- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СПЕШНО..!!!
Моля ви кажете ми според вас 1вата целувка подходящ подарък ли е (за Св. Валентин) ???![]()
..Make a wish, take a chance, make a change and break away ..! (music))))
Само тфа повтаряте.. 1567468486 теми за тфа.. 5649864 теми за онова.. вместо да ми броиш темите земи помогни.. ама че хора..![]()
зависи от кого...за кого ...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
емии от мен за него...![]()
Ако се обичате взаимно - мисля,че е подходящ подарък..А защо толкова се вманиачавате в този ден - той просто си е един обикновен ден и тъпо си е да показваш любовта си точно на един определен ден..Любовта можеш да я доказваш всеки ден,а не да чакаш да дойде Свети Валентин..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пфф .. 12 години имаш ли ? Темата ти е безсмислена ..
Всъщност Св. Валентин е католически празник, а в България, до колкото знам, има католициПървоначално написано от TooRareToDie
![]()
^Така е, ама кво от тва ? Свети Валентин е денят на влюбените. Въпреки че не ме кефи този празник, не виждам нищо лошо в тва на този ден влюбените да се поглезят.
Както има ден на пчеларите, на благодарноста, на виното и т.н, всичко е традиция, ако нямаме традиции, нямаме култура. То е ясно, че не е нужно в един конкретен ден да се доказва любовта към партньора, ама всяка двойка сама решава как да отпразнува и дали да празнува. Ти по тая логика ще кажеш, че няма нужда на Коледа да се подаряват подаръци, щото през цялата година могат да се подаряват.. То може, ама друго си е тръпката на празника....
Никой не може да ни постави норми, кога да празнуваме един празник. Никой не може да се наложи върху нас с такива правила! Ако искаме ще си го празнуваме, ако ли не, просто ще се разхождаме из центъра и ще пием кафе с приятели, както повечето от вас правят. Този празник на Св.Валентин може би е просто причина да се сближим повече с човека до нас, да си изразим чувствата и да подходим по по-романтичен начин към половинката ни.
Католически е- да! И кво, ако го празнуваме никой няма да ни точи нож за да ни убива! Съвземете се!
Приятно празнуване на ВСИЧКИ !![]()
Яница ft. DJ Jivko Mix - Спешно !!! Страаашна песен![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last