.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен

Повръщане.

Здравейте, бихте ли могли да ми кажете начини за предизвикано повръщане, като се изключи бъркането в гърлото. От известно време ми е страшно зле, поради проблеми, които не ми се описват и цялостно прочистване на организма би помогнало много.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не ти препоръчвам тази лудост.Така не се решават проблеми.Тука не торелираме предизвикване на здравословни проблеми заради други проблеми.. Опитай да намериш друго решение.Успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Повръщане.

Цитирай Първоначално написано от holypotatoes
    Здравейте, бихте ли могли да ми кажете начини за предизвикано повръщане, като се изключи бъркането в гърлото. От известно време ми е страшно зле, поради проблеми, които не ми се описват и цялостно прочистване на организма би помогнало много.
    мааалко по-нагоре има Тема за анорексия%булимия - там моето момиче са професионалистките. А ние пържолоядните професори сме по презумпция отвергнати от премудростите на тая велика простотия - гладофейсът.....

еле....обърни се към специалистките...

Повече от фен
    Ох, всички в тая държава убожават да четат морал, без да знаят за какво става въпрос.
    Задавам въпрос, давам причина, очаквам отговор, това вие с какво свързвате въпроса не ме интересува.
    Ако се натровите с храна доктора какво ще ви каже?
    Сигурно ще е ' неее, не повръщай, ще станеш булимик.. '
    Зле сте.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Аз съм чувала, че има хапчета за повръщане. Бях гледала по телевизията, че се използват точно при такива случаи - натравяне.
    Попитай в аптеките.

П.П. След като не описваш подробно причината ще е нормално да си помислим, че искаш да отслабнеш. В този случай никой не би ти помогнал.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

разхлабително+един ден на цитруси няма ли да се отрази по-добре?

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Повече от фен
    Не, целта е да се изхвърли храната от стомаха, не да се преработва.

кой знае какво си гълтал та да искаш да го повръщаш ако е нещо лошо върви на лекар там ще ти го извадят иначе ако искаш да си прочистваш начина е съвсем друг

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Ох, всички в тая държава убожават да четат морал, без да знаят за какво става въпрос.
    Задавам въпрос, давам причина, очаквам отговор, това вие с какво свързвате въпроса не ме интересува.
    Зле сте.
    не бъди нагла!

всяко така наречено от теб "натравяне с храна" - си има съответните клинични изяви за които и си има протоколи на действие.

ТВОЯТ случай не е такъв: добър психиатър ги лекува, а не гастроентеролог!

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Ако ти е толкова спешно бръкни си в гърлото...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Зле сте.
    не бъди нагла!

всяко така наречено от теб "натравяне с храна" - си има съответните клинични изяви за които и си има протоколи на действие.

ТВОЯТ случай не е такъв: добър психиатър ги лекува, а не гастроентеролог!

Клинични изяви, психолози... прекалено много ' Полет над кукувичето гнездо'... ;ддд
    Бъркането с пръст ми е противно.
    Кажете някакви хапчета, ще взема и супозитории, след което цял ден на течности и финито.
    Никакви булимии, никакви глупости.
    С лекар изключено да се консултирам, лекарите говорят само глупости.

Зле сте.
    С лекар изключено да се консултирам, лекарите говорят само глупости.
    Да Убожаваме! Това е ФОРУМ ако не знаеш значението на думата има Wikipedia. И ако сме зле защо искаш съвет от хора които са зле, а не от лекар.. омфг.

п.с. Защо ти е да повръщаш, стой си така, може пък и да се гътнеш, и така и така даваш лош пример на децата.

Повече от фен
    За да не ти се изакам на 'умната' главица, която ми дава на мен уроци по правопис, а не знае, че израз ' и така и така' няма.

За да не ти се изакам на 'умната' главица, която ми дава на мен уроци по правопис, а не знае, че израз ' и така и така' няма.
    Сериозно ли... ами аз ще ти давам по правопис, а ти на мен по граматика Уроците по правопис са ти осигурени... сега мисли кой ще те учи как да си живееш живота :]

п.с: Не разбрах "За да не ми се изакаш на умната главица"... какво?

Повече от фен
    С форумни гении не общувам.
    Зададох въпрос, нека не се отклоняваме от темата.

С форумни гении не общувам.
    Зададох въпрос, нека не се отклоняваме от темата.
    Ти току-що доказа обратното :P и да... да не се отклонаваме от темата. http://www.mamaibebe.com/?id=234 може да ти помогне...

Аз с пръст съм пробвала и не мога ,понеже нямам сливици и мисля ,че това е проблема.Иначе със супена лъжица стаа

щом е за прочистване-това не е начина! ОТиваш в МБАЛ/Спешна и питаш за въглен. Те ще те питат защо ти е , и казваш че имаш натравяне! С тея повръщаници ще си докараш булимия
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

В аптеката ще намериш нещо.Само си опиши симптомиите.Успех
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си