.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Омг коя си ти че ще и казваш кво да прави. Не завиждай и се абстрахирай от нея ..
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А да си се замисляла,че всички странят от теб,защото както казваш в другата си тема движиш с нечистоплъстни хора и си се преобщила към тях?!
    Иззкъпи се с вода,шампоан и душ-гел,а не само с прости парфюми ... Сменяй си дрехите поне през 2-3 дена щом те мързи всеки ден да си с различно облекло и може някой да се престраши и да поговори с теб

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Е, вие пък, не сте ли чували за новата комикс-героиня Нечистоплътната лидерка на класа?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    момичето ясно се поддържа,а не като теб
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Хахахахаххаа не стига, че си жалка , ами на всичкото отгоре и комплексирна. Момичето като иска всеки ден по 5 ката дрехи ще сменя. Като има що пък не? Ти като нямаш само ще стоиш отстрани и ще завиждаш. Злобата и завистта граници нямат. Скрий се пак в дупката, от която си изпълзяла и спри да се излагаш.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: да и отмъстя

Цитирай Първоначално написано от snekity94
    значи в клас има една дето се прави на мн важна! постояно си прави някви прически и дрехи ноеи всеки път а днеска вече преля чашата катоо почна да говори с едно момче от класа не ми харесва момчето (вобщте даже) ама просто ме е яд на нея и си мисли че всичко квото иска може да стане ще направа всичко възможно никои да не е е с нея неможе няква такава да е повече от мен помогнете да я накарам да съжалява по някъв начин за всичко
    Жестоко комплексирано злобарче си. Даже вече знам как изглеждаш и хроничната ми ерекция падна... смятай колко си го натъжила
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на nymphadora
    омг..комплексарка.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Женската глупост и завист край нямат...
    За съжаление. Много ме е яд на такива женски изцепки.

Пък и е нормално новото момиче да е новата лидерка, все пак мирише по-хубаво със сигурност.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Момиче - Ти не осъзнаваш ли,че всъщност ти се правиш на много важна,а не тя..И каква като има пари и всеки ден е с нови дрехи и прически ? На нейно място ти също би направила същото - просто нямам думи...Завистта е много лошо нещо..
    Не може ВИНАГИ да си в центъра на вниманието и всички да мислят за тебе...Не става така,моето момиче..Вземи го осъзнай вече..
    Жалка си...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Вари се изкъпи и не се занимавай с тая.
    Баси лапетата.

значи в клас има една дето се прави на мн важна! постояно си прави някви прически и дрехи ноеи всеки път а днеска вече преля чашата катоо почна да говори с едно момче от класа не ми харесва момчето (вобщте даже) ама просто ме е яд на нея и си мисли че всичко квото иска може да стане ще направа всичко възможно никои да не е е с нея неможе няква такава да е повече от мен помогнете да я накарам да съжалява по някъв начин за всичко
    Тц тц, говорила е с момче? Заслужава да се пържи на кладата! лелей жалка си, то човешката злоба и завист край няма. Добре де, ти си дебела и грозна ама момичето не ти е виновно. А най-жалко ще е ако наистина си на 16 години да мислиш като 8 годишна.. Айде стегни се и отиди се гръмни.

Град
    ™Bitch Town
    ама как очакваш да те харесват като не се къпеш и си толкова злобна ? човек каквото прави,на себе си го прави
    Момичето с нищо не е заслужило твоята злоба-има пари и възможност да си прави прически и да си купува нови дрехи...твойто е такава смешна завист че просто не е истина а и защо д аотмъщаваш? че тя нищо не ти е направила
    Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти

Мега фен
    тоя профил е фалшив, и двете теми, писани от него, са ебавки. кво се връзвате.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от \\\"sabaton94\\\"
    Цитирай Първоначално написано от \\\"snekity94\\\"
    Тц тц, говорила е с момче? Заслужава да се пържи на кладата! лелей жалка си, то човешката злоба и завист край няма. Добре де, ти си дебела и грозна ама момичето не ти е виновно. А най-жалко ще е ако наистина си на 16 години да мислиш като 8 годишна.. Айде стегни се и отиди се гръмни.

------------------

Не съм нито грозна нито дебела! Напротив изглеждам най добре в класа и тая също изглежда добре ама не като мен

Казах ти вари се изкъпи, може да я биеш в тая жестока война.

Цитирай Първоначално написано от \"Wits\"
    Цитирай Първоначално написано от \"DarkTemplar\"
    Женската глупост и завист край нямат...
    За съжаление. Много ме е яд на такива женски изцепки.

Пък и е нормално новото момиче да е новата лидерка, все пак мирише по-хубаво със сигурност.
    --------------------------------------

Може да мирише добре но аз изглеждам като нея и по добре ...до сега никой не е казвал нищо против мен

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не ти вярвам, дай снимка да те видим.

[
    Може да мирише добре но аз изглеждам като нея и по добре ...до сега никой не е казвал нищо против мен
    Хаха тука сме много хора и сички казваме срещу тебе - дебела си, грозна си, миришеш, LIVE WITH IT!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Не ти вярвам, дай снимка да те видим.
    И аз сакам. Така де любопитно ми е та видя как изглежда това момиче, мислещо се за толкова велико.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Лепни й дъвка на стола
    Бъди творец, но твори и простотия

Абе тъпа пу*ко нали в другата тема казваш, че се движиш с миризливите смръдли. Ми ти каква си тогава бе. Много добре изглеждаща с мазна коса и напукани джуки. Айде чао.

Направих си заключение: ограничена завистница. Яко ли ти е ? Би куул ве

ХАХААХ

Повече от фен Аватара на w0lf
    еее такъв провал е темата
    мно си зле, честно
    madafaka

Град
    Плевен
    Тц,тц,тц! Тая завист ще ви погуби всичките!
    Който си има кинти-така е.
    Малко се успокой и защо трябва да й отмъщаваш?!
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Цитирай Първоначално написано от w0lf
    еее такъв провал е темата
    мно си зле, честно
    +1
    Обучавам изродииииииииии !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си