- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да и отмъстя
значи в клас има една дето се прави на мн важна! постояно си прави някви прически и дрехи ноеи всеки път а днеска вече преля чашата катоо почна да говори с едно момче от класа![]()
не ми харесва момчето (вобщте даже) ама просто ме е яд на нея и си мисли че всичко квото иска може да стане
ще направа всичко възможно никои да не е е с нея неможе няква такава да е повече от мен
помогнете да я накарам да съжалява по някъв начин за всичко
![]()
Гледай себе си кво ти пука другите кви са.Не мисля че трябва да и отмъщаваш.ТЪПО Е.
Звистта е лошо нещо![]()
Защо ти трябва да и отмъщаваш?? Тя иска да изглежда добре има пари, копува си дрешки има време и си прави прически... Ти на нейно място не би ли? Явно твоето е просто завист...
Отмъщението е за слабите хора, като искаш да и покажеш, че си нещо повече покажи и го, но не по този начин.![]()
П.С. О колко си прост- поздрав за теб?![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Извинявай..амаа ти добре ли си?Какво ти прави толкова момичето като е с различна прическа и нови дрехи.От това което си написала разбирам,че не те е дразнила лично..Мисля,че всеки има правото да общува с когото реши.Според мен те е яд,че на нея и обръщат повече внимание..Вярно,че има хора който се мислят за много важни,но нищо не може да се направи по въпроса,а и какво те интересува какво прави тя и мен ме дразнят много хора от моя клас ама не съм тръгнала да се чудя как да им правя мръсно..гледай си собствения живот и да не ти пука за другите.
Гледай да си по-добра от нея в сфера,която има реално значение - например учението.
Раздел Любов?![]()
ами неможе до вчера аз да съм била аз харесваната въобще с мен говореха всички а сега няква тъпачка да дойде в класа и да се мисли за повече от менес нищо не е повече от мен и да добре изглежда ама аз по добре изглеждам от нея!!
съжаляавм ама просто съм мн ядосана![]()
И като и се нахвърлиш знаеш ли какво ще стане? Ще се покажеш наистина, че си по-ниско от нея. Официално ще признаеш превъзхоството й. Давай смело. Тя печели.
Пфу до преди малко се надявах да не е завист ама момиче ти ми разби представите за повърхностност .Първоначално написано от snekity94
![]()
Просто го приеми, не може ти да си центъра на вселената и всички само за теб да мислят.
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
интересно коя е неграмотната и попринцип тъпа женка
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
пха пха пха ... скрий се бе , момиче.
Big or small, lies are lies!
Май ти си тая дето се опитва да се прави на важна. Така и не разбрах какво ти е направило момичето.. като има възможност що да не си купува постоянно дрехи и да не си прави готини прически?
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Много се кефя на подобни комплексирани същества като теб![]()
С такъв кеф ги правя по-ниски от тревата![]()
Как може въобще да има хора,които нямат грам достойнство и акъл в главите,та са готови да се изложат по подобен начин,само защото някой е по-общителен и има по-големи възможности (в случая финансови,щом се изтъкват новите дрехи и прически) от тях ...![]()
смешна си,стегни сена теб направила ли ти е нещо>?-не!
Е,тогава или завиждаш или си нямаш друга работа!
Ти си тъпа,смешна,комплексирана злобарка. Горкото момиче(имам в предвид това,на което искаш да отмъщаваш...)
Шофирай разумно - стигни жив!
Много си комплексирана ,гледай си в твойто канче и я остави нея ,ако се заяде с теб тогава . Няма нужда да стоиш и да злобееш без да има нещо спрямо теб.
Bitch
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aма пиклоооо ти си по-зле и от оная-егаси кифленските скандали стават -и що си мислиш,че си била харесвана преди?апф не нямам думи-5клас?
Първо: Рибата мирише от главата. Много завист, много нещо!
Второ: Абе, ти си с тая тема за нечистоплътните, дето питаш как да се прикриеш да не СМЪРДИ на околните...еми няма как, трябва да се къпеш!![]()
Сипи си малко мозък в тиквата първо, после обмисляй кво да правиш и кво да не правиш.
Пфф, ако мислиш ,че е повече от теб си много тъпа честно ! Извинявай ,че ти го казвам ,ама е така![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
суета, и човешка глупост... думи не са необходими. стойте и се смейте само![]()
.--------Първоначално написано от \\\"Moxley\\\"
ти пък не ми дрьж сметка кога се къпа и кога не![]()
Явно титлата ти "Новак" не важи само за сайта...Наричаш се голяма и тийнейджърка обаче се държиш като 10 годишна хлапачка !!!![]()
So where is the passion when you need it the most ?
Oh, you and I, you kick up the leaves and the magic is lost
Ама то си е за тебе...нито ще те срещна, нито нищо..на другите ще си смърдиш...затова се казва лична хигиена! Приеми го като съвет.Първоначално написано от snekity94
![]()
Какво като има нови дрехи ще е нещо повече ли. никаква не е и ще и покажа че нищо не е :о![]()
![]()
![]()