.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106

Re: да и отмъстя

Цитирай Първоначално написано от snekity94
    значи в клас има една дето се прави на мн важна! постояно си прави някви прически и дрехи ноеи всеки път а днеска вече преля чашата катоо почна да говори с едно момче от класа не ми харесва момчето (вобщте даже) ама просто ме е яд на нея и си мисли че всичко квото иска може да стане ще направа всичко възможно никои да не е е с нея неможе няква такава да е повече от мен помогнете да я накарам да съжалява по някъв начин за всичко
    Ей много сте ми интересни. Плюете по обществото, а в същото време сте НЕДОПУСТИМО НЕГРАМОТНИ! Една запетайка не видях в целия текст! Вместо да се правиш на интересна, хващай учебниците, че се излагаш като някоя селска кифладжийка, идваща от най-забутаното село!

Цитирай Първоначално написано от ch0c0latee7
    snekity94 прочетох и другите ти теми ;dd ама ти си мнООЛ зле .. Поне махни снимката на Сияна (момичето от аватара си) че направо я излагаш познавам я лично .. никога не би написала такива скапани теми ;ddd
    Aми това съм аз!! Не четеш ли ника ми

А ти коя си..? и съжалявам че мислиш темите ми за скапани

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ба*ти психопатите.. 94? Доста си малка, за да си толкова комплексирана, злобна и отмъстителна..
    отмъстителна съм да..за такива които се бъркат където не им е работа !
    Пикла дошла вчера..и ще говори със всеки
    за каква се мисли?

Минаха няколко месеца от темата ми незнам кой я върна..

Но за тези които им е интересно....
    Новата ученичка вече си седи мирно след един номер който и напраихме с приятелки

Вече е страх само като мина покрай нея......
    А сега вниманието на всички отново е към мен :P :P

Хах.. честно мн си зле!! Смешна си Е такива хора заслужават да ги провлачиш едн хубаво пред сички че да се осъзнаят къде се намират!!

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]

Новата ученичка вече си седи мирно след един номер който и напраихме с приятелки

Предполагам знаеш, че Господ гледа, и всичко което си направила ще ти се върне х5

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Тъпо, комплексирано емо. Приеми факта, че си боклук и ходи си режи вените оО
    Мария

Цитирай Първоначално написано от RichardCastle
    Тъпо, комплексирано емо. Приеми факта, че си боклук и ходи си режи вените оО
    Само така колега! “ Кухнята, ножа, вените - край на проблемите! “

Хахаххаха!! Аз ако бях на мястото на това момиче, не номер ами такива шамари щях да ти завъртя, че да не можеш да се погледнеш после в огледалото хахах..Да видим дали ще смееш после да се покажеш пред мен!! Към такива като тебе изпитвам огромна ненавист! Сега може да си звездата в класа ти ама да те видим след 12-ти клас кой ще те погледне..Сигурно ще си по-грозна дори и от сега! И върви си обръсни косата сигурно по-добре ще изглеждаш..

Ти си УНИКАЛНО тъпа. Ако те познавах лично щеше да изядеш един шамар.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Biiiitch

Ти си УНИКАЛНО тъпа. Ако те познавах лично щеше да изядеш един шамар.
    +1

Кифли и кроасани everywhere.

Оф, докъде стигна това общество.. не стига, че сме зле, ама и разни като тебе ни правят за посмешище. Вземи се осъзнай, че с тоя твоя тъп характер (мислех, че ги има само по филмите) никой няма да те търпи дълго!

anonymous708973
    Guest
    Ако аз бях това момиче, теб щеше да те е страх, като минаваш покрай мен

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Завистта е страшно нещо...както и злобата!

Оххххх боже,българите сме много зле/не всички де..
    авторке какво те интересува другите как се обличат и какви прически си правят,
    Колкото и да искаш ,няма да бъдеш като нея...защо трябва да завиждаш,значи тя е по - хубава,че искаш и да и отмъшаваш,пхахаха
    ПЛОВДИВ

Супер фен
    Град
    София
    Съжалявам, че ще ти го кажа, но мразя хора като теб! Знаеш ли как изглеждаш отстрани!?? В случая ти се мислиш за нещо повече от всички останали... А и това твоето си е просто завист, свиквай с мисълта, че не може ти да си over-the-top, ако мога така да се изразя! Помисли си за другите момичето в класа, които се чувстват като теб сега, досега трябва да са те убили, ако са с твоето мислене...
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Авторката е УлигофреН

Re: да и отмъстя

значи в клас има една дето се прави на мн важна! постояно си прави някви прически и дрехи ноеи всеки път а днеска вече преля чашата катоо почна да говори с едно момче от класа не ми харесва момчето (вобщте даже) ама просто ме е яд на нея и си мисли че всичко квото иска може да стане ще направа всичко възможно никои да не е е с нея неможе няква такава да е повече от мен помогнете да я накарам да съжалява по някъв начин за всичко
    Сериозно ти има нещо. И кво като си прави прически, какво като си купува нови дрехи.. И кво като говори с момче от класа Все едно е забранено ?! Тя има правото да се държи както иска и да изглежда, както на нея й харесва!! А ти нямаш правото да й казваш какво да прави. Очевидно момчето е избрало да говори с нея, защото му е приятна. И отмъщението е много жалко нещо, а ти дори нямаш защо да й отмъщаваш.
    Big or small, lies are lies !

Цитирай Първоначално написано от TooRareToDie
    Авторката е УлигофреН

Авторката е УлигофреН
    И то ГОЛЯМ!!!

rty

Мацко защо завиждаш на другата мацка ? Ти си била по хубава ок то това ви е проблема на всички коя е по хубава и коя има по хубав задник тебе какво те дразни че кифлата на класа вече не си ти а е друга ? Явно и двете сте комплексарки и незнаете какво изкате.Иначе аз бих и сложил разхлабително в сокчето ако пие де :Д

Голяма си злобарка. Имаш нужда някой здраво да те фрасне.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Защо да е злобарка? Има хора който наистина ти се качват на главата. Просто трябва да знаеш как да ги поставяш на мястото им

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Цитирай Първоначално написано от VikitoRia
    Защо да е злобарка? Има хора който наистина ти се качват на главата. Просто трябва да знаеш как да ги поставяш на мястото им
    Kато гледам и ти не си по-умна от авторката. Има хора, които просто не могат да приемат факта, че някой може да е повече от тях. И като се появи такъв човек, те полудяват и се чудят как да си върнат "популярността". Като толкова се интересувате от тва кой ше е на първо място, бягай на конкурс за красота в някое село.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си