Здравейте, бихте ли могли да ми кажете начини за предизвикано повръщане, като се изключи бъркането в гърлото. От известно време ми е страшно зле, поради проблеми, които не ми се описват и цялостно прочистване на организма би помогнало много.
Не ти препоръчвам тази лудост.Така не се решават проблеми.Тука не торелираме предизвикване на здравословни проблеми заради други проблеми.. Опитай да намериш друго решение.Успех![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
мааалко по-нагоре има Тема за анорексия%булимия - там моето момиче са професионалистките. А ние пържолоядните професори сме по презумпция отвергнати от премудростите на тая велика простотия - гладофейсът.....Първоначално написано от holypotatoes
еле....обърни се към специалистките...
Ох, всички в тая държава убожават да четат морал, без да знаят за какво става въпрос.
Задавам въпрос, давам причина, очаквам отговор, това вие с какво свързвате въпроса не ме интересува.
Ако се натровите с храна доктора какво ще ви каже?
Сигурно ще е ' неее, не повръщай, ще станеш булимик.. '
Зле сте.
Аз съм чувала, че има хапчета за повръщане. Бях гледала по телевизията, че се използват точно при такива случаи - натравяне.
Попитай в аптеките.
П.П. След като не описваш подробно причината ще е нормално да си помислим, че искаш да отслабнеш. В този случай никой не би ти помогнал.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
разхлабително+един ден на цитруси няма ли да се отрази по-добре?
Първоначално написано от eliyiy
Не, целта е да се изхвърли храната от стомаха, не да се преработва.
кой знае какво си гълтал та да искаш да го повръщаш ако е нещо лошо върви на лекар там ще ти го извадят иначе ако искаш да си прочистваш начина е съвсем друг
не бъди нагла!Първоначално написано от holypotatoes
всяко така наречено от теб "натравяне с храна" - си има съответните клинични изяви за които и си има протоколи на действие.
ТВОЯТ случай не е такъв: добър психиатър ги лекува, а не гастроентеролог!
Първоначално написано от batkodoki
Клинични изяви, психолози... прекалено много ' Полет над кукувичето гнездо'... ;ддд
Бъркането с пръст ми е противно.
Кажете някакви хапчета, ще взема и супозитории, след което цял ден на течности и финито.
Никакви булимии, никакви глупости.
С лекар изключено да се консултирам, лекарите говорят само глупости.
Първоначално написано от holypotatoes
Да Убожаваме! Това е ФОРУМ ако не знаеш значението на думата има Wikipedia. И ако сме зле защо искаш съвет от хора които са зле, а не от лекар.. омфг.Първоначално написано от holypotatoes
п.с. Защо ти е да повръщаш, стой си така, може пък и да се гътнеш, и така и така даваш лош пример на децата.
За да не ти се изакам на 'умната' главица, която ми дава на мен уроци по правопис, а не знае, че израз ' и така и така' няма.![]()
С форумни гении не общувам.
Зададох въпрос, нека не се отклоняваме от темата.
Ти току-що доказа обратното :P и да... да не се отклонаваме от темата. http://www.mamaibebe.com/?id=234 може да ти помогне...Първоначално написано от holypotatoes
Аз с пръст съм пробвала и не мога ,понеже нямам сливици и мисля ,че това е проблема.Иначе със супена лъжица стаа
щом е за прочистване-това не е начина! ОТиваш в МБАЛ/Спешна и питаш за въглен. Те ще те питат защо ти е , и казваш че имаш натравяне! С тея повръщаници ще си докараш булимия
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
В аптеката ще намериш нещо.Само си опиши симптомиите.Успех![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()