.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Мнения по въпроса?

Как да подходия с момиче , което харесвам и искам да сваля?Дайте някви примери,понеже не съм мн в час с тия работи...питам по принцип.
    Sad

Как да подходиш..много зависи от това - от колко време се познавате?
    Тъй като си пропуснал да споделиш в темата,ще ти кажа кое би било едно добро начало.Значи, като за начало е добре да умееш да я заговориш..и да задържиш вниманието и интереса й. Абе бъди активен в разговорите..не бързай да я сваляш.Интересувай се ,разпитвай я,разговаряйте,обсъждайте ..разсмивай я,показвай чувството си за хумор-това ще й хареса,ще я забавлява,много по-лесно ще се отпусне.

Аз по принцип си питам благодаря ти!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ухажвай я с всички възможни средства

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    питай мама и тати
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ти ептен искаш да го забатачиш момчето... Накрая ще свърши в девическо.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    питай мама и тати
    Не знаеш какви са обстоятелствата за тва по хубаво си малчи на тая тема,бурдюр ...

Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ти ептен искаш да го забатачиш момчето... Накрая ще свърши в девическо.
    Мойче ти ще предложиш ли нещо др?

^ И какви са обстоятелствата? Ти посочил ли си ги? Не, нали?
    Ебати наглото същество. Хем иска отговор, хем не дало пълна информация, ама иначе се звери на тоя и оня.

Нищо чудно, че не знаеш как да свалиш момичето, ти изобщо не можеш да общуваш с хора.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ И какви са обстоятелствата? Ти посочил ли си ги? Не, нали?
    Ебати наглото същество. Хем иска отговор, хем не дало пълна информация, ама иначе се звери на тоя и оня.

Нищо чудно, че не знаеш как да свалиш момичето, ти изобщо не можеш да общуваш с хора.
    Tози форум да не би да е църква,може да не искам да споделям абсолютно вс,осонено неща свързани с ''мама и тати'' Задал съм въпрос и искам мнения просто е.Кое не можеш да разбереш-

-Как да подходия с момиче , което харесвам и искам да сваля?Дайте някви примери,понеже не съм мн в час с тия работи...питам по принцип.

Re: Мнения по въпроса?

Цитирай Първоначално написано от masak91
    Как да подходия с момиче , което харесвам и искам да сваля?Дайте някви примери,понеже не съм мн в час с тия работи...питам по принцип.
    Sad
    Прави и комплименти, намеци, забелязвай, когато има нещо различно във външността и.В същото време гледай да не досаждаш и се прави леко на недостъпен-няма човек, мъж или жена, който да не иска да спечели някой недостъпен.Така че си бъди пич, но и показвай, че не си в краката и.

Град
    В ироничните мисли..
    Има хиляди стереотипа как да заговориш момиче ,всичко ми звучи демоде. Виж от какво се интересува ,след това се направи че и теб те интересува подхвани тема за разговор с лек флирт ,и тя трябва да е израстнала в гората за да не се усети за какво става въпрос.
    Bitch

Град
    Бургас
    Ако искаш да я "свалиш", ползвай тухла 4ка или по-големичка керемида..
    Same shit,different day .

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от Destroyer89
    Ако искаш да я "свалиш", ползвай тухла 4ка или по-големичка керемида..
    По-лесно ще е просто с лош дъх или юмрук в лицето.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Връзките ми дсега са били с ного странни начала.1-та бях сигурен,че ме харесва и просто я целунах,а другата бе сигурна,че я харесвам,и ме целуна.

Как да сваля момиче?

Хмм..знам ли? Бъди себе си,пич. Излизай с нея, обръщай й внимаие, говорете за най-различни неща (филми,музика,училище,живот а попринцип,хобита) и ако паснете-няма какво да те спре. Моментът на целувката ще усетиш,обикновено момичето ще те гледа в очите и ще мига на парцали (в кръга на шегата)

Айде,УСПЕХ!
    Бъди творец, но твори и простотия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си