок, ако се отдръпне директно си я питай защо го прави, не те ли харесва и т.н.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Цитирай Първоначално написано от ivan_realmadrid

Предполагам, че ако си имаше гадже едва ли щеше да излиза 3 пъти подред с автора Но все пак всякакви ги има... всичко е възможно.

Авторе, ти не си отчайвай! Това, че ти е казала, че ще излиза с някой далеч не значи нищо. Първо, изобщо не може да си сигурен дали наистина се вижда с някой или си го е измислила, за да ти види реакцията - предполагам за тия 3 срещи е усетила, че проявяваш интерес към нея и може да е решила да те пробва. И второ, дори и да е излязла с друго момче това пак не означава, че между тях има нещо - може да се е видяла с някой приятел.

Следващия път като се видите бъди малко по-нахален и настойчив. Както вече те посъветваха, дръж на физическия контакт и докосванията. Накрая на срещата задължително я прегърни и дори може да се опиташ да я целунеш - ако приеме всичко е ок, ако се отдръпне директно си я питай защо го прави, не те ли харесва и т.н.
    Да всякакви ги има. Обаче хубавите неща стават бавно. Не бързай. Не става само с 2 3 излизания. Всичко с времето си. С времето ще се рабере по точно вашите отношения и намерения. Не бързай с целувките прегръдките. Успех

Пък и тя може да си има гадже и пак да си излзиа с него колкото си иска с приятелски намерения а момчето Sharkbg да си мисли, че ще стане нещо.

Вчера като излязохме (бяхме 5 човека) леко и тактично я хванах за ръката и тя каза -"какво правиш" пуснах я и .... продължихме.

Ами или си има приятел, или още е раничко не сте се опознали още.

Братле отписан си !!! Няма какво да я чакаш пробвай целувка и ще разбереш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си