.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 106

да и отмъстя

значи в клас има една дето се прави на мн важна! постояно си прави някви прически и дрехи ноеи всеки път а днеска вече преля чашата катоо почна да говори с едно момче от класа не ми харесва момчето (вобщте даже) ама просто ме е яд на нея и си мисли че всичко квото иска може да стане ще направа всичко възможно никои да не е е с нея неможе няква такава да е повече от мен помогнете да я накарам да съжалява по някъв начин за всичко

Гледай себе си кво ти пука другите кви са.Не мисля че трябва да и отмъщаваш.ТЪПО Е.

Звистта е лошо нещо

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Защо ти трябва да и отмъщаваш?? Тя иска да изглежда добре има пари, копува си дрешки има време и си прави прически... Ти на нейно място не би ли? Явно твоето е просто завист...
    Отмъщението е за слабите хора, като искаш да и покажеш, че си нещо повече покажи и го, но не по този начин.

П.С. О колко си прост- поздрав за теб?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Извинявай..амаа ти добре ли си?Какво ти прави толкова момичето като е с различна прическа и нови дрехи.От това което си написала разбирам,че не те е дразнила лично..Мисля,че всеки има правото да общува с когото реши.Според мен те е яд,че на нея и обръщат повече внимание..Вярно,че има хора който се мислят за много важни,но нищо не може да се направи по въпроса,а и какво те интересува какво прави тя и мен ме дразнят много хора от моя клас ама не съм тръгнала да се чудя как да им правя мръсно..гледай си собствения живот и да не ти пука за другите.

Повече от фен
    Гледай да си по-добра от нея в сфера,която има реално значение - например учението.

Раздел Любов?

ами неможе до вчера аз да съм била аз харесваната въобще с мен говореха всички а сега няква тъпачка да дойде в класа и да се мисли за повече от мене с нищо не е повече от мен и да добре изглежда ама аз по добре изглеждам от нея!!
    съжаляавм ама просто съм мн ядосана

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И като и се нахвърлиш знаеш ли какво ще стане? Ще се покажеш наистина, че си по-ниско от нея. Официално ще признаеш превъзхоството й. Давай смело. Тя печели.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    ами неможе до вчера аз да съм била аз харесваната въобще с мен говореха всички а сега няква тъпачка да дойде в класа и да се мисли за повече от мене с нищо не е повече от мен и да добре изглежда ама аз по добре изглеждам от нея!!
    съжаляавм ама просто съм мн ядосана
    Пфу до преди малко се надявах да не е завист ама момиче ти ми разби представите за повърхностност . Просто го приеми, не може ти да си центъра на вселената и всички само за теб да мислят.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на AutomatiC
    интересно коя е неграмотната и попринцип тъпа женка
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Мега фен Аватара на vagarious
    пха пха пха ... скрий се бе , момиче.
    Big or small, lies are lies!

Май ти си тая дето се опитва да се прави на важна. Така и не разбрах какво ти е направило момичето.. като има възможност що да не си купува постоянно дрехи и да не си прави готини прически?
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Много се кефя на подобни комплексирани същества като теб
    С такъв кеф ги правя по-ниски от тревата
    Как може въобще да има хора,които нямат грам достойнство и акъл в главите,та са готови да се изложат по подобен начин,само защото някой е по-общителен и има по-големи възможности (в случая финансови,щом се изтъкват новите дрехи и прически) от тях ...

Фен
    Град
    Бургас
    смешна си,стегни се на теб направила ли ти е нещо>?-не!
    Е,тогава или завиждаш или си нямаш друга работа!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ти си тъпа,смешна,комплексирана злобарка. Горкото момиче (имам в предвид това,на което искаш да отмъщаваш...)
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    В ироничните мисли..
    Много си комплексирана ,гледай си в твойто канче и я остави нея ,ако се заяде с теб тогава . Няма нужда да стоиш и да злобееш без да има нещо спрямо теб.
    Bitch

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Женската глупост и завист край нямат...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

aма пиклоооо ти си по-зле и от оная-егаси кифленските скандали стават -и що си мислиш,че си била харесвана преди?апф не нямам думи-5клас?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Първо: Рибата мирише от главата. Много завист, много нещо!
    Второ: Абе, ти си с тая тема за нечистоплътните, дето питаш как да се прикриеш да не СМЪРДИ на околните...еми няма как, трябва да се къпеш!

Сипи си малко мозък в тиквата първо, после обмисляй кво да правиш и кво да не правиш.

Пфф, ако мислиш ,че е повече от теб си много тъпа честно ! Извинявай ,че ти го казвам ,ама е така
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

суета, и човешка глупост... думи не са необходими. стойте и се смейте само

Цитирай Първоначално написано от \\\"Moxley\\\"
    Второ: Абе, ти си с тая тема за нечистоплътните, дето питаш как да се прикриеш да не СМЪРДИ на околните...еми няма как, трябва да се къпеш!
    .--------

ти пък не ми дрьж сметка кога се къпа и кога не

Град
    Пловдив
    Явно титлата ти "Новак" не важи само за сайта...Наричаш се голяма и тийнейджърка обаче се държиш като 10 годишна хлапачка !!!
    So where is the passion when you need it the most ?
    Oh, you and I, you kick up the leaves and the magic is lost

Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Цитирай Първоначално написано от \\\"Moxley\\\"
    .--------

ти пък не ми дрьж сметка кога се къпа и кога не
    Ама то си е за тебе...нито ще те срещна, нито нищо..на другите ще си смърдиш...затова се казва лична хигиена! Приеми го като съвет.

Какво като има нови дрехи ще е нещо повече ли. никаква не е и ще и покажа че нищо не е :о

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си