- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да и отмъстя
Омг коя си ти че ще и казваш кво да прави. Не завиждай и се абстрахирай от нея ..![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
А да си се замисляла,че всички странят от теб,защото както казваш в другата си тема движиш с нечистоплъстни хора и си се преобщила към тях?!
Иззкъпи се с вода,шампоан и душ-гел,а не само с прости парфюми ... Сменяй си дрехите поне през 2-3 дена щом те мързи всеки ден да си с различно облекло и може някой да се престраши и да поговори с теб![]()
Е, вие пък, не сте ли чували за новата комикс-героиня Нечистоплътната лидерка на класа?![]()
момичето ясно се поддържа,а не като теб![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хахахахаххаа не стига, че си жалка , ами на всичкото отгоре и комплексирна. Момичето като иска всеки ден по 5 ката дрехи ще сменя. Като има що пък не? Ти като нямаш само ще стоиш отстрани и ще завиждаш. Злобата и завистта граници нямат. Скрий се пак в дупката, от която си изпълзяла и спри да се излагаш.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Жестоко комплексирано злобарче си. Даже вече знам как изглеждаш и хроничната ми ерекция падна... смятай колко си го натъжилаПървоначално написано от snekity94
![]()
![]()
![]()
Temet Nosce
벨야카
За съжаление. Много ме е яд на такива женски изцепки.Първоначално написано от DarkTemplar
Пък и е нормално новото момиче да е новата лидерка, все пак мирише по-хубаво със сигурност.
Момиче - Ти не осъзнаваш ли,че всъщност ти се правиш на много важна,а не тя..И каква като има пари и всеки ден е с нови дрехи и прически ? На нейно място ти също би направила същото - просто нямам думи...Завистта е много лошо нещо..
Не може ВИНАГИ да си в центъра на вниманието и всички да мислят за тебе...Не става така,моето момиче..Вземи го осъзнай вече..
Жалка си...![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тц тц, говорила е с момче? Заслужава да се пържи на кладата!Първоначално написано от snekity94
лелей жалка си, то човешката злоба и завист край няма. Добре де, ти си дебела и грозна ама момичето не ти е виновно. А най-жалко ще е ако наистина си на 16 години да мислиш като 8 годишна.. Айде стегни се и отиди се гръмни.
ама как очакваш да те харесват като не се къпеш и си толкова злобна ?човек каквото прави,на себе си го прави
Момичето с нищо не е заслужило твоята злоба-има пари и възможност да си прави прически и да си купува нови дрехи...твойто е такава смешна завист че просто не е истинаа и защо д аотмъщаваш? че тя нищо не ти е направила
![]()
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
тоя профил е фалшив, и двете теми, писани от него, са ебавки. кво се връзвате.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от \\\"sabaton94\\\"
------------------
Не съм нито грозна нито дебела! Напротив изглеждам най добре в класа и тая също изглежда добре ама не като мен![]()
--------------------------------------Първоначално написано от \"Wits\"
Може да мирише добре но аз изглеждам като нея и по добре ...до сега никой не е казвал нищо против мен![]()
Хаха тука сме много хора и сички казваме срещу тебе - дебела си, грозна си, миришеш, LIVE WITH IT!Първоначално написано от snekity94
И аз сакам.Първоначално написано от DarkTemplar
Така де любопитно ми е та видя как изглежда това момиче, мислещо се за толкова велико.
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Абе тъпа пу*ко нали в другата тема казваш, че се движиш с миризливите смръдли. Ми ти каква си тогава бе. Много добре изглеждаща с мазна коса и напукани джуки. Айде чао.Първоначално написано от snekity94
Направих си заключение: ограничена завистница. Яко ли ти е ? Би куул ве![]()
ХАХААХ
еее такъв провал е темата
мно си зле, честно
madafaka
Тц,тц,тц! Тая завист ще ви погуби всичките!![]()
Който си има кинти-така е.
Малко се успокой и защо трябва да й отмъщаваш?!
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...